Meniu

Chirurgie pediatrica Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele medicale ale copiilor de competenta sectiei de chirurgie pediatrica, in Cluj se pot rezolva la una dintre clinicile de top specializate ale orasului din inima Transilvaniei sau in cabinete care efectueaza astfel de interventii. Afectiunile copiilor presupun competenta unui medic pediatru, iar procedurile chirurgicale, acte medicale complexe si care implica riscuri, se afectueaza numai de catre un medic specialist in aceasta ramura.  

Parintii preocupati de starea de sanatate a celor mici vor cauta deci un bun medic chirurg pediatru in Cluj, pentru succesul unei operatii, indiferent de complexitatea acesteia.

Unde gasesti chirurgie pediatrica in Cluj?

Procesele de crestere prin care trece organismul unui copil pot influenta sau pot fi influentate de existenta unor afectiuni, de aceea rezolvarea acestora si inlaturarea cauzelor bolilor sunt esentiale, iar unele se pot face prin chirurgie pediatrica. In Cluj, clinicile si centrele medicale de top  unde se pot efectua interventii chirurgicale se gasesc in clasamentul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
C. de Pediatrie
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Ambient placut, care ajuta copiii sa se destinda
 • Medici amabili si empatici
 • Programari efectuate pe termen scurt
 • Superficialitatea unora dintre medici, raceala si lipsa de rabdare fata de copii
Medsan
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Competenta si amabilitatea medicilor
 • Eficienta procedurilor si tratamentelor recomandate
 • Organizarea impecabila
 • Parcare privata
Halmasan
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Atentia fata de pacienti
 • Profesionalismul si amabilitatea medicilor
 • Punctualitatea in respectarea programarilor
 • Parcare in incinta
 • Personalul de la receptie este arogant
Regina Maria
235-260 Ron
 • Pret Consultatie 235-260 Ron
 • Personal implicat si amabil
 • Profesionalism si intelegere fata de nevoile pacientilor
 • Conditii bune de spitalizare
 • Preturi ridicate pentru calitatea oferita
 • Comunicarea deficitara a personalului de la receptie
 • Sistemul de programari ar putea fi imbunatatit
Medstar
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Buna organizare la analize medicale
 • Personalul de la receptie lipsit de amabilitate
 • Nerespectarea programarilor
 • Locuri de parcare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care fac interventii de chirurgie pediatrica in Cluj

Interventii de chirurgie pediatriaca in Cluj se realizeaza frecvent la clinicile din clasamentul de mai jos. Acestea au si aparatura necesara, si personalul competent care sa indeplineasca fiecare etapa a unor proceduri extrem de delicate.

1. Centrul de Pediatrie

Centrul de Pediatrie din Cluj propune un concept nou pe piata serviciilor de sanatate romanesti, consultatii, tratamente si interventii, printre care chirurgie pediatrica, precum si servicii de consiliere, centrate pe nevoile pacientilor si ale familiilor acestora. Accesul la medicii clinicii se face atat prin accesarea consultatiilor la domiciliu, cat si prin cele trei locatii ale centrului, Nemo, Mario si Lego.  

Pretul unei interventii chirurgicale pediatrice se stabileste in functie de zona operata, de complexitatea procedurii si de aparatura necesara. Ea va fi precedata in mod obligatoriu de o consultatie de specialitate, pentru care se percepe un tarif de 220 lei la cabinet. Un control are pretul de 160 lei. 

Opiniile parintilor si apartinatorilor micilor pacienti sunt in mare masura favorabile si sunt consemnate in recenzii potrivit experientei fiecaruia cu anumiti medici. Cei multumiti apreciaza ambientul placut, care ii ajuta pe cei mici sa se relaxeze si sa coopereze mai usor cu doctorii. In acelasi timp, multe cuvinte de lauda s-au scris despre blandetea, amabilitatea si empatia personalului. Un alt plus se refera la termenele relativ scurte pentru programarea consultatiilor fata de alte clinici unde se asteapta mai mult pentru o programare. Sunt si multi clienti care si-au exprimat nemultumirea fata de superficialitatea unora dintre medici, raceala acestora si lipsa de rabdare fata de copii.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Pediatrie
Vezi Pareri

2. Medsan

34 de specialitati medicale, printre care si chirurgie pediatrica, peste 60 de cadre si o adresa accesibila din orice zona, cu parcare proprie, recomanda Centrul Medsan, cu o vechime de peste 18 ani printre clujeni. Se pot accesa aici atat servicii de sanatate private, dar si decontate, prin contractul centrului cu Casa de Asigurari.

Tarifele pentru interventiile chirurgicale depind de procedura efectuata aici, la unul dintre cei doi medici primari specializati pe chirurgie pediatrica. Pentru o consultatie se percepe pretul de 200 de lei, iar pentru un control se va plati suma de 120 lei.

Pacientii clinicii sunt in general multumiti de calitatea serviciilor prestate aici si au lasat numeroase recenzii pozitive cu privire la activitatea Medsan. Ei apreciaza competenta si amabilitatea medicilor, eficienta procedurilor si tratamentelor, organizarea impecabila a clinicii. De asemenea, sunt de apreciat si faptul ca exista parcare privata. Cateva probleme sunt semnalate in legatura cu actele medicale pentru permisul auto si aspecte tehnice legate de intocmirea lor. 

3. Halmasan

Cu o experienta de peste 20 de ani, fondata de cunoscutul obstretician dr. Petru Halmagean, Clinica Halmasan ofera servicii de obstetrica, ginecologie, pediatrie, endocrinologie, urologie, chirurgie pediatrica, chirurgie generala, precum si cursuri de puericultura, la cele mai inalte standarde de calitate si pregatire.

Interventiile de competenta unui chirurg pediatru si tarifele aferente se pot consulta pe site-ul clinicii. Pentru o consultatie, parintii micului pacient vor plati 250 lei, iar pentru un control, pretul este de 250 lei.

Pacientii care au trecut pragul clinicii se declara satisfacuti de serviciile acesteia, apreciind atentia fata de pacient, profesionalismul, amabilitatea personalului si punctualitatea in respectarea programarilor. Faptul ca centrul medical dispune de parcare in incinta este, de asemenea, un avantaj. Sunt si cativa pacienti care sustin ca personalul de la receptie este arogant.

4. Regina Maria

In reteaua privata de sanatate Regina Maria, cu centre medicale, spitale si policlinici in majoritatea marilor orase din Romania, se pot efectua interventii de chirurgie pediatrica. In Cluj, operatiile se pot face atat la Policlinica Pasteur, cat si la Policlinica Observatorul.

Pretul pentru o consultatie la un chirurg pediatru in Cluj, la Regina Maria, este cuprins intre 235 si 260 de lei, in functie de medicul ales. Pentru un control, se va plati intre 225 lei si 280 lei.

Parerile pacientilor sunt diferite in ceea ce priveste serviciile policlinicilor Regina Maria din Cluj-Napoca. Comentariile favorabile amintesc personalul implicat si amabil, profesionalismul si intelegerea medicilor fata de problemele de sanatate ale oamenilor si conditii foarte bune de spitalizare. Nemultumirile privesc preturile exagerate pentru calitatea serviciilor oferite, comunicarea deficitara a personalului de la receptie, nerespectarea programarilor.

5. Medstar

Centrul Medical Medstar din Cluj-Napoca ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, printre care si chirurgie pediatrica. Aparatura de ultima generatie, achizitionata prin fonduri europene, si standardele inalte de calitate recomanda aceasta clinica pentru actul medical profesionist. Se pot accesa consultatii si proceduri la Medstar atat contra cost, cat si gratuit, prin Casa de Asigurari de Sanatate. 

O consultatie de chirurgie pediatrica la aceasta clinica are un tarif de 150 lei, iar un control are pretul de 75 lei si este gratuit daca este efectuat in primele trei zile dupa consultatie sau interventie.

Parerile pacientilor privitoare la serviciile clinicii sunt impartite, in functie de experienta fiecaruia si de cabinetul caruia s-au adresat. Printre punctele forte ale clinicii, comentariile amintesc buna organizare a sectorului de analize medicale. Parerile mai putin favorabile mentioneaza comportamentul lipsit de amabilitate al receptionerelor, nerespectarea programarilor si locatia saracacioasa, langa o piata cu tarabe.

Concluzii

Din fericire pentru parinti si nevoile medicale ale micilor pacienti, sunt cateva clinici unde se pot face interventii de chirurgie pediatrica in Cluj. Cele cinci centre medicale din clasamentul de mai sus dispun de specialisti, medici chirurgi pediatri, care pot efectua operatii pentru a rezolva problemele de sanatate ale copiilor, si sunt dotate cu aparatura moderna. Experientele clientilor, consemnate in recenzii, acopera multe laturi ale serviciilor medicale de aici, iar alegerea unuia dintre clinici va tine cont de toate aceste aspecte.