Meniu

Chirurgie pediatrica Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand un copil se simte rau, tu, ca parinte, trebuie sa te adresezi cat mai curand medicului pediatru sau chiar medicului de chirurgie pediatrica din Suceava, in functie de simptomele pe care le manifesta. Exista chiar si anumite situatii in care copilul trebuie dus la urgente fara discutii pentru a primi tratament de specialitate din partea unor specialisti. Printre aceste situatii se numara si: lesinul, stoc cardiorespirator, soc anafilactic, muscaturi de sarpe, toxiinfectii alimentare, convulsii. De asemenea, tot un ajutor de specialitate ar putea necesar si pentru simptome mai usoare, dar care ii provoaca un disconfort ridicat micutului tau: dureri abdominale intense, dificultati de respiratie, febra peste 38 de grade Celsius, dureri de cap severe, scaune diareice cu sange sau puroi, eruptii cutanate extinse. 

In Suceava exista o multime de clinici de specialitate in cadrul carora te poti adresa unui chirurg pediatru si care iti poate oferi tot sprijinul necesar pentru ca micutul tau sa fie tratat cum se cuvine. Citeste in continuare si afla cat de competente sunt echipele medicale la care apelezi.

Cat costa o consultatie de chirurgie pediatrica in Suceava?

Stim ca vrei sa fii la curent cu toate detaliile legate de consultatia de chirurgie pediatrica in Suceava, tocmai de aceea ti-am pregatit un tabel in care sunt mentionate toate preturile aplicate pentru acest serviciu medical. Consulta-te cu acesta si afla ce buget ar trebui sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Aramis Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Cadre medicale competente
 • Servicii medicale calitative
 • Promptitudinea personalului de la receptie
 • Activitate ireprosabila
 • Diagnostic precis
 • Solutii personalizate
 • Aparaturi performante
FizioMed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparaturi moderne
 • Servicii de calitate
 • Investigatii ireprosabile
 • Diagnostic corect
 • Personal competent
 • Buna organizare
 • Medici specializati
 • Conditii excelente de curatenie
Coramed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii adaptate
 • Medici profesionisti
 • Competenta si buna pregatire
 • Plan eficient de tratament
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Nerespectarea programarilor
Policlinica Bucovina
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism
 • Rabdare si empatie
 • Act medical confortabil
 • Aparaturi adaptate
 • Performanta inalta
 • Investigatii la standarde ridicate
 • Aglomeratie
Bethesda
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Atentie la detalii si empatie
 • Profesionalism
 • Investigatii ireprosabile
 • Dotari de ultima generatie
 • Plan personalizat de tratament
 • Consultatii ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de chirurgie pediatrica in Suceava

Locuiesti in Suceava si vrei sa apelezi la ajutorul unei clinici de chirurgie pediatrica pentru a-i oferi copilului tau toate ingrijirile medicale necesare? Atunci cele cinci variante pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru a fi sprijinit de un medic competent si bine pregatit. Parcurge articolul pana la final si afla care sunt parerile celorlalti pacienti care au apelat la serviciile lor:

1. Aramis Medical

Aramis Medical este o unitate medicala din Suceava care asigura si servicii de chirurgie pediatrica pe langa multiplele specialitati pe care le are la dispozitie. Daca ai optat pentru aceasta unitate medicala, vei face cunostinta cu dr. Florin Filip, specializat in chirurgie pediatrica artroscopica si ortopedie, medic primar doctor in stiinte medicale cu competente in ultrasonografie sold pentru displazii congenitale. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul unitatii medicale, atat investigatiile, cat si diagnosticarea pacientului decurg ireprosabil. Ulterior, copilul tau va beneficia de un plan personalizat de tratament, care sa ii asigure o vindecare rapida si garantata.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este de 200 lei.

Majoritatea parintilor care au apelat la ajutorul cadrelor competente in pediatrie si-au exprimat multumirea pentru serviciile medicale. Personalul de la receptie este prompt si saritor, completand perfect activitatea ireprosabila desfasurata de echipa medicala. Diagnosticul stabilit este unul corect, solutiile sunt personalizate, iar aparaturile care se afla in cadrul clinicii sunt special concepute pentru investigatiile si procedurile pediatrice. 

Vezi parerile pacientilor despre Aramis Medical
Vezi Pareri

2. FizioMed

FizioMed este o alta unitate medicala multidisciplinara din Suceava catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa ii faci copilului tau o programare pentru o consultatie de chirurgie pediatrica. Acest departament medical este reprezentat de dr. Florin Filip, medic primar in ortopedie si chirurgie pediatrica, doctor in stiinte medicale, competenta in chirurgie pediatrica artroscopica si ultrasonografie sold pentru displazii congenitale. Unitatea medicala are o multime de aparaturi performante si terapii care pot fi personalizate in functie de fiecare pacient in parte, ceea ce contribuie semnificativ la desfasurarea unor investigatii si proceduri la standarde superioare.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei.

Centrul medical a castigat simpatia pacientilor, prin intermediul serviciilor de calitate puse in aplicare. Multumita aparaturilor moderne si special concepute pentru copii, toate investigatiile desfasurate sunt ireprosabile, cu ajutorul carora echipa medicala poate stabili un diagnostic corect. Personalul este competent si bine organizat, dispunand de medici si terapeuti specializati, iar conditiile de curatenie sunt excelente.

3. Coramed

Coramed este prezenta in peisajul clinicilor private din Suceava inca din 2010, pacientii avand posiblitatea de a opta pentru consultatii in domeniile: chirurgie pediatrica, vasculara, cardiologie, ecografie, endocrinologie, gastroenterologie, obstetrica si ginecologie, pediatrice, reabilitare medicala, reumatologie etc. In cadrul departamentului de chirurgie pediatrica isi desfasoara activitatea medicul primar dr. Florin Filip (doctor in stiinte medicale) si medicul specialist dr. Olga Bunescu. Printre serviciile puse in aplicare sunt amintite si: consultatie de specialitate, ecografie de sold, excizie partiala unghiala, fimoza, aplicare ghips, scos ghips, pansament sau scos fire. Toate acestea sunt puse in aplicare eficient cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie care se afla la dispozitia medicilor. De asemenea, important de mentionat este si ca institutia medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, ceea ce inseamna ca multe dintre consultatiile puse la dispozitie sunt gratuite.

Tariful aplicat pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este de 150 lei.

Policlinica a capatat notorietate in randul pacientilor, acestia fiind multumiti de serviciile de care beneficiaza. Departamentul de ortopedie si chirurgie pediatrica este reprezentat de medici profesionisti, bine pregatiti, competenti in elaborarea unui plan eficient de tratament adaptat in functie de patologiile micului pacient. Nu sunt mai prejos nici aparaturile folosite, care au un nivel ridicat de performanta. Cu toate acestea, au exista nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

4. Policlinica Bucovina

Policlinica Bucovina este o alta unitate medicala din Suceava cu multiple specialitati catre care iti poti indrepta atentia cu incredere pentru chirurgia pediatrica. Echipa medicala din cadrul acestui departament are o buna pregatire, fiind formata in medii universitare prestigioase si in clinici renumite. Printre atributiile sale se numara si: consultatie de chirurgie pediatrica in regim privat, recomandari de specialitate, supravegherea evolutiei plagilor si interventiilor postoperatorii, infiltratii intraarticulare cu acid hialuronic, imobilizari gipsate, suprimarea firelor de sutura. Toate aceste servicii sunt posibile datorita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este de 150 lei.

Profesionalismul, empatia si rabdarea sunt principalele calitati pe care parintii le apreciaza si respecta la cadrele medicale, care prioritizeaza un act medical confortabil in cadrul consultatiilor si interventiilor pediatrice. Aparaturile si echipamentele sunt adaptate pentru copii, asigurand investigatii si proceduri la standarde ridicate. Din pacate, este aglomerat, iar programarile nu sunt respectate.

5. Bethesda

Bethesda este o clinica medicala din Suceava in cadrul careia sunt aplicate serviciile de chirurgie pediatrica la standarde ridicate. Medicul care reprezinta acest departament medical este dr. Sergiu Straticiuc, medic primar in chirurgie pediatrica, ortopedie pediatrica, avand competenta de a desfasura ecografie de sold pentru nou nascuti. Rezultatele pe care le obtine sunt excelente, avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 150 lei.

Atentia la detalii, profesionalismul si empatia de care medicii dau dovada sunt principalele calitati apreciate de parinti. Investigatiile sunt ireprosabile, datorita dotarilor de ultima generatie, iar planul de tratament este personalizat in functie de patologiile fiecarui pacient in parte. Consultatiile decurg ireprosabil, iar atmosfera este primitoare. Pe de alta parte, gestionarea programarilor este deficitara, ducand la intarzieri. 

Concluzii

Daca te-ai hotarat sa ceri ajutorul sau sfatul unui medic specializat in chirurgie pediatrica in Suceava si nu stii la care unitate medicala sa apelezi, te incurajam sa iei in considerare cele cinci variante pe care ti le-am pregatit anterior in articol. Ia in considerare cadre medicale competente, care asigura servicii, investigatii si proceduri ireprosabile, astfel incat cel mic sa se bucure de o insanatosire rapida.