Meniu

Pediatrie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru un control de rutina sau pentru tratament in cazul unor probleme de sanatate ale copiilor, multi parinti se afla in cautarea unui pediatru in sectorul 4 al Capitalei. O astfel de consultatie poate fi necesara atunci cand micutul prezinta simptome ca tusea persistenta, febra, durerile de stomac si/sau dificultatile de respirate. Schimbarile in starea de sanatate ale copilului nu trebuie sa fie ignorate, astfel ca parintii au datoria de a se adresa unui medic pediatru in timp util pentru identificarea si tratarea problemei.

Pe langa situatiile in care prezinta simptome neobisnuite, copilul poate fi dus la pediatru pentru un control de rutina. Medicul pediatru ofera parintilor sfaturi utile cu privire la ingrijirea sanatatii copilului si le raspunde la toate intrebarile pe aceasta tema. Desi in sectorul 4 al Capitalei nu sunt momentan numerosi medici pediatri, exista un cabinet foarte bun si apreciat in zona, despre care vei afla mai multe in acest articol: 

Unde poti gasi cel mai bun pediatru din sectorul 4?

Daca locuiesti in sectorul 4 si vrei sa iti programezi copilul la pediatrie, este probabil ca tariful sa fie unul dintre aspectele pe care ai dori sa le cunosti in prealabil. Mai jos poti vedea care este cel mai bun medic pediatru la care poti apela daca locuiesti in aceasta zona a Capitalei si tariful perceput pentru o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Adrian Stanciu
Clinica-Verificata
300 Ron
  • Pret Consultatie 300 Ron
  • Act medical de inalta calitate
  • Medic cu experienta vasta
  • Diagnostic precis si corect
  • Profesionalism si implicare
  • Atentie la toate particularitatile micilor pacienti
  • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun medic pediatru din sectorul 4?

Foarte multi parinti care locuiesc in sectorul 4 si vor sa faca programare la un pediatru se documenteaza atent inainte, din dorinta de a asigura copiilor ingrijiri medicale de inalta calitate. Daca te numeri printre acestia, scopul clasamentului de mai jos este acela de a iti oferi detalii despre activitatea medicului considerat a fi cel mai bun pediatru la care poti sa apelezi in aceasta zona a Bucurestiului:

Dr. Adrian Stanciu

Dr. Adrian Stanciu este considerat de multe persoane ca fiind cel mai bun pediatru din Capitala, nu doar din sectorul 4. Acesta e medic primar si are o experienta vasta in domeniul medical, iar de-a lungul anilor de activitate a profesat in institutii medicale prestigioase. Dupa finalizarea studiilor de specialitate, acesta a continuat sa isi perfectioneze tehnica si sa isi consolideze cunostintele, participand la stagii de practica si conferinte. Dr. Adrian Stanciu este si cadru universitar in cadrul UMF Carol Davila, ocupand postul de asistent universitar in catedra de pediatrie. 

Pentru consultatia de specialitate, se va achita suma de 300 lei.

In mediul online, zeci de persoane au scris despre dr. Adrian Stanciu ca este cel mai bun medic pediatru. Medicul are experienta vasta si acest lucru se vede in succesul tratamentelor, numerosi parinti spunand ca doar dansul a reusit sa ii ajute in rezolvarea problemelor pe care le aveau copiii lor. Dr. Adrian Stanciu este descris ca fiind un diagnostician de exceptie, care isi da seama foarte rapid de problema. Este un adevarat profesionist, implicat si atent la toate particularitatile micilor pacienti. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Adrian Stanciu
Vezi Pareri

Concluzii

Chiar daca in sectorul 4 nu sunt foarte multi medici specializati in pediatrie, doctorul prezentat anterior este o alegere de top atat pentru parintii din Capitala, cat si pentru multe persoane care vin din alte orase pentru o consultatie de rutina a copilului. Astfel, persoanele care locuiesc in aceasta zona au posibilitatea de a se adresa unui medic foarte bun si foarte cunoscut, apreciat de parintii care i-au ales serviciile.