Meniu

Chirurgie pediatrica Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ramura a medicinei care se ocupa cu interventiile chirurgicale asupra copiilor, chirurgia pediatrica in Pitesti este reprezentata in mediul privat prin activitatea unor medici apreciati, cu experienta in sala de operatii si pregatirea necesara pentru a oferi solutii interventionale eficiente pentru afectiunile celor mici. Daca esti in cautarea unui chirurg pediatru bun in orasul tau, acest articol iti poate oferi informatiile de care ai nevoie.

In urma lecturii, vei afla care sunt recomandarile de clinici in care activeaza un chirurg pediatru bun in Pitesti, specialistul de care ai nevoie pentru problema medicala a copilului tau.

Cat costa o consultatie la chirurgie pediatrica in Pitesti?

Fie ca operatia ti-a fost recomandata ca solutie de tratament pentru copil, fie ca vrei sa afli direct opinia unui specialist de la un cabinet de chirurgie pediatrica din Pitesti, este util sa stii pretul consultatiei, primul serviciu pe care il vei accesa la medicul specialist in domeniu. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti cu cel mic si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Forte Vita
Clinica-Verificata
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Servicii de calitate
 • Orientare catre binele si confortul pacientilor
 • Aparatura moderna
 • Medici profesionisti si empatici
 • Personal amabil
Medicover
253 Ron
 • Pret Consultatie 253 Ron
 • Cladire moderna
 • Locuri de parcare disponibile
 • Medici profesionisti si amabili
 • Consultatii amanuntite
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la chirurgie pediatrica in Pitesti?

Iti doresti sa poti avea parte de cele mai bune servicii de chirurgie pediatrica in Pitesti pentru copilul tau si sa faci cea mai buna alegere a medicului specialist in aceasta ramura. Pentru o decizie inspirata ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea clinicilor din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanunte despre standardele prestatiilor, despre competentele medicilor, despre dotarile cu aparatura si despre opiniile pacientilor care au trecut pragul unitatilor medicale din top.

1. Clinica Forte Vita

La cabinetul de chirurgie pediatrica al Clinicii Forte Vita din Pitesti se pot accesa consultatii, investigatii si interventii: aderente peniene (balano-preputiale), excizie leziuni, extractie corpi straini din piele, extragere fire chirurgicale, hemostaza hemangiom traumatizat, incizie abces, liza coalescentei labiilor mici, nitratare granulom ombilical, reducerea manuala a prolapsului anal, reducerea parafimozei, sondaj vezical, sutura plaga, tratament panaritiu si unghie incarnata. O vei gasi aici pe dr. Ioana Gabrilescu, medic specialist chirurg pediatru, avand competenta in chirurgie pediatrica laparoscopica nivel 1 tehnici de baza. Serviciile de sanatate oferite de brandul Forte Vita includ un lant de farmacii cu o traditie de peste 25 de ani si, din anul 2022, o clinica moderna, cu 30 de specialitati, dotari cu echipament de ultima generatie si un colectiv alcatuit din peste 60 de medici, care stau la dispozitia argesenilor pentru consultatii si investigatii.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la chirurgie pediatrica vei plati suma de 210 de lei.

Pacientii si-au exprimat in cadrul recenziilor din mediul online multumirea pentru serviciile de calitate, orientate catre binele si confortul pacientilor. Ei apreciaza in termeni pozitivi experienta inregistrata aici, subliniind aspecte ca: aparatura  moderna, medicii profesionisti si empatici si amabilitatea cu care au fost abordati de intregul personal. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Forte Vita
Vezi Pareri

2. Medicover

Clinica Dr. Luca, preluata de reteaua medicala privata Medicover in anul 2016, este un nume de referinta pe piata de sanatate din Pitesti, cu o experienta din 1991, cand a fost infiintata, si reuneste servicii medicale pentru toate varstele, fiind structurata in clinica pentru adulti si clinica de pediatrie, in care vei gasi un cabinet cu standarde inalte in chirurgia pediatrica. Te vei adresa aici dr. Marlen Petcov, medic primar chirurgie generala, chirurgie pediatrica, ORL, ortopedie pediatrica, ortopedie. Medicul acorda consultatii de chirurgie pediatrica si ortopedie si realizeaza toaleta/ pansament simplu, decalotare – debridare, excizie chist sebaceu corp, extragere fire chirurgicale, excizie lipom, frenotomie, interpretare analize, liza sinechie vulvara, tratament granulom ombilical, decalotare fimoza si excizie leziune. Grupul Medicover este prezent in Romania de peste 20 ani, cu o retea de 19 clinici proprii in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati, Pitesti) si un spital generalist – Spitalul Medicover din Capitala.

Lista de preturi poate fi vizualizata pe site-ul clinicii din Pitesti. Pentru o consultatie de chirurgie pediatrica vei achita 253 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile clinicii, pe care le considera de calitate buna, de cladirea moderna, cu locuri de parcare disponibile. Despre multi dintre medicii care activeaza aici, pacientii au numai cuvinte de lauda, apreciind profesionalismul si amabilitatea, consultatiile amanuntite si solutiile eficiente de tratament. Sunt si aspecte care ar putea fi imbunatatite, cum ar fi o oarecare lipsa de punctualitate in onorarea programarilor.

Concluzii

Daca vrei sa te adresezi unei clinici private pentru servicii de chirurgie pediatrica in Pitesti, vestea buna este ca sunt disponibile cabinete medicale specializate in aceasta ramura delicata a medicinei dedicata copiilor, in cadrul unor centre medicale de top, apreciate de argeseni. Pentru mici interventii chirurgicale, care nu necesita sali de operatie si instrumentar complex, te poti adresa unor medici profesionisti si implicati, care executa extractii de corpi straini, extractii de lipoame si chisturi subcutanate, incizii de abcese, frenotomie, tratamente pentru fimoze si granulom ombilical si altele. 

In functie de problema de sanatate a copilului tau, cu ajutorul informatiilor din acest articol de prezentare a medicilor chirurgi pediatri din Pitesti si a clinicilor in care pot fi gasiti, ai toate premisele unei decizii inspirate, in cunostinta de cauza, in alegerea cabinetului de chirurgie pediatrica spre care sa te indrepti cu cel mic.