Meniu

Pneumologie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tusea constanta, durerile de cap dimineata, dificultatile de respiratie si gleznele umflate pot fi un semn ca te confrunti cu afectiuni pulmonare, situatie in care trebuie sa mergi in cel mai scurt timp posibil la cabinetul de pneumologie din Sectorul 4 pentru a solicita asistenta medicala de specialitate. Pentru ca medicul sa isi dea seama care este exact problema de care suferi, s-ar putea sa iti recomande sa faci investigatii, cum ar fi radiografia la plamani. Ulterior, pe baza sa si a simptomelor pe care le acuzi, va stabili un diagnostic si un tratament.

Cu toate ca nu exista atat de multe unitati medicale in Sectorul 4 cu aceasta specialitate, exista totusi doua optiuni la care poti apela cu incredere pentru a fi investigat si examinat corect de catre un expert. Stim ca vrei sa beneficiezi de unele dintre cele mai bune servicii, motiv pentru care ti-am pregatit o lista pe care o poti lua in considerare.

Cat costa o consultatie de pneumologie in Sectorul 4?

Inainte de a merge la un cabinet de pneumologie din Sectorul 4, iti recomandam sa te informezi cu privire la toate preturile aplicate, pentru a sti ce suma de bani sa pregatesti. Pentru a-ti lua si aceasta grija, ti-am pregatit tabelul de mai jos, unde poti afla care sunt tarifele practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
NovaLife
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical corect
 • Medici bine pregatiti
 • Experienta vasta, profesionalism, amabilitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Servicii ireprosabile si prompte
Clinica Progresul
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Medic specialist cu o buna pregatire in domeniu
 • Investigatii ireprosabile
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de pneumologie in Sectorul 4?

In cele ce urmeaza ti-am pregatit care sunt unitatile medicale pe care le poti lua in considerare pentru a beneficia de o consultatie de pneumologie in Sectorul 4. Citeste despre fiecare in parte si afla care este cea mai buna varianta la care poti apela:

1. Policlinica NovaLife

Policlinica NovaLife din Sectorul 4 are o activitate de peste 15 ani in domeniu, fiind locul la care pacientii apeleaza adesea pentru consultatia de pneumologie. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Mihaela Elena Stanca, medic specialist, cu o buna pregatire. Multe dintre consultatiile efectuate sunt decontate si de CNAS, motiv pentru care pacientii sunt incurajati sa revina la controlul de rutina la un anumit interval de timp, asa cum indica medicul specialist. In ceea ce priveste dotarile cabinetului, aparaturile si echipamentele sunt performante, ceea ce contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de pneumologie este de 200 lei, in cazul pacientilor neasigurati.

In cele peste trei sute de recenzii postate in mediul online, majoritatea pacientilor isi declara multumirea si aprecierea pentru actul medical desfasurat de doctori. Experienta vasta in domeniu, profesionalismul, amabilitatea, seriozitatea si buna pregatire sunt doar cateva dintre calitatile laudate, iar aparaturile folosite sunt unele de ultima generatie. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica NovaLife
Vezi Pareri

2. Clinica Progresul

Clinica Progresul este o unitate multidisciplinara din Sectorul 4 pe care o poti lua in considerare daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de pneumologie la o calitate superioara. Echipa de medici este bine pregatita in domeniu, acordand o atentie sporita fiecarui pacient in parte. Departamentul de pneumologie este atent coordonat de dr. Ioana Leabu, medic specialist, care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea bolnavilor. Datorita echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarila clinicii, toate investigatiile sunt corecte, iar rezultate obtinute sunt precise. Printre serviciile puse in aplicare merita amintite si: consultatie de specialitate, interpretare analize, interpretare CT toracic, interpretare radiografie pulmonara, spirometrie, spirometrie cu test bronhodilatator, sedinta de aerosoli.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 230 lei.

Clinica a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, datorita amabilitatii si profesionalismului cu care au fost tratati. Departamentul de pneumologie este echipat adecvat cu aparaturi si echipamente performante, multumita carora toate investigatiile efectuate sunt ireprosabile. De asemenea, medicul specialist da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand tuturor pacientilor un act medical corect. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data. 

Concluzii

Daca esti in cautarea unui medic specializat in pneumologie in Sectorul 4 si nu stii catre cine sa iti indrepti atentia, te invitam sa citesti cu atentie randurile de mai sus si sa descoperi cele doua cadre medicale pe care ti le-am recomandat. Mergi la consultatie si afla care este problema de care suferi, dar si cum o poti vindeca.