Meniu

Implant Par barba

Actualizat pe:

Procedura de implant barba este de fapt o subcategorie a implantului de par, care vizeaza in acest caz zona faciala. Implantul de barba este o idee buna pentru barbatii care isi doresc o barba uniforma si fara goluri. Barba este un simbol de masculinitate si maturitate, motiv pentru care acestia doresc sa solutioneze prin cele mai eficiente metode lipsa parului facial, tocmai pentru a obtine o barba cu aspect natural.

Cate tipuri de implant barba exista?

Interventia de implant barba este diferita de la o persoana la alta. In linii mari, implantul de barba poate fi impartit in trei categorii: implant pe toata zona barbiei, implant partial sau implant de imbogatire a zonei barbiei cu mai multe fire de par.

Ca si procedura, exista doua etape principale. Primul pas consta in examinare, care este urmata de extractia firelor de par din zone precum ceafa, zona de deasupra urechilor sau de sub barba, in cazul in care in urma examinarii se constata ca firele de par si radacinile lor sunt potrivite pentru a fi transplantate in zona cu lipsuri. Practic, parul este luat dintr-o zona a corpului si transplantat pe linia maxilarului si in zona barbiei ori in portiunile in care exista goluri.

In mod similar implantului de par, implantul de barba se poate face prin aceleasi metode: F.U.E (recoltarea unitatilor foliculare una cate una din zona donatoare) si F.U.T (taierea unei fasii din spatele capului si indepartarea foliculilor de par din tesutul preluat).

Care sunt avantajele unui transplant de barba?

Avantajele unui transplat de barba sunt numeroase pentru beneficiar. In primul rand, acesta se va bucura de rezultate permanente. Spre deosebire de implantul de par in zona scalpului, recuperarea este mai rapida in cazul implantului de barba. La scurt timp dupa interventie, barba creste natural si are un aspect bogat. Implantul de barba ii poate ajuta pe barbatii care se confrunta cu lipsa parului facial sa isi recapete increderea in sine. In plus, barbatii au libertatea de a alege densitatea si forma pe care si-o doresc pentru barba. Procedura este moderna si asigura rezultatele mult dorite, iar pretul este in egala masura unul avantajos.

Cat costa un implant de barba?

Acum ca ai aflat care sunt avantajele acestei interventii, probabil ca te intrebi cat costa un implant de barba. Pretul pentru transplantul de par in zona barbiei variaza in functie de clinica pe care o alegi, dar si in functie de complexitatea procedurii, intrucat la unele persoane este nevoie de implant pe o zona mai extinsa, in timp ce alti barbati vor doar sa isi umple golurile inestetice.

Exista mai multe clinici in Romania care efectueaza implant de barba. De exemplu, printre cele mai renumite clinici din Bucuresti se numara Clinica Dr. Felix, unde se utilizeaza tehnica F.U.E, populara pentru eficienta si pentru faptul ca este minim invaziva.

Acestea sunt doar cateva dintre informatiile pe care orice barbat interesat de implant de barba ar trebui sa le cunoasca. Pe scurt, implantul de barba presupune o interventie cu rezultate permanente si un timp de recuperare redus.