Meniu

Pediatrie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru ca sanatatea copiilor este cea mai importanta pentru parinti, multi dintre acestia cauta inca dinaintea nasterea celui mic un bun pediatru. In Cluj, exista numerosi medici cu experienta, care ii pot indruma pe parinti referitor la aspecte ce tin de alaptare, igiena si sanatatea copilului.  

Prima vizita la pediatru are loc la scurt timp dupa nastere, acesta fiind si motivul pentru care majoritatea parintilor vor sa fie pregatiti pentru acest moment si sa beneficieze de serviciile unui medic bine pregatit. In cadrul unei clinici de pediatrie din Cluj, parintii vor obtine informatii despre starea de sanatate a copilului, iar acesta va fi consultat si va primi ingrijirile necesare.

Unde poti gasi un bun pediatru in Cluj?

Daca locuiesti in Cluj si te afli in cautarea unui pediatru bun pentru copilul tau, avantajul este ca ai la dispozitie multe optiuni, acesta fiind un judet renumit pentru serviciile medicale de inalta calitate. Urmatorul tabel iti prezinta cele mai bune clinici si centre de pediatrie, sintetizand informatii care te vor ajuta sa faci o alegere inspirata:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Sens Medica
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Nivel ridicat de implicare
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnostic precis
 • Tratament corespunzator
 • Rezultate rapide
 • Atmosfera primitoare
 • Nivel optim de confort
Centrul de Pediatrie
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cadre medicale bine pregatite si flexibile
 • Optiunea de consultatie la domiciliu
 • Cabinet modern si curat
Novogyn
220 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 220 Ron
 • Abordare multidisciplinara
 • Servicii de calitate
 • Sistem de ingrijire colaborativa
 • Programari nerespectate
Physiomedica
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Amabilitate si bunavointa
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Profesionalism
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Rezultate remarcabile
 • Atmosfera primitoare
 • Nivel ridicat de confort
Halmasan
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Aparatura moderna
 • Locuri de parcare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun pediatru din Cluj?

Pentru ca vizita la pediatru se face regulat, numerosi parinti din Cluj si de pretutindeni se ocupa din timp de identificarea unui medic la care sa gaseasca empatie, profesionalism si rabdare. Acesta are un rol important in viata copilului, deoarece ii monitorizeaza starea de sanatate si face recomandari utile parintilor la nevoie.

Identificarea unui medic pediatru in Cluj este simplificata de clasamentul de mai jos, care detaliaza motivele pentru care clincile sau medicii amintiti anterior sunt considerati a fi cei mai buni:

1. Centrul Sens Medica

Continuam topul clinicilor cu Centrul Sens Medica din Cluj Napoca, unde poti face programare pentru o consultatie de pediatrie si unde copilul tau va fi atent verificat de catre medicul specialist. Echipa de medici este numeroasa, fiind formata din: dr. Simona Corb (Tatar), medic primar pediatru, dr. Catalina Margineanu, medic specialist, dr. Madalina Bordea, medic specialist si dr. Ana Maria Epure Runcu, medic primar. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: monitorizarea dezvoltarii normale a copilului, recomandari privind alimentatia pe grupe de varsta, servicii preventive, diagnosticarea si tratarea afectiunilor acute, monitorizarea afectiunilor cronice etc. Pentru diagnosticarea corecta a celor mici se pot efectua analize de laborator prin parteneriatul cu Synlab, dar si investigatii imagistice oferite de departamentul EcoSens, investigatii care pot fi recomandate in cadrul consultatiei de specialitate. De asemenea, departamentul dispune si de un sistem ecografic de inalta performanta, General Electric Logiq E9, prin intermediul caruia se obtin rezultate precise si rapide. 

Pretul pentru o consultatie de pediatrie este de 200 lei, iar consultatia insotita de ecografie abdominala este de 330 lei. 

Unitatea medicala a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, peste o suta, in care acestia se declara multumiti de nivelul ridicat de implicare a medicilor. Personalul asigura un act medical ireprosabil, astfel incat cei mici sa beneficieze de un diagnostic precis, dar si de un tratament corespunzator, iar rezultatele obtinute sunt intotdeauna rapide. De asemenea, atmosfera primitoare ii ajuta pe cei mici sa se destinda si sa vorbeasca liber despre problemele si simptomele pe care le experimenteaza, medicii incurajandu-i sa comunice cat mai degajat.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Sens Medica
Vezi Pareri

2. Centrul de Pediatrie

Infiintat in 2007, Centrul de Pediatrie constituie una dintre cele mai bune variante in randul parintilor din Cluj care au nevoie de un pediatru pentru copilul lor. Gama de servicii este foarte diversificata, activitatea centrului medical desfasurandu-se in 3 cabinete. Personalul are experienta indelungata, iar centrul ofera un serviciu inedit pe piata serviciilor medicale din acest judet: consultatii pediatrice la domiciliu.

O consultatie la cabinet costa 250 lei in timpul saptamanii si 280 lei in weekend sau de sarbatori. La domiciliu, tariful unei consultatii este de 300 lei. Se ofera o reducere de 25% din tariful total in cazul consultatiei simultane a doi frati. In plus, la consultarea simultana a trei frati, parintii vor achita numai doua consultatii.  

In spatiul virtual, au fost exprimate mai multe pareri vis-a-vis de calitatea serviciilor. Cei mai multi parinti spun ca au avut o experienta placuta si ca au gasit solutii la problemele de sanatate ale micutilor. Cadrele medicale sunt profesioniste, flexibile, rabdatoare si deschise. Promptitudinea si amabilitatea sunt alte trasaturi care ii descriu. Cabinetul este modern si curat. Exista si cateva recenzii mai putin pozitive, in care parintii reclama atitudinea unor cadre medicale si spun ca programarile nu se respecta.

3. Novogyn

Daca locuiesti in Cluj si vrei sa gasesti un pediatru bun, Centrul Medical Novogyn reprezinta o optiune de top. Una dintre specialitatile medicale acoperite este pediatria, departament in care o echipa de medici cu experienta asigura consultatii pacientilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 18 ani. Obiectivul acestui centru este de a oferi servicii de calitate pentru ingrijirea femeii si a copilului, mizand pe un sistem de ingrijire colaborativa si pe o abordare multidisciplinara.

Pretul unei consultatii pediatrice generale este de 220 lei. Consultatia de specialitate costa 250 lei.

Nu foarte multe persoane si-au exprimat parerea despre serviciile acestui centru medical. Cativa pacienti au oferit calificative maxime, ceea ce indica un act medical de calitate. De asemenea, exista si putine opinii conform carora timpul de asteptare inainte de o programare este destul de mare.

4. Clinica Physiomedica

Clinica Physiomedica este o unitate medicala multidisciplinara catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa gasesti un personal competent in pediatrie in Cluj-Napoca. Clinica se adreseaza cu precadere copiilor care prezinta diverse afectiuni din diverse arii medicale, cum ar fi ortopedia si cardiologia pediatrica. In cadrul departamentului de pediatrie isi desfasoara activitatea dr. Daniela Balea, medic specialist cu un bagaj vast de cunostinte si abilitati de diagnosticare si tratare eficienta a copiilor. A studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Iulia Hatieganu” din Cluj Napoca, si-a practicat rezidentiatul la Hopital Femme Mere Enfant din Lyon, Franta, urmand sa isi practice meseria in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Alba, Centrul de Pediatrie din Cluj-Napoca, iar, in prezent, la clinica Physiomedica. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: consultatia de specialitate, monitorizarea starii de sanatate si dezvoltarea psihomotorie a sugarilor, copiilor si adolescentilor, evaluari regulate, identificarea precoce a afectiunilor, diagnosticarea precisa si elaborarea unui plan eficient de tratament. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de pediatrie este de 250 lei. 

Majoritatea pacientilor care au apelat la ajutorul unitatii medicale se declara incantati de modul in care au fost primiti si tratati de catre personal. Departamentul de pediatrie dispune de un medic bine pregatit, experimentat si profesionist, care are competenta de a elabora un act medical ireprosabil. De asemenea, aparaturile pe care acesta le are la dispozitie sunt de o performanta inalta, astfel incat rezultatele obtinute sa fie remarcabile. In plus, atmosfera este primitoare si confortabila pentru cei mici.

5. Halmasan

O clinica unde vei gasi cu siguranta un medic pediatru bun este Clinica Halmasan din Cluj. Aceasta include mai multe specialitati medicale in lista sa de servicii, printre care si pediatria si chirurgia pediatrica. Clinica a fost infiintata in urma cu mai mult de 20 de ani de catre dr. Petru Halmagean, ce are o experienta vasta in domeniul medical, fiind alaturi de pacienti inca din 1978. Echipa de medici este inalt calificata si prioritizeaza calitatea actului medical.

La aceasta clinica de pediatrie din Cluj, o consultatie are tariful de 250 lei.

Numerosi pacienti spun ca au fost multumiti sau chiar impresionati de serviciile clinici. Sunt apreciate atentia la nevoile pacientului, profesionalismul, amabilitatea si diversitatea de specialitati medicale. Aparatura din clinica este moderna si sunt disponibile locuri de parcare. Cateva persoane reclama atitudinea personalului de la receptie.

Concluzii

Tinand cont de numeroasele optiuni de clinici si cabinete din Cluj in cadrul carora profeseaza medici pediatri cu experienta, iti este mai usor sa alegi un medic a carui pregatire si abordare sa fie compatibila cu asteptarile tale.

Desi pretul cantareste mult in decizia finala, atitudinea si parerile altor pacienti pot fi in unele cazuri mai relevante decat lista de tarife. Colaborarea cu medicul pediatru este pe termen lung, acesta fiind si argumentul pentru care merita sa te ocupi chiar inainte de nasterea copilului de identificarea unui profesionist care sa monitorizeze indeaproape sanatatea celui mic.