Meniu

Pediatrie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stranuturile frecvente, durerea in gat si tusea persistenta sunt principalele simptome care ar trebui sa te trimita la medicul pediatru din Satu Mare. Cu toate ca acestea sunt cele mai comune forme prin care se manifesta o raceala normala, nimeni nu poate sti ce se ascunde in spatele simptomelor aparent inofensive ale copilului tau. Din acest motiv, un control de rutina la un cabinet de pediatrie ar trebui sa fie suficient pentru ca medicul sa afle daca cel mic se confrunta cu o raceala puternica, dar si care este tratamentul pe care trebuie sa il urmeze pentru a se insanatosi. 

Din fericire, in Satu Mare exista o multime de clinici si cabinete de pediatrie carora te poti adresa cu incredere si unde copilul tau va primi ingrijirile medicale necesare. Nu amana vizita la medic si tine cont de indicatiile pe care le ofera, astfel incat copilul tau sa fie corect tratat si vindecat.

Cat costa o consultatie la medicul pediatru in Satu Mare?

Avand in vedere ca exista atat de multe cabinete de pediatrie in Satu Mare, trebuie sa stii ca si preturile aplicate pentru o consultatie ar putea sa fie diferite de la o unitate medicala la alta. In principiu, pretul este mai ridicat in cazul unei consultatii la medicul primar decat la medicul specialist, pentru ca are un nivel mai ridicat de pregatire. Pentru eliminarea tuturor confuziilor, iata care sunt preturile practicate pentru acest serviciu medical in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Star Medica
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii ireprosabile
 • Personal medical competent
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Korall
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Atentie la detalii
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii ireprosabile
 • Experienta vasta
 • Buna pregatire
 • Tratament personalizat
 • Programari nerespectate
Clinica Sf. Anton
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Atmosfera primitoare
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Servicii de o calitate superioara
 • Nerespectarea programarilor
Dr. Eniko Bartha
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Profesionalism si competenta
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi performante
 • Plan eficient de tratament
 • Proceduri personalizate
 • Atmosfera primitoare
Dr. Coica
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Aparaturi moderne
 • Consultatii pediatrice amanuntite
 • Buna pregatire
 • Implicare
 • Atmosfera primitoare
 • Conditii excelente de curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti gasi un medic pediatru in Satu Mare

Vrei sa stii unde sa gasesti un medic pediatru in Satu Mare la care poti apela cu incredere si care ii asigura copilului tau servicii calitative? Atunci te incurajam sa citesti mai departe, pentru a descoperi fiecare clinica in parte. Iata ce parere au avut si ceilalti pacienti care au pasit pragul acestor unitati medicale:

1. Star Medica

Star Medica este o unitate medicala multidisciplinara din Satu Mare unde poti gasi un medic pediatru competent si cu o buna pregatire in domeniu. Echipa este formata din doi medici: dr. Adrian Victor Ciobanu, medic primar in pediatrie si dr. Ludovic Szatmari, medic primar in chirurgie si ortopedie pediatrica. Cei doi asigura consultatii de specialitate, prin intermediul carora asigura un diagnostic corect, dar si un tratament personalizat. Printre serviciile pe care cadrele medicale le asigura se numara si: monitorizarea dezvoltarii normale a copilului, servicii preventive (vaccinari), monitorizarea afectiunilor cronice, recomandari privind alimentatia pe grupe de varsta. Multumita aparaturilor moderne si adaptate pentru copii, atat investigatiile, cat si procedurile puse in aplicare decurg ireprosabil.

Pretul aplicat pentru o consulatie de pediatrie este de 200 lei.

Echipa de medici si asistenti da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand o atmosfera primitoare si prietenoasa pentru fiecare pacient in parte. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, investigatiile pe care le desfasoara sunt ireprosabile, personalul medical avand competenta si de a pune in aplicare si un plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate.

Vezi parerile pacientilor despre Star Medica
Vezi Pareri

2. Clinica Korall

Clinica Korall este o institutie medicala multidisciplinare cu sediul in Satu Mare, unde vei gasi un medic pediatru bine pregatit in domeniu. Echipa este formata din medici de elita, pregatiti in universitati si unitati medicale prestigioase. Departamentul de pediatrie este reprezentat dr. Alina Andreica, medic specialist, care a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca. A lucrat o buna perioada de timp in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Copii in Cluj-Napoca (8 ani), iar in prezent isi desfasoara activitatea la clinica Korall. Multumita aparaturilor si echipamentelor performante care se afla in cadrul acestei unitati medicale, copiii au sansa de a beneficia de un act medical corect si confortabil. 

Pretul pentru o consultatie de pediatrie este de 120 lei.

Clinica Korall este o unitate medicala apreciata pentru serviciile calitative pe care le ofera. Echipa medicala acorda atentie pentru fiecare pacient in parte, iar departamentul de pediatrie este dotat cu aparaturi de ultima generatie si special concepute pentru copii, astfel incat investigatiile sa decurga perfect. Multumita experientei vaste si a bunei pregatiri in domeniu, medicul are si atributia de a elabora un plan eficient de tratament, dar si o ambianta placuta pentru copilul tau. Pe de alta parte, pacientii si-au exprimat nemultumirea cu privire la nerespectarea programarilor.

3. Clinica Sf. Anton

Clinica Sf. Anton este o alta unitate medicala din Satu Mare cu multiple specialitati, in cadrul careia poti beneficia de servicii de pediatrie la o calitate superioara. Echipa de medici este formata din: dr. Gabriela Balaj, doctor in stiinte medicale, medic specialist in medicina de familie, pediatrie si dr. Elena Dreve, medic specialist. Unitatea medicala este echipata cu toate aparaturile si echipamentele necesare pentru ca medicii sa puna in aplicare investigatii si tratamente corecte, atent personalizate in functie de patologiile si istoricul medical al pacientilor.

Consultatia de pediatrie este de 150 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere serviciile de calitate puse in aplicare sunt de o calitate superioara. Echipa medicala asigura o atmosfera primitoare si un act medical ireprosabil, medicii cu experienta asigurand o diagnosticare corecta si un plan eficient de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

4. Dr. Eniko Bartha

Dr. Eniko Bartha este un medic specialist pediatru din Satu Mare, la care poti merge cu incredere pentru a beneficia de servicii de o calitate superioara. Printre atributiile pe care le indeplineste cu profesionalism se numara si: consultatii de pediatrie, puericultura, profilactice, sfaturi puericultura pentru viitoare mame, sfaturi de diversificare si alimentatie sanatoasa, sfaturi de medicina alternativa, profilaxie boli recidivante, testari antibiotice, masurarea glicemiei. In cadrul cabinetului individual exista echipamente performante si moderne, prin intermediul carora actul medical desfasurat este unul ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de pediatrie este de 100 lei, iar un control este de 50 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la dr. Eniko Bartha sunt multumiti, datorita faptului ca cei mici sunt tratati cu profesionalism. Investigatiile sunt ireprosabile, multumita aparaturilor performante care se afla in cadrul cabinetului. Cei mici beneficiaza si de un plan eficient de tratament, adaptat in functie de propriile nevoi. 

5. Dr. Coica

Dr. Coica are un cabinet individual multidisciplinar in Satu Mare, la care parintii pot apela cu incredere pentru a-si programa copiii la o consultatie de pediatrie. Unitatea medicala este certificata ISO 9001 si este echipata cu aparatura de ultima generatie, in cadrul careia isi desfasoara activitatea o echipa profesionista de medici si asistenti. In departamentul de pediatrie activeaza dr. Erzsebet Bagi, medic specialist si dr. Eugen Langhaus, medic pediatru, cu o experienta vasta in domeniu si rabdare in actul medical. 

Pretul pentru o consultatie de pediatrie este de 120 lei.

Cabinetul medical a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor. Departamentul de pediatrie este echipat cu aparaturi moderne si adaptate pentru consultatiile pediatrice, dispunand totodata de medici bine pregatiti si implicati. Atmosfera este primitoare, iar conditiile de curatenie sunt excelente.

Concluzii

Vrei sa gasesti un medic pediatru in Satu Mare la ajutorul caruia sa apelezi pentru tratarea eficienta a copilului tau? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca mai sus iti sunt prezentate cinci clinici si multiple cadre medicale profesioniste care stiu cum sa il trateze pe cel mic in mod eficient, in functie de problemele de sanatate de care sufera.