Cât costă un implant de păr? Pretul Real al unui implant de Par

Actualizat pe:

O mulțime de produse promit să crească volumul părului sau să contribuie la creșterea unui număr mai mare de fire de păr. Totuși, majoritatea dintre acestea nu sunt atât de eficiente.
Cea mai bună modalitate de a crește sau de a obține un păr mai des într-o zonă a scalpului poate fi implantul de păr .
Cât costă un implant de păr? Nu există un răspuns standard la această întrebare. Atât tratamentul, cât și recuperarea implică anumite costuri și ambele presupun factori care influențează prețul final al transplantului de păr.

Cât costă implantul de par?

Costul unui transplant de păr este foarte variabil și se situează de obicei în intervalul 1.500 si 3000 de Euro. De cele mai multe ori, acestea sunt cheltuieli din propriile resurse financiare. Majoritatea companiilor de asigurări consideră transplantul de păr ca fiind o procedură cosmetică.
Costul implantului de păr depinde de mai mulți factori. Aceștia includ:
Zona în care locuiți: Costul relativ al traiului în zona respectivă și numărul de chirurgi din apropiere care efectuează această procedură pot influența tarifele;
Tipul de procedură pe care îl alegeți: Există două metode diferite de implant de păr: transplantul de unități foliculare (FUT) și extracția unității foliculare (FUE). Fiecare are prețuri diferite.
Experiența chirurgului: Aceasta este un factor comun: în cazul în care chirurgul este considerat a fi unul dintre cei mai buni, este foarte posibil să perceapă un tarif mai mare. În același timp, tarifele mai mari nu înseamnă întotdeauna abilități superioare, așa că cercetați cu atenție înainte.
Cantitatea de păr implantat: Dacă vă doriți mai mult păr doar în câteva zone ale scalpului veți plăti mult mai puțin decât dacă vreți transplant de păr pe toată suprafața acestuia;
Costuri de călătorie: Aceste costuri intră în tariful perceput medic, însă trebuie să le luați în considerare. Uneori este nevoie să călătoriți pentru a găsi cei mai buni specialiști și tocmai de aceea ar trebui să luați în considerare și aceste cheltuieli atunci când decideți dacă vă permiteți procedura.

Ce costuri implică recuperarea după un transplant de păr

Pe lângă costurile tratamentului, există și alte costuri potențiale asociate perioadei de recuperare, pe care trebuie să le aveți în vedere.
Acestea includ:
medicamente împotriva durerii în recuperarea imediată post-intervenție
medicamente antiinflamatorii pentru a reduce umflarea zonei operate
antibiotice pentru a reduce riscul de infecție
Dacă întâmpinați complicații, dintre care cea mai frecventă este infecția, aceasta va trebui tratată și poate constitui o sursă de cheltuieli suplimentare, mai precis prin costuri pentru medicamente și vizite la medic.
Alternative la implantul de păr
Dacă nu vă permiteți încă procedura de transplant de păr, există mai multe alternative nechirurgicale pe care le puteți utiliza între timp. Aceste remedii nu sunt la fel de eficiente, dar pot să ajute într-o oarecare măsură.
Alternative la implantul de păr
Minoxidil (Rogaine), care poate fi cumpărat fără prescripție medicală. Poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei.
Finasteride (Propecia) comprimate, care pot oferi rezultate în tratarea cheliei de tipar masculin și tipar feminin între trei-șase luni de utilizare continuă.
Terapia cu laser de nivel scăzut, care poate trata căderea părului la ambele sexe prin stimularea activității celulare. Promovează retenția părului și poate întări părul slab.

Concluzie

Nu există nicio îndoială în acest sens: Implanturile de păr nu sunt tocmai ieftine – mai ales având în vedere că acestea pot să nu funcționeze pe măsura așteptărilor;
Dacă aveți fondurile necesare și decideți să investiți într-un transplant de păr, acordați-vă timp pentru a face o cercetare în prealabil.
Puteți solicita consultații pentru a vă face o idee despre costuri și pentru a găsi chirurgul potrivit pentru dvs. Doar amintiți-vă că, atunci când vine vorba de costul influențat de calificarea și experiența chirurgului, investiția poate să merite. Alegerea chirurgului potrivit, chiar dacă prețul este mai mare, vă poate ajuta să obțineți cele mai bune rezultate posibile.
De asemenea, rețineți că atunci când vine vorba de costurile inițiale ale tratamentului, multe clinici pot oferi planuri de plată sau de finanțare pentru a face tratamentul accesibil pacienților.