Meniu

Implant Par femei

Actualizat pe:

Caderea parului, subiterea sau rarirea vizibila acestuia nu sunt probleme specifice numai barbatilor, motiv pentru care interventia de implant de par la femei se realizeaza in multe dintre marile orase din Romania. Femeile se pot confrunta in egala masura cu pierderea parului, din diferite considerente (sarcina, anumite tratamente sau afectiuni medicale etc.), deci transplantul de par se adreseaza in egala masura femeilor si barbatilor.

Pierderea parului poate atrage dupa sine o nemultumire fata de propriul aspect fizic si o scadere a stimei de sine. In aceasta situatie, implantul de par devine o solutie mai mult decat eficienta, pentru ca le ajuta pe femeile care isi doresc o podoaba capilara bogata sa obtina un rezultat natural si permanent, daca se constata ca sunt potrivite pentru aceasta interventie.

In ce consta interventia de implant par femei?

In ceea ce priveste interventia propriu-zisa de implant de par la femei, este vorba despre o tehnica chirurgicala prin care propriul par, recoltat din alte zone ale corpului, este folosit pentru a umple golurile de pe scalp. Transplantul de par este o optiune moderna si permanenta de recapatare a parului in cazul in care acesta a cazut definitiv.

Transplantul de par prin tehnica F.U.E presupune indepartarea individuala a fiecarui folicul de par si implantarea ulterioara a acestora in zona receptoare, in acest caz scalpul, fara a provoca cicatrice. Din aceste motive, este tehnica preferata a pacientelor din majoritatea clinicilor renumite din lume, inclusiv din Romania.

Implant de par la femei: cine poate beneficia de aceasta interventie?

Daca vrei sa afli mai multe despre interventia de implant de par la femei, este important sa stii ca nu orice femeie poate beneficia de transplant de par. De obicei, candidatele pentru implant sunt femeile care si-au pierdut definitiv parul. Printre persoanele care sunt potrivite pentru implantul de par se numara deci femeile care si-au pierdut definitiv parul din cauza alopeciei de tractiune, alopeciei androgenetice, alopeciei marginalis sau ca urmare a unor traume, cum ar fi arsurile ori alte accidente care au dus la pierderea ireversibila a parului.

O alta conditie pe care trebuie sa o indeplinesti pentru a putea beneficia de implant de par este sa ai suficient par sanatos in zona din care va fi extras.

Transplant de par la femei: de ce sa il alegi?

Daca in urma unei consultatii se stabileste ca poti beneficia de transplant de par (la femei in acest caz), avantajele de care te vei bucura in urma acestei proceduri sunt numeroase. Cel mai important, iti vei recapata podoaba capilara cu un aspect natural si sanatos, tinand cont de faptul ca parul din zona donatoare primit pentru a reface parul in zona receptoare este preluat tot de la tine. De altfel, transplantul este o solutie permanenta care te ajuta sa iti recapeti increderea in sine. Pretul variaza in functie de clinica si costurile totale se stabilesc numai dupa o consultatie in urma careia se constata planul de tratament si complexitatea interventiei.

Prin urmare, implantul de par la femei este o interventie cu avantaje pe termen lung, tinand cont de faptul ca este o solutie permanenta de recuperare a parului in zonele in care a fost pierdut definitiv.