Meniu

Pediatrie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru monitorizarea starii de sanatate, pentru identificarea cauzei unor simptome neobisnuite (cum ar fi tusea persistenta sau febra) sau pentru orice alte motive de ingrijorare privind sanatatea copilului, parintii pot face o programare la o clinica de pediatrie din Ploiesti. Medicul pediatru este cel care ofera indrumare in astfel de situatii si cel care asigura ingrijiri medicale adecvate micilor pacienti, fie ca e vorba de o simpla consultatie sau de recomandarea unui tratament pentru o afectiune. 

Alegerea medicului pediatru este o etapa importanta pentru orice parinte, iar multi dintre ei incep sa caute recomandari de medici inca de dinainte ca bebelusul sa se nasca. In orice caz, persoanele care locuiesc in Ploiesti au acces la servicii medicale de calitate din domeniul pediatriei si se pot adresa unor medici foarte buni, care le vor fi alaturi atunci cand micutul are probleme de sanatate si care vor depune eforturi pentru a identifica un tratament eficient. 

Pretul unei consultatii de pediatrie in Ploiesti

Cautand un medic specializat in pediatrie, parintii din Ploiesti vor sa cunoasca inclusiv tarifele pe care acestia le practica. De aceea, am alcatuit un tabel in care sunt incluse numele celor mai bune clinici si cabinete de pediatrie din acest oras. In dreptul fiecarei clinici, poti vedea si costurile pe care le presupune o consultatie, astfel incat sa stii ce buget trebuie sa pregatesti inainte de a merge la cabinet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
ChicMed
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Recomandari utile
 • Personal amabil la receptie
 • Curatenie
 • Aparatura moderna
Dr. Alice Dascalu
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Ingrijiri medicale de calitate
 • Medic cu experienta vasta
 • Personal bine informat
 • Consultatii amanuntite
 • Corectitudine in diagnositc
 • Indrumare si sfaturi utile pentru parinti
Medsana
300 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate si implicare
 • Profesionalism
 • Mediu placut
 • Atentie la nevoile pacientului
Andodent
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie si deschidere fata de pacient
 • Rabdare si explicatii detaliate
 • Medici bine pregatiti
 • Servicii din mai multe ramuri medicale
MedLife Lotus
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Act medical de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Atentie si amabilitate
 • Raport calitate-pret echilibrat
 • Curatenie
 • Programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai apreciata clinica de pediatrie din Ploiesti?

Ploiesti este un oras mare, in care vei gasi cu usurinta o clinica specializata in pediatrie. Cu toate acestea, nu trebuie sa alegi neaparat prima varianta care iti apare pe Google sau prima recomandare de la cunostinte. Indicat este sa te documentezi in prealabil si sa te orientezi catre un cabinet care indeplineste cerinte exigente privind calitatea actului medical.

Acestea sunt cele mai apreciate cabinete si clinici de pediatrie din Ploiesti, luand in calcul feedback-ul primit de la parinti si experienta medicilor:

1. ChicMed

ChicMed este o clinica de ginecologie din Ploiesti, unde se ofera si servicii de pediatrie. Urologia este o alta specialitate medicala disponibila in cadrul acestei clinici. Cu obiectivul de a oferi servicii medicale de calitate superioara, ChicMed a reunit o echipa de medici profesionisti, care imbina stiinta si tehnologia de varf pentru a atinge performanta. Viziunea clinicii este de a se remarca prin calitate si inovatie, astfel ca in dotare exista aparatura medicala performanta ce permite asigurarea unor tratamente integrate. Din colectiv fac parte medici care si-au capatat reputatia de lideri in domeniul lor de specializare si care se afla intr-o continua pregatire. In cabinetul de pediatrie din dotarea clincii se asigura consultatii, control, ecografii si interpretare analize.

Consultatia de pediatrie costa 180 lei la ChicMed.

Zeci de persoane recomanda aceasta clinica si sustin ca au avut o experienta placuta, deoarece au intalnit personal amabil, deschis, disponibil sa raspunda la orice intrebare si sa explice pe intelesul tuturor. Personalul de la receptie este amabil, iar medicii sunt bine pregatiti si ofera recomandari utile. Clinica este foarte curata si nu ofera impresia de spital, ceea ce e foarte important in opinia unor pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre ChicMed
Vezi Pareri

2. Dr. Alice Dascalu

Pentru servicii de pediatrie, parintii din Ploiesti pot face o programare la cabinetul dr. Alice Dascalu. Acest cabinet este specializat in pediatrie si homeopatie pediatrica, oferind consultatii si tratamente pentru un spectru larg de afectiuni ale copiilor. Cabinetul este dotat cu aparatura performanta, unul dintre dispozitivele revolutionare prezente aici fiind Bioptron. Dr. Alice Dascalu este medic primar in pediatrie si detine competente in sfera homeopatiei, avand experienta vasta in ambele domenii.

Parintii vor achita suma de 180 lei pentru consultatia copilului.

Majoritatea persoanelor care au ales-o pe dr. Alice Dascalu ca medic pediatru pentru copiii lor se declara multumite de calitatea ingrijirilor medicale pe care aceasta le asigura. Aceasta e descrisa ca fiind un medic profesionist, care se afla la curent cu noutatile din domeniul ei de activitate. Dr. Dascalu efectueaza consultatii amanuntite si pune diagnosticul corect. Desi majoritatea parintilor o descriu ca fiind un medic bine informat, care ii asculta si ii indruma la nevoie, exista si parinti dezamagiti de experienta avuta, spunand ca doamna doctor are uneori o atitudine rece.

3. Medsana

Clinica Medsana din Ploiesti este o alta locatie unde vei gasi un medic specialist in pediatrie. Acest centru medical si-a deschis portile in anul 1996 si a fost deschis cu obiectivul de a oferi acces la servicii medicale de excelenta. Cu aproximativ trei decenii de existenta pe piata medicala, Medsana ofera ingirjiri din multiple specialitati medicale, adresandu-se pacientilor de toate varstele. Aceasta retea multifunctionala de diagnostic si ingrijire primara este cunoscuta in industria medicala pentru faptul ca a deschis prima clinica privata cu laborator propriu acreditat din tara, precum si pentru lansarea conceptului de abonamente de sanatate pentru firmele din Romania. Inca de la deschidere, acest centru medical a acoperit o gama variata de discipline si se afla intr-o continua dezvoltare. 

Pretul unei consultatii variaza intre 300 si 350 lei.  

Foarte multe persoane au declarat ca au avut o experienta placuta la Medsana si ca au beneficiat de atentie deosebita din partea personalului. Mediul este placut, locatia este curata si programarile se respecta. La capitolul personal, sunt amintite calitati ca profesionalismul, amabilitatea si implicarea. 

4. Andodent

Deschis in anul 2006, centrul medical Andodent din Ploiesti este una dintre optiunile principale in materie de pediatrie din acest oras. Initial, activitatea acestui centru se baza exclusiv pe servicii de medicina dentara, insa pe parcursul anilor de prezenta pe piata si-a extins portofoliul, acoperind in prezent peste 20 de discipline medicale. Din colectiv fac parte aproximativ 60 de cadre medicale, scopul Andodent fiind acela de a oferi comunitatii posibilitatea de a beneficia intr-un singur loc de servicii medicale integrate. Corectitudinea in diagnostic si identificarea solutiei optime pentru fiecare problema medicala a pacientului se numara printre prioritatile colectivului. 

Tariful pentru consultatia de specialitate porneste de la 200 lei.

Andodent este una dintre cele mai apreciate clinici din Ploiesti, iar recenziile pozitive dovedesc acest lucru. Echipa este laudata pentru profesionalism, amabilitate, deschidere si empatie. Personalul se afla intr-o continua dezvoltare si prezinta pas cu pas tratamentele. Medicii ofera servicii de inalta calitate si sunt rabdatori, furnizand explicatii detaliate. Oamenii apreciaza faptul ca la aceasta clinica sunt disponibili medici bine pregatiti din mai multe domenii. 

5. MedLife Lotus

Daca vrei sa colaborezi cu un specialist in pediatrie care profeseaza in Ploiesti, MedLife Spitalul Lotus este una dintre clinicile pe care trebuie sa le iei in calcul. Aceasta institutie medicala gazduieste medici specialisti in diverse arii terapeutice, care au experienta vasta si care se ocupa de diagnosticul si tratamentul cazurilor complexe. Spitalul Lotus a fost preluat de grupul MedLife si detine la momentul de fata un portofoliu in care sunt acoperite 27 de specialitati medicale, serviciile fiind oferite de un colectiv multidisciplinar format din aproximativ 70 de medici. In dotarea Hyperclinicii MedLife Lotus exista laborator de analize medicale si cabinet de explorari functionale, unde se efectueaza diferite investigatii si examinari esentiale in depistarea afectiunilor si in precizia diagnosticului. 

La aceasta clinica, se aplica tariful de 230 lei pentru consultatie.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de felul in care au fost intampinati la clinica si impresionati de amabilitatea personalului. Medicii sunt foarte bine pregatiti, atenti, rabdatori si grijulii. Spitalul este curat si ordonat. Raportul calitate-pret este echilibrat. Desi cei mai multi oameni spun ca serviciile spitalului sunt de calitate ireprosabila, exista si pareri mai putin pozitive, de la persoane care spun ca timpul de asteptare este mare si ca atitudinea unor medici lasa de dorit. 

Concluzii

Asa cum reflecta clasamentul anterior, multi medici din Ploiesti sunt specializati in pediatrie si ofera ingrijiri de calitate micilor pacienti. Ei sunt deschisi la colaborari si au obiectivul de a asigura un act medical reusit, avand o abordare adecvata varstei pacientilor. Clinicile si cabinetele in care isi desfasoara activitatea sunt bine echipate, iar multe dintre ele au in dotare aparatura de ultima generatie.