Meniu

Pediatrie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Grija pentru sanatatea copiilor este in centrul preocuparilor parintilor, iar a gasi un medic pediatru in Braila este pentru adulti o prioritate. Oamenii cauta in special un profesionist cu experienta, care sa le inspire incredere si in fata caruia micutii lor sa se simta confortabil si in siguranta.

In acest articol te indrumam catre o clinica de pediatrie din Braila care sa raspunda tuturor cerintelor si nevoilor unui copil. Poti alege respectiva clinica dintr-un clasament pe care ti-l punem la dispozitie si in cadrul caruia prezentam informatii utile despre activitatea medicala destinata celor mici.

Cat costa o consultatie la pediatru in Braila

Pretul unei consultatii la pediatru in municipiul Braila variaza de la o clinica la alta, cum este si firesc. Tariful este influentat de pregatirea medicului (preturile penbtru o consultatie la medicul primar pediatru fiind, de regula, mai mari decat la medicul specialist), dar si de politica respectivei clinici. In tabelul de mai jos poti vedea cum variaza tarifele in acest oras. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Mateus
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Gama variata de specialitati medicale
 • Doi medici pediatri cu experienta
 • Servicii decontate prin CAS Braila
 • Aparatura medicala moderna
 • Clinica noua
 • Computer tomograf si laborator de analize
 • Nu se respecta programarile
Centrul Grivita
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Numeroase servicii medicale
 • Doi medici pediatri
 • Analize de laborator si ecografii
 • Personal amabil
 • Nu se respecta programarile
 • Aglomeratie
MedLife
240 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 240 Ron
 • Consultatii de pediatrie online sau fizice
 • Medici pediatri cu experienta
 • Ecografii pentru copii
 • 24 de specialitati medicale
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

3 clinici unde poti gasi un bun pediatru in Braila

Un pediatru bun in Braila poti gasi in fiecare dintre clinicile private pe care le prezentam in continuare.

1. Clinica Mateus

Medici din Braila, Constanta, Galati si Bucuresti isi desfasoara activitatea la Clinica Mateus, iar printre acestia se afla si pediatri. Este vorba despre dr. Silvia Tara-Lunga, medic primar pediatrie, si dr. Ana-Maria Pantilimon, medic specialist pediatrie. Centrul Medical Mateus este dotat cu tehnologie medicala moderna, iar echipa sa a fost aleasa pe criterii de pregatire si experienta. Numeroase cabinete medicale functioneaza aici, pe langa cel de pediatrie: endocrinologie, alergologie, obstetrica-ginecologie, diabet, ortopedie, hematologie etc. Clinica dispune si de un laborator de tomografie computerizata si de un laborator de analize medicale, servicii care se adreseaza persoanelor de toate varstele. 

Pretul consultatiei pediatrice este de 220 de lei la Clinica Mateus.

Personalul medical este laudat pentru profesionalism si pentru comunicarea cu pacientii. Oamenii spun ca au primit toate explicatiile necesare in cadrul consultatiilor si ca medicii sunt atenti la detalii. Alte aprecieri se indreapta catre modul cum se prezinta clinica, pentru management si pentru diversitatea serviciilor medicale. Sunt insa si persoane nemultumite, care spun ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Mateus
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Grivita

La Centrul Medical Grivita din Braila sunt tot doi medici pediatri, este vorba despre dr. Stefana Nistor si dr. Stefan Gheorghe, medici specialisti. Cei doi medici ofera consultatii si elibereaza fise de consiliere nutritionala sau de colectivitate. Acest centru medical cuprinde o varietate de specialitati medicale destinate copiilor si adultilor, printre care: analize de laborator, ecografii, stomatologie, cardiologie, endocrinologie, neurologie, oftalmologie, ortopedie, urologie etc. Echipa profesionista si aparatura medicala de ultima generatie sunt atu-uri pentru care aceasta clinica privata s-a impus pe piata serviciilor medicale din Braila.

Costul unei consultatii de pediatrie este de 180 de lei.

Profesionalismul, implicarea si atentia la detalii sunt calitati pentru care doctorii de la Centrul Medical Grivita sunt apreciati de pacientii lor. Un alt aspect care ii multumeste pe brailenii care au optat pentru serviciile medicale de aici ar fi costul acestora, care este accesibil. Sunt persoane care mai completeaza ca intreg personalul este amabil, dar sunt si numerosi pacienti nemultumiti, care spun ca nu se respecta programarile si ca se creeaza aglomeratie in sala de asteptare.

3. MedLife

Poti gasi un medic pediatru in Braila si la Hyperclinica MedLife. Este vorba despre dr. Dana Margareta Mihalache, medic primar specializat in pediatrie si in ecografie pediatrica. Medicul ofera atat consultatii online, cat si fizice, iar ecografiile pe care le realizeaza in randul micutilor sunt: abdominale, de pilor, renale, de suturi craniene, toraco-pulmonare, transfontanelare. In plus, medicul monitorizeaza curba de crestere si le ofera parintilor consiliere de nutritie pentru bebelusi si copii mai mari. In aceeasi clinica mai activeaza inca doi medici specialisti pediatri: dr. Carmen Baciu si dr. Alexandru Paul Baciu. Hyperclinica MedLife din Braila a fost data in folosinta in anul 2017 si ofera servicii integrate de ambulator, in 24 de specialitati, analize de laborator si servicii de imagistica.

Pretul pentru o consultatie in acest cabinet de pediatrie din Braila este de 240 de lei, iar pentru copiii sub un an se percepe un tarif de 345 de lei pentru prima consultatie.

Brailenii au pareri diferite in privinta serviciilor oferite de MedLife Braila. Multi sunt de parere ca aceasta clinica este moderna si curata, iar personalul este amabil si implicat. In schimb, sunt si persoane care spun ca nu se respecta programarile sau ca uneori acestea se anuleaza si ca preturile sunt mai mari fata de alte clinici medicale.

Concluziile noastre

In cautarea unui pediatru din Braila pentru copilul tau, poti tine cont de clinicile prezentate in acest articol. In cadrul acestora isi desfasoara activitatea doctori cu experienta, care sunt cunoscuti in randul brailenilor pentru atentia la detalii, rabdarea si buna comunicare cu micii pacienti. 

Pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa a copilului, mergi cu el la pediatru si pentru vizite de rutina, nu doar cand acesta are o problema. In acest fel, vei preintampina aparitia unor afectiuni sau vei putea sa le depistezi din timp, cand se trateaza mai usor.