Meniu

Chirurgie pediatrica Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pe piata serviciilor de chirurgie pediatrica din Bucuresti sunt multe clinici private de top care se impun datorita medicilor cu experienta, unii dintre ei fiind recunoscuti pentru excelenta in domeniu. Daca esti in cautarea unei astfel de unitati medicale performante si moderne, cu specialisti bine cotati, citeste acest articol.

In materie de chirurgie pediatrica, Bucurestiul ofera atat alternative in mediul spitalicesc de stat, cat si in cel privat. Unele persoane prefera insa mediul privat, considerand ca acolo beneficiaza de conditii mai bune si ca sunt tratate de cei mai buni dintre specialisti. Asadar, daca vrei sa gasesti o clinica in care se realizeaza interventii chirurgicale pentru copii, vei afla in continuare mai multe nume care merita atentia ta.

Care este tariful pentru o consultatie de chirurgie pediatrica in Bucuresti?

Pretul pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este diferit in Bucuresti, de la clinica la clinica. Tabelul de mai jos iti poate fi de ajutor daca iti doresti sa afli cum se prezinta tarifele in Capitala.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
KidMed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Medici cu experienta
 • Echipa numeroasa de chirurgi pediatri
 • Interventii chirurgicale usoare, urgente sau majore
 • Numeroase servicii medicale pentru copii
 • Clinica moderna si bine dotata
 • Clinica situata aproape de mijloacele de transport
 • Locuri de parcare in fata clinicii
Medicum
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Numeroase servicii medicale pentru copii si adulti
 • Personal medical empatic si profesionist
 • Chirurgie pediatrica si chirurgie generala
 • Loc de joaca pentru copii
 • Parcare generoasa pentru pacienti
 • Rampa electrica pentru persoanele in varsta sau cu dizabilitati
Rosana Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Diverse specialitati medicale pentru intreaga familie
 • Medic specialist chirurgie pediatrica
 • In contract cu CASMB
 • Nu se respecta programarile
 • Personal de la receptie neprofesionist
Regina Maria
300 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 300 Ron
 • Echipa de patru chirurgi pediatri
 • Interventii chirurgicale in urgenta sau elective
 • Clinica moderna
 • Aparatura performanta
 • Organizare deficitara
 • Nerespectarea programarilor
MedLife
345 Ron
 • Pret Consultatie 345 Ron
 • Servicii cu decontare CAS
 • Abordare multidisciplinara a cazurilor
 • Chirurgie pediatrica
 • Functioneaza cu program non-stop
 • Parcare proprie gratuita
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu servicii de chirurgie pediatrica din Bucuresti

Am identificat in Bucuresti 5 clinici de notorietate si bine cotate care pun la dispozitie servicii de chirurgie pediatrica. Te invitam sa le descoperi pe rand in cele ce urmeaza!

1. KidMed

Daca vrei sa gasesti un bun chirurg pediatru in Bucuresti, poti lua in considerare KidMed. Chirurgii pediatrii care fac parte din echipa clinicii sunt pregatiti in tratamentul chirurgical al unor afectiuni complexe: chirurgie toracica, urologie, ginecologie si chirurgie viscerala. Sunt patru tipuri de interventii ce se realizeaza in randul copiilor: majore, minore, urgente si elective, toti medicii de la departamentul de chirurgie avand competenta in chirurgia minim invaziva. Printre numele care fac cinste acestei clinici din Capitala se remarca urmatorii chirurgi: dr. Viorel Danila, dr. Daniela Malureanu, dr. Laura Balanescu si dr. Laura Niculescu, dar sunt mult mai multi doctori care sunt apreciati pentru profesionalism si pregatire. Pe langa chirurgie pediatrica, la KidMed mai sunt puse la dispozitie si alte servicii medicale pentru copii: pneumologie, cardiologie, dermatologie, endocrinologie, nefrologie, ortopedie, ecografie-radiologie.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este cuprins intre 250 si 400 de lei. 

Profesionistii de la KidMed sunt apreciati pentru rabdarea, empatia si maiestria cu care isi desfasoara activitatea, facandu-i pe pacienti sa se simta in siguranta si sa fie increzatori intr-o recuperare rapida si sigura. Pe langa personalul medical de exceptie, bucurestenii mai spun si ca locatia este aproape de mijloacele de transport si ca sunt locuri de parcare chiar in fata clinicii. In plus, serviciile medicale pentru copii sunt caracterizate de grija pentru micii pacienti si de conditii propice pentru ca ei sa se simta bine.

Vezi parerile pacientilor despre KidMed
Vezi Pareri

2. Medicum

Pentru servicii de chirurgie pediatrica in Bucuresti poti lua in considerare si Clinica Medicum, din cladirea Eliade Tower, din zona Floreasca.  In departamentul de chirurgie pediatrica se efectueaza interventii chirurgicale pentru bebelusi, copii si adolescenti, care vizeaza: malformatiile congenitale, tumori, defectele peretelui abdominal etc. In clinica functioneaza aparatura medicala de ultima generatie si isi desfasoara activitatea o echipa multidisciplinara de specialisti. In afara de chirurgie pediatrica, in clinica mai sunt numeroase specialitati medicale: dermatologie, alergologie, ginecologie, endocrinologie etc.  

Pretul unei consultatii de chirurgie pediatrica este de 300 de lei. 

Cea mai mare parte dintre pacientii acestei clinici sustin, in recenziile din mediul online, ca au avut parte de servicii de calitate superioara si ca medicii sunt foarte bine pregatiti, empatici si amabili. Unii pacienti spun ca li s-a explicat in detaliu si cu rabdare problema si ca astfel au inteles exact ce este de facut pentru a o trata. Alte avantaje enumerate ar fi ca micutii se pot bucura de un loc de joaca pentru copii in incinta clinicii, iar adultii de o parcare generoasa si de o rampa electrica pentru persoanele care au dificultati motorii.

3. Rosana Medical

Si in policlinica privata Rosana Medical se afla chirurgi pediatri cu experienta. Un exemplu este dr. Adrian Ghinea, medic specialist chirurgie pediatrica la care se poate merge cu bilet de trimitere, datorita contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB). Medicul isi desfasoara activitatea la policlinica situata in Strada Valea Oltului, din sectorul 6, unde mai functioneaza si alte specialitati medicale variate, destinate copiilor: neurologie, dermatologie, endocrinologie, oftalmologie, kinetoterapie, ortopedie, ORL, psihologie.

O consultatie cu plata de chirurgie pediatrica are un tarif de 200 de lei.

Bucurestenii apreciaza Rosana Medical din mai multe motive: diversitatea specialitatilor medicale, ce sunt in folosul intregii familii, medicii cu experienta, amabili si care se dedica pacientilor cu profesionalism si rabdare. Pe langa toate aceste aspecte pozitive au fost punctate si unele mai putin placute, cum ar fi ca nu se respecta orele de programare sau ca personalul de la receptie este slab pregatit.   

4. Ponderas Regina Maria

Medicii de la Regina Maria Ponderas Bucuresti folosesc chirurgia minim invaziva laparoscopica pentru o serie de afectiuni ce apar la copii. Se folosesc laparoscoape foarte subtiri, cu diametru de 2-5 mm, iar instrumentele sunt si ele foarte mici, speciale pentru copii. Interventiile se efectueaza atat in urgenta, cat si electiv. Cele mai intalnite interventii efectuate in randul copiilor si adolescentilor de catre chirurgii pediatrii de la Regina Maria ar fi: apendicita acuta, hidrocel, testicul necoborat, hernie inghinala, chist de ovar. Printre cei patru chirurgi pediatri care profeseaza aici se numara si dr. Viorel Danila, un nume de referinta in acest domeniu.

Consultatia de chirurgie pediatrica are un tarif cuprins intre 300 si 500 de lei.

Serviciile oferite de Reteaua de Sanatate Regina Maria in Bucuresti nu se bucura de foarte multe aprecieri din partea pacientilor, desi acestia admit ca au intalnit conditii foarte bune, ca aparatura este performanta si ca medicii sunt exceptionali. Ceea ce pare sa „traga in jos” aceasta unitate medicala, dupa parerea pacientilor si apartinatorilor, ar fi slaba organizare, corelat cu nerespectarea programarilor si cu preturile foarte mari in comparatie cu alte unitati medicale private.

5. Spitalul de Pediatrie MedLife

Sunt servicii de chirurgie pediatrica si la Spitalul de Pediatrie MedLife din Bucuresti, care este primul spital privat de acest tip din Romania. Din echipa chirurgilor pediatri face parte dr. Marius Mugurel Militaru, medic specialist si sef de sectie. Se pot trata chirurgical in aceasta unitate urmatoarele: tumorile de os si cartilaj, hernia inghinala, apendicita acuta, hipospadias, traumatisme si leziuni ale genunchiului, hidroenferoza congenitala etc.  Spitalul de Pediatrie MedLife este dispus pe 6 niveluri si are 132 de paturi. Salile de operatie sunt dotate cu echipamente de ultima generatie, iar unitatea dispune si de: un departament de imagistica, un laborator propriu de analize si o farmacie.

O consultatie de chirurgie pediatrica are pretul de 345 de lei.

Competenta medicilor, caldura personalului si conditiile bune i-au determinat pe unii dintre bucuresteni sa acorde nota maxima in review-urile de pe internet acestui spital privat. Alte persoane spun insa ca preturile sunt mari pentru salariile din Romania si ca timpul petrecut la Urgente este exagerat de mare, in unele cazuri, fiind si de 6 ore.

Concluziile noastre

In fiecare dintre aceste clinici din Bucuresti in care functioneaza departamente de chirurgie pediatrica sunt medici cu experienta. In plus, dotarile de ultima generatie si conditiile moderne sunt premisele unei experiente placute, sigure si confortabile in aceste locatii, de care se bucura multi pacienti din Bucuresti si din tara in fiecare zi.

Alege pentru copilul tau servicii medicale de calitate superioara, mai ales atunci cand este vorba despre o interventie chirurgicala, indiferent daca aceasta este una minora sau majora!