Meniu

Pediatrie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cautarea unui medic pediatru in Constanta incepe cu identificarea clinicilor si cabinetelor medicale unde profeseaza astfel de specialisti. In acest oras exista numeroase optiuni de medici pe care ii poti alege pentru a te asigura ca micutul tau creste sanatos si beneficiaza de ingrijiri medicale calitative la nevoie. Programarea la pediatru este necesara pentru a monitoriza dezvoltarea copilului si pentru a primi tratament adecvat in cazul unor probleme de sanatate. Varsaturile, febra, tusea persistenta si alte simptome neobisnuite sunt semne care trebuie sa te trimita urgent la pediatru cu copilul. 

Multe clinici de pediatrie din Constanta au devenit apreciate de locuitorii intregului judet pentru ca ofera ingrijiri de calitate si sunt alaturi de copii si parinti pe durata intregului tratament, oferind recomandari utile si monitorizand starea celui mic. Daca nu esti sigur ce clinica sa alegi, parcurge acest articol pana la final pentru a iti face o imagine de ansamblu asupra optiunilor dintre care poti alege.

Unde gasesti cel mai bun pediatru din Constanta?

Numerosi parinti din Constanta vor sa apeleze la cel mai bun pediatru atunci cand vine vorba despre sanatatea copilului lor. Acestia tin cont de calitatea serviciilor, de reputatia clinicii si de costurile pe care le implica vizita la medicul respectiv. Daca te numeri printre ei si iti doresti sa afli mai multe privitor la tarifele pentru o consultatie, in tabelul de mai jos poti vedea pretul acestui serviciu in cadrul celor mai bune clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MacMac Medical
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Implicare, atentie si rabdare
 • Comunicare excelenta medic-parinte
 • Interactiune admirabila copil-medic
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie
Dr. Raisa Bescuca
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medic bine instruit
 • Profesionalism, empatie si blandete
 • Atentie la detalii
 • Explicatii detaliate pentru parinti
 • Tratamente eficiente
 • Consultatii amanuntite
ABC Medical Center
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Echipa bine pregatita
 • Amabilitate si intelegere
 • Servicii din mai multe ramuri medicale
 • Empatie
 • Programarile se decaleaza
Armonia Hospital
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Radbdare, implicare si amabilitate
 • Sprijin si incurajare pentru parinti
 • Varietate de servicii dedicate mamei si copiilor
Clinica Homeomed
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Act medical de calitate
 • Cadre medicale profesioniste
 • Amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Atitudine pozitiva
 • Aglomeratie
 • Nivelul de mentinere a curateniei este scazut
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde poti gasi un pediatru in Constanta

Cu o gama variata de servicii medicale, Constanta gazduieste foarte multe clinici pe lista de servicii a carora se gaseste si pediatria, asa ca va fi destul de usor sa gasesti un pediatru bun. Alegerea medicului depinde de preferintele personale si este in mare parte influentata de recomandarile primite din partea altor persoane.

Luand in calcul feedback-ul altor parinti si experienta medicilor care profeseaza acolo, urmatoarele clinici sunt considerate a fi cele mai bune:

1. MacMac Medical

MacMac Medical este o clinica din Constanta unde vei gasi o echipa inalt calificata de medici pediatri. Avand in componenta 5 cabinete medicale si un colectiv format din 11 doctori, aceasta clinica isi concentreaza serviciile pe sanatatea copilului si pe oferirea de ingrijiri medicale de calitate. Portofoliul acopera mai multe ramuri ale medicinei, mai precis ORL, imagistica medicala, chirurgia si ortopedia pediatrica si pediatria generala. Medicii primari si medicii specialisti de la MacMac Medical au misiunea de a oferi micilor pacienti ingrijiri complete, asigurand servicii din multiple specialitati medicale.

O consultatie costa 250 lei.

MacMac Medical se bucura de o reputatie foarte buna in Constanta, fiind o clinica unde isi desfasoara activitatea medici bine pregatiti, implicati, rabdatori, atenti la nevoile pacientului si amabili. Conform recenziilor din mediul online, cadrele medicale ofera suficiente explicatii parintilor si ii asculta, facandu-i sa se simta intelesi si linistindu-i atunci cand sunt ingrijorati. Clinica este frumos amenajata si curata, iar atmosfera este primitoare. Comunicarea excelenta cu parintii si interactiunea eficienta cu micii pacienti sunt alte motive pentru care aceasta clinica este apreciata. 

Vezi parerile pacientilor despre MacMac Medical
Vezi Pareri

2. Dr. Raisa Bescuca

Dr. Raisa Bescuca este unul dintre cei mai buni pediatri pe care ii poti alege in Constanta. In cabinetul sau, aceasta efectueaza consultatii de specialitate, ofera solutii de preventie a unor afectiuni, recomanda tratamente de specialitate si se ocupa de monitorizarea copiilor care au fost diagnosticati cu o afectiune cronica. Aceasta e medic specialist pediatru si are o experienta vasta, care a fost consolidata prin participarea la diferite cursuri cu tematica medicala. Dr. Bescuca ii sustine pe copii si parinti pe tot parcursul tratamentului, oferind sfaturi utile si facand recomandari medicale pe baza istoricului si particularitatilor micului pacient.

Pretul unei consultatii de pediatrie este de 200 lei.

Parintii care au ales cabinetul dr. Raisa Bescuca o descriu ca fiind un medic deosebit, calm, rabdator si dedicat. Aceasta ii trateaza pe cei mici cu profesionalism, blandete si empatie, este atenta la detalii si ofera explicatii amanuntite parintilor in legatura cu tratamentul si diagnosticul. Pentru ca tratamentele recomandate sunt eficiente, parintii recomanda serviciile acestui cabinet cu incredere. Medicul are vaste cunostinte medicale si efectueaza consultatii amanuntite. 

3. ABC Medical Center

Din corpul medical al clincii ABC Medical Center din Constanta fac parte si medici pediatri, care ofera servicii complete micutilor pacienti. Cabinetul de pediatrie asigura consultatii de specialitate, monitorizarea starii de sanatate, consiliere nutritionala si diverse investigatii paraclinice. Aceasta clinica a fost deschisa in anul 2003 si reuneste o echipa formata din medici profesionisti, care pun la dispozitie servicii dintr-o gama complexa de ramuri medicale: neurologie, ORL, cardiologie, dermatovenerologie etc. Calitatea superioara a ingrijirilor este sustinuta deopotriva de experienta echipei medicale si de folosirea echipamentelor performante. 

Pentru o consultatie, se aplica tariful de 250 lei.

ABC Medical Center este o clinica moderna, unde sunt disponibile servicii medicale din foarte multe specialitati. Personalul este bine pregatit, amabil, empatie si intelegator. Asa reflecta parerile celor care si-au povestit experienta in mediul online si care sustin ca au intalnit medici cu un comportament exemplar si ca au beneficiat de servicii de calitate. Au fost exprimate si pareri mai putin pozitive, din partea unor persoane care spun ca programarile nu se respecta.

4. Armonia Hospital

Din echipa Armonia Hospital din Constanta fac parte si pediatri, pe care un numar mare de parinti i-au ales deja pentru a oferi ingrijrii medicale copiilor. Aceasta clinica reuneste o varietate remarcabila de servicii medicale dedicate parintilor si copiilor: ginecologie, maternitate, consultatii de specialitate in ambulatoriu, monitorizarea starii de sanatate a copiilor, ecografie si imagistica, analize, scoala gravidei etc. Misiunea spitalului este de a asigura ingrijiri de calitate superioara proaspetelor mamici si copiilor, iar eforturile Armonia Hospital au fost recunoscute printr-o evaluare realizata de Unicef Romania. In urma acestei evaluari, spitalul a devenit prima unitate medicala din Romania careia i s-a acordat titlul de Spital Prieten al Copilului. 

Consultatia de pediatrie costa 300 lei. 

Referitor la parerea celor care au ales acest spital, cei mai multi dintre ei spun ca au avut o experienta pozitiva. Profesionalismul, rabdarea, atentia la detalii si disponibilitatea de a clarifica orice nelamurire sunt cateva dintre calitatile echipei medicale. Personalul se comporta politicos, este implicat, ofera sprijin si incurajari parintilor. Desi majoritatea sustin ca serviciile sunt de calitate, cativa dintre cei care au trecut pragul spitalului sunt de parere ca experienta lor nu a fost cea mai buna, deoarece au intalnit medici cu un comportament nu tocmai profesionist.

5. Clinica Homeomed

Printre cele mai renumite clinici din Constanta unde profeseaza pediatri foarte buni trebuie amintita si Homeomed, care a fost deschisa in 2006. Din echipa fac parte numerosi medici pediatri cu experienta care efectueaza consultatii de specialitate, tratamente injectabile, aerosoli si multe alte servicii medicale. In portofoliul clinicii sunt cuprinse urmatoarele discipline: pediatrie, medicina generala, homeopatie si recuperare medicala. 

Consultatia de pediatrie costa 160 lei la Homeomed.

Cele mai multe pareri exprimate in mediul online sunt pozitive, numerosi parinti declarandu-se multumiti si recunoscatori fata de medicii pe care i-au intalnit la Homeomed. Cadrele medicale sunt profesioniste, atente si amabile. Acestea isi iubesc meseria si au o atitudine pozitiva, ceea ce se reflecta in interactiunea cu pacientii. Cateva persoane spun ca programarile nu se respecta si ca au fost dezamagite la capitolul curatenie.

Concluzii

Prin urmare, putem concluziona faptul ca in Constanta exista suficienti medici pediatri inalt calificati, pe care ii poti alege pentru ingrijiri medicale de calitate. Clinicile prezentate anterior reprezinta optiuni foarte bune pentru parintii aflati in cautarea unor specialisti care sa monitorizeze indeaproape starea de sanatate a copiilor si care sa ajute la gestionarea afectiunilor medicale. Alegerea unui medic pediatru este importanta, fiind vorba despre o colaborare pe termen lung.