Meniu

Implant par sprancene

Actualizat pe:

Interventia de implant sprancene a castigat o popularitate remarcabila in ultima vreme, iar motivul este unul usor de inteles: rolul sprancenelor este pur estetic, iar transplantul de par in aceasta zona asigura un aspect natural, definit si rezultate permanente. Este cea mai sigura si eficienta solutie de refacere a sprancenelor care prezinta goluri, care s-au subtiat sau care au fost pierdute in totalitate.

Ce presupune un implant de sprancene?

Similar cu procedura de transplant de par, un implant de spancene se bazeaza pe tehnica FUE si implica extractia unitatilor foliculare din zona donatoare, deschiderea canalelor pentru implantare si ulterior implantarea noilor fire de par in zona sprancenelor. In etapa de extractie, se recolteaza grefe din zone precum scalpul sau spatele urechii. Deschiderea canalelor consta in pregatirea zonei receptoare, adica zona care va primi noi foliculi de par – in acest caz, sprancenele. Ultimul pas consta in implantarea grefelor recoltate in inciziile efectuate in etapa anterioara.

Cu alte cuvinte, un transplat de sprancene este o tehnica chirurgicala prin care se poate prelungi linia sprancenelor sau prin care se poate creste densitatea sprancenelor. Daca esti nemultumit/a de aspectul sprancenelor tale, care s-au subtiat si s-au rarit drastic, transplantul de par poate fi cea mai eficienta solutie pentru a recapata un aspect natural al sprancenelor, fara a mai fi nevoie de machiaj strident sau de investitia in tehnici alternative precum microbladingul sau tatuarea sprancenelor.

Care sunt principalele avantaje ale unui transplant de sprancene?

Spre deosebire de alte metode de conturare si definire a sprancenelor, un transplant de sprancene ofera rezultate permanente si parul poate fi tratat asemenea celui natural, deci il poti vopsi si poti folosi in continuare machiaj. Aceasta interventie asigura un rezultat natural, ceea ce reprezinta avantajul principal al transplantului de sprancene. Naturaletea vine tocmai din faptul ca parul implantat este recoltat dintr-o alta zona a corpului tau.

Sprancenele isi pot pierde din densitate din cauza mai multor factori, precum tratamente agresive, factori genetici, stres sau anumite afectiuni. Oricare ar fi cauza, implantul de sprancene asigura un aspect bogat si natural, redand grosimea sprancenelor si densitatea dorita. In plus, rezultatele contribuie si la cresterea increderii in sine, tocmai pentru ca sprancenele joaca un rol important in expresia faciala.

Multe persoane aleg procedura de implant de sprancene nu numai pentru a isi defini sprancenele, ci si pentru a ascunde anumite cicatrice care au aparut in urma unor traume precum arsurile. Un implant de succes reuseste sa acopere aceste semne, ceea ce imbunatateste estetica fetei si ofera un plus de incredere.

Pret pentru implant sprancene: care sunt factorii care il influenteaza?

Persoanele care vor sa beneficieze de aceasta interventie vor inainte de toate sa afle un pret pentru implant sprancene. La o prima cautare, vor gasi clinici din toata tara ale caror preturi pornesc de la 1.000 de euro. Totusi, pretul final se stabileste dupa o consultatie si in functie de nevoile fiecarei persoane. In principiu, se tine cont de complexitatea interventiei si numarul de foliculi care urmeaza sa fie implantati.

Deci, se poate concluziona ca implantul de sprancene este o metoda moderna si eficienta de obtinere a unor sprancene bogate si naturale, la un pret avantajos si printr-o tehnica performanta.