Meniu

Implant Par Turcia

Actualizat pe:

Turcia este una dintre tarile cu un potential turistic urias, dar numarul celor care fac turism medical in aceasta tara este tot mai mare – cei care isi doresc un implant de par in Turcia fiind tot mai mare.

Probabil ca ai auzit si tu de diferite vedete sau chiar oameni obisnuiti care si-au facut transplant de par in Turcia. Prin urmare,  intrebarea la care cauti un raspuns poate fi: „de ce aleg romanii sa isi faca implant de par in Turcia?”

Cat costa un implant par in Turcia?

Cand te gandesti la interventiile de implant de par in Turcia, primul lucru la care te gandesti este constil unei astfel de interventii. Multi vor fi surprinsi sa afle ca si in Turcia se practica preturi similare cu acelea din clinicile romanesti.

Prin urmare, pretul implantului de par in Turcia, este avantajos. De fapt, o calatorie in Turcia pentru implant,  nu este tocmai justificata, avand in vedere ca si in Romania se poate face de catre specialisti de top, la preturi accesibile. In Turcia, ca si in Romania, aceste servicii se bucura de o mare popularitate datorita raportului calitate-pret, precum si a personalului medical, care este unul experimentat

Cat costa totusi un implant in Turcia? Cu preturi care incep de la aproximativ 1.500 de euro poti beneficia atat de interventia de transplant de par in Turcia, cu tot ce presupune aceasta, cat si de traducator, iar daca esti dispus sa platesti o suma putin mai mare, vei avea incluse si transportul de la aeroport si cazarea intr-un hotel de lux.

Topul clinicilor in care poti sa faci transplat de par in Turcia

In continuare sunt prezentate unele dintre cele mai populare si apreciate unitati medicale din Turcia, astfel incat sa poti alege clinica de implant par din Turcia potrivita nevoilor si cerintelor tale.

1. Pilus Hair Transplant & Aestethic

O clinica de chirurgie estetica, dar care s-a specializat pe interventiile de implant de par in Turcia, la Dr. Pilus Hair ai posibilitatea de a alege din mai multe pachete de servicii complete de implant de par si servicii adiacente, la preturi avantajoase.

2. Esthetic Hair Turkey

O alta clinica in care poti gasi servicii medicale numeroase, de la chirurgie plastica si implant de par, pana la tratamente de stomatologie si operatii oftalmologice, este Esthetic Hair Turkey. In plus, in cadrul acesteia sunt folosite mai multe tehnici de implant de par, pentru a putea fi aleasa una potrivita fiecarui pacient.

3. Clinica Ensar Duman

Ca si in cazul celorlalte doua clinici, la Clinica Ensar Duman poti alege serviciile de transplant par Turcia dintr-o varietate de alte servicii medicale pe care aceasta le ofera.

Concluzie

Indiferent de motivul pentru care apelezi la o interventie de implant de par in Turcia, in clinicile prezentate anterior, dar nu numai, vei gasi servicii de inalta calitate, acesta fiind si unul dintre motivele popularitatii pe care o au.