Meniu

Pneumologie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care ai primit o trimitere catre pneumologie in Botosani, poti sa te adresezi unei institutii medicale publice, in care isi desfasoara activitatea numerosi medici specializati in pneumoftiziologie. In acest articol te vom ajuta sa afli informatii utile despre aceasta unitate medicala.

Consultatia de pneumologie poate fi realizata cu sau fara spirometrie, dupa caz. In cadrul consultatiei, medicul efectueaza consultul fizic si anamneza, dupa care poate realiza sau solicita si alte investigatii: spirometrie, bronhoscopie, ecografie toracica, analize de sange, radiografie, CT. Pe baza informatiilor obtinute, specialistul stabileste un diagnostic si elaboreaza un tratament personalizat. In Botosani, sunt mai multi astfel de specialisti, ce pot fi gasiti la un spital de stat.

De ce buget ai nevoie pentru o consultatie de pneumologie in Botosani?

Serviciile medicale de stat sunt, in general, decontate, este valabil si pentru cele de pneumologie din Botosani. In cazul persoanelor care nu sunt asigurate sunt percepute insa anumite tarife.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
S. Pneumologie
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Activitati spitalicesti si ambulatorii
  • Numeroase investigatii paraclinice
  • Medici cu experienta vasta in pneumoftiziologie
  • Servicii decontate de CAS
  • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
  • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti apela pentru servicii de pneumologie in Botosani

Pentru servicii de pneumologie in Botosani te poti programa la o institutie medicala de stat, pe care o vei descoperi in continuare.

Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani

Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani si-a largit, de alungul timpului, spectrul de afectiuni pleuro-pulmonare, crescand astfel adresabilitatea pacientilor. Spitalul este situat in zona de sud a municipiului Botosani si se intinde pe o suprafata de 10.000 mp. In cadrul sau se efectueaza numeroase investigatii paraclinice: radiografii pulmonare, spirometrie, EKG, bronhoscoie. Spitalul este structurat pe doua tipuri de activitati: spitalicesti si ambulatorii. Activitatea spitaliceasca este realizata pe 2 sectii de pneumologie si 3 compartimente de pneumoftiziologie, dintre care unul pentru copii, si o camera de garda. Ambulatoriul integrat ofera servicii specifice, care sunt sustinute de: un laborator de radiologie si imagistica medicala, un laborator de analize si un cabinet de explorari functionale. Personalul medical al acestei institutii este format din medici primari si specialisti, printre care: dr. Cristina Dascalu, dr. Vladimir Marcu, dr. Magdalena Bendas si dr. Mihaela Gherghel.

Serviciile oferite de acest spital sunt decontate de CAS Botosani. In cazul in care pacientii nu sunt asigurati, costul unei consultatii este de 150 de lei.

Medicii din acest spital sunt considerati de catre botosaneni ca fiind unii dintre cei mai buni din judet in cazul serviciilor de pneumologie. Profesionalismul, pregatirea si experienta ii caracterizeaza pe deplin pe acesti specialisti, iar oamenii mai spun ca inca un plus ar fi si empatia si rabdarea de care dau dovada. Sunt insa si pacienti sau apartinatori care nu sunt multumiti de calitatea serviciilor, motivand ca nu se raspunde la telefon, ca spitalul necesita investitii, pentru ca nu a fost modernizat, si ca se creeaza aglomeratie.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca urmaresti sa ajungi intr-un cabinet de pneumologie din Botosani, ia in calcul Spitalul de Pneumoftiziologie din localitate. In aceasta locatie sunt medici cu o pregatire deosebita si cu o experienta vasta in acest domeniu. In plus, in spital se efectueaza numeroase investigatii paraclinice, cum ar fi: radiografii, bronhoscopii, spirometrie si EKG, foarte relevante in diagnosticarea si in monitorizarea afectiunilor respiratorii si pulmonare.