Pediatrie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru ca sanatatea copiilor este cea mai importanta pentru parinti, multi dintre acestia cauta inca dinaintea nasterea celui mic un bun pediatru. In Cluj, exista numerosi medici cu experienta, care ii pot indruma pe parinti referitor la aspecte ce tin de alaptare, igiena si sanatatea copilului.  

Prima vizita la pediatru are loc la scurt timp dupa nastere, acesta fiind si motivul pentru care majoritatea parintilor vor sa fie pregatiti pentru acest moment si sa beneficieze de serviciile unui medic bine pregatit. In cadrul unei clinici de pediatrie din Cluj, parintii vor obtine informatii despre starea de sanatate a copilului, iar acesta va fi consultat si va primi ingrijirile necesare.

Unde poti gasi un bun pediatru in Cluj?

Daca locuiesti in Cluj si te afli in cautarea unui pediatru bun pentru copilul tau, avantajul este ca ai la dispozitie multe optiuni, acesta fiind un judet renumit pentru serviciile medicale de inalta calitate. Urmatorul tabel iti prezinta cele mai bune clinici si centre de pediatrie, sintetizand informatii care te vor ajuta sa faci o alegere inspirata:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Miu Nicolae
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism
 • Experienta de peste 50 de ani
 • Buna comunicare cu pacientii
 • Act medical de inalta calitate
Centrul de Pediatrie
210-300 Ron
 • Pret Consultatie 210-300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cadre medicale bine pregatite si flexibile
 • Optiunea de consultatie la domiciliu
 • Cabinet modern si curat
 • Cateva persoane reclama atitudinea unor medici si spun ca programarile lor nu au fost respectate
Pedipat
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cadre medicale cu experienta
 • Gama vasta de servicii medicale
 • Rezultatele unor investigatii sosesc uneori destul de tarziu
Novogyn
170-200 Ron
 • Pret Consultatie 170-200 Ron
 • Abordare multidisciplinara
 • Servicii de calitate
 • Sistem de ingrijire colaborativa
 • Respectarea programarilor ar putea fi imbunatatita
Halmasan
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Aparatura moderna
 • Locuri de parcare
 • Comunicarea cu personalul de la receptie este defectuoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun pediatru din Cluj?

Pentru ca vizita la pediatru se face regulat, numerosi parinti din Cluj si de pretutindeni se ocupa din timp de identificarea unui medic la care sa gaseasca empatie, profesionalism si rabdare. Acesta are un rol important in viata copilului, deoarece ii monitorizeaza starea de sanatate si face recomandari utile parintilor la nevoie.

Identificarea unui medic pediatru in Cluj este simplificata de clasamentul de mai jos, care detaliaza motivele pentru care clincile sau medicii amintiti anterior sunt considerati a fi cei mai buni:

1. Dr. Miu Nicolae

Un nume de referinta printre pediatrii din Cluj este dr. Miu Nicolae, ce are o experienta de peste 50 de ani in sectorul medical. Specializat in pediatrie si alte cateva ramuri medicale, printre care gastroenterologia si bolile de nutritie, acesta are un parcurs profesional remarcabil. A condus Facultatea de Medicina a scris 12 carti, cunoscand toate bolile copilului si punand accent pe cunostintele de psihologie.

O consultatie costa 200 lei.

Medicul este foarte apreciat de pacienti, fapt ce reiese din numeroasele pareri pozitive exprimate pe internet. Este descris ca fiind un medic deosebit, un om calm, modest si bland. Parintii se declara multumiti de servicii si recomanda cu incredere cabinetul, spunand ca au fost impresionati de atitudinea medicului si de comunicarea acestuia cu micii pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Miu Nicolae
Vezi Pareri

2. Centrul de Pediatrie

Infiintat in 2007, Centrul de Pediatrie constituie una dintre cele mai bune variante in randul parintilor din Cluj care au nevoie de un pediatru pentru copilul lor. Gama de servicii este foarte diversificata, activitatea centrului medical desfasurandu-se in 3 cabinete. Personalul are experienta indelungata, iar centrul ofera un serviciu inedit pe piata serviciilor medicale din acest judet: consultatii pediatrice la domiciliu.

O consultatie la cabinet costa 210 lei in timpul saptamanii si 250 lei in weekend sau de sarbatori. La domiciliu, tariful unei consultatii este de 300 lei. Se ofera o reducere de 25% din tariful total in cazul consultatiei simultane a doi frati. In plus, la consultarea simultana a trei frati, parintii vor achita numai doua consultatii.  

In spatiul virtual, au fost exprimate mai multe pareri vis-a-vis de calitatea serviciilor. Cei mai multi parinti spun ca au avut o experienta placuta si ca au gasit solutii la problemele de sanatate ale micutilor. Cadrele medicale sunt profesioniste, flexibile, rabdatoare si deschise. Promptitudinea si amabilitatea sunt alte trasaturi care ii descriu. Cabinetul este modern si curat. Exista si cateva recenzii mai putin pozitive, in care parintii reclama atitudinea unor cadre medicale si spun ca programarile nu se respecta.

3. Pedipat

O alta optiune preferata in randul persoanelor care locuiesc in Cluj si pun pret pe gasirea unui pediatru este Pedipat, un centru medical in cadrul caruia sunt reunite mai multe specialitati medicale, printre care pediatria, ecografia, kinetoterapia si psihopedagogia speciala. Acesta a fost infiintat in 2001 si gazduieste o echipa de specialisti cu experienta vasta, care prioritizeaza calitatea actului medical.

Tariful unei consultatii este de 200 lei.

Cativa dintre parintii care au ales acest centru pentru copiii lor au oferit feedback si in mediul online. Majoritatea se declara multumiti de calitatea serviciilor si scot in evidenta calitatile profesionale ale cadrelor medicale. Exista si cateva pareri negative, in care parintii au spus ca timpul de asteptare pentru rezultatele unor investigatii este uneori prea mare.

4. Novogyn

Daca locuiesti in Cluj si vrei sa gasesti un pediatru bun, Centrul Medical Novogyn reprezinta o optiune de top. Una dintre specialitatile medicale acoperite este pediatria, departament in care o echipa de medici cu experienta asigura consultatii pacientilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 18 ani. Obiectivul acestui centru este de a oferi servicii de calitate pentru ingrijirea femeii si a copilului, mizand pe un sistem de ingrijire colaborativa si pe o abordare multidisciplinara.

Pretul unei consultatii pediatrice generale este de 170 lei. Consultatia de specialitate costa 200 lei.

Nu foarte multe persoane si-au exprimat parerea despre serviciile acestui centru medical. Cativa pacienti au oferit calificative maxime, ceea ce indica un act medical de calitate. De asemenea, exista si putine opinii conform carora timpul de asteptare inainte de o programare este destul de mare.

5. Halmasan

O clinica unde vei gasi cu siguranta un medic pediatru bun este Clinica Halmasan din Cluj. Aceasta include mai multe specialitati medicale in lista sa de servicii, printre care si pediatria si chirurgia pediatrica. Clinica a fost infiintata in urma cu mai mult de 20 de ani de catre dr. Petru Halmagean, ce are o experienta vasta in domeniul medical, fiind alaturi de pacienti inca din 1978. Echipa de medici este inalt calificata si prioritizeaza calitatea actului medical.

La aceasta clinica de pediatrie din Cluj, o consultatie are tariful de 200 lei.

Numerosi pacienti spun ca au fost multumiti sau chiar impresionati de serviciile clinici. Sunt apreciate atentia la nevoile pacientului, profesionalismul, amabilitatea si diversitatea de specialitati medicale. Aparatura din clinica este moderna si sunt disponibile locuri de parcare. Cateva persoane reclama atitudinea personalului de la receptie.

Concluzii

Tinand cont de numeroasele optiuni de clinici si cabinete din Cluj in cadrul carora profeseaza medici pediatri cu experienta, iti este mai usor sa alegi un medic a carui pregatire si abordare sa fie compatibila cu asteptarile tale.

Desi pretul cantareste mult in decizia finala, atitudinea si parerile altor pacienti pot fi in unele cazuri mai relevante decat lista de tarife. Colaborarea cu medicul pediatru este pe termen lung, acesta fiind si argumentul pentru care merita sa te ocupi chiar inainte de nasterea copilului de identificarea unui profesionist care sa monitorizeze indeaproape sanatatea celui mic.