Meniu

Pneumologie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru consultatii, investigatii si tratamente din sfera pneumologiei in Buzau, oamenii se pot indrepta catre una dintre clinicile moderne prezente in acest oras, in cadrul carora se ofera si servicii din aceasta specialitate medicala. Daca mergi la medicul de familie si prezinti simptome ca disconfortul in timpul respiratiei, tusea cronica si respiratia suieratoare, cel mai probabil acesta iti va recomanda sa mergi la pneumolog cat mai repede pentru a evita complicatiile si pentru a beneficia de o schema de tratament adecvata. 

Medicul pneumolog este cel care se ocupa de diagnosticul si tratamentul afectiunilor cailor respiratorii, ale tesutului pulmonar si circulatiei pulmonare. Cu alte cuvinte, el e specialistul caruia ne adresam atunci cand exista suspiciuni ca am suferi de o afectiune la nivelul aparatului respirator (astm, bronsita, pneumonie si inclusiv cancer pulmonar). Acest articol iti ofera mai multe detalii despre clinicile din Buzau, unde sunt disponibili medici pneumologi. 

Unde gasesti medici specializati in pneumologie in Buzau?

Daca ai nevoie de o programare la pneumologie si locuiesti in Buzau, vei observa ca destul de multe clinici si centre medicale sunt specializate in acest domeniu si reprezinta optiuni bune. Pentru a iti face o imagine de ansamblu, am alcatuit un tabel in care figureaza cele mai apreciate unitati medicale, alaturi de pretul aferent unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Angi San
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Conditii excelente
 • Atentie la nevoile pacientilor
 • Implicare, empatie si dedicare
 • Interactiune eficienta personal-pacient
 • Dotari moderne
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Razedent
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate impecabila
 • Medici profesionisti
 • Empatie si rabdare
 • Atitudine optimista
 • Suport moral si medical
 • Comunicare eficienta
New Medical
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si promptitudine
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Gama variata de servicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica de pneumologie din Buzau?

Nu este suficient sa cauti pe Google clinici din Buzau specializate in pneumologie daca vrei sa beneficiezi de servicii inalt calitative. Trebuie sa te interesezi cu privire la experienta medicilor si sa afli impresiile altor pacienti care le-au ales serviciile. De asemenea, e bine sa cunosti in prealabil un tarif aproximativ al consultatiei, pentru a sti ce buget sa pregatesti.

Ca sa iti fie mai usor sa iei o decizie, am reunit informatii utile despre activitatea si reputatia celor mai apreciate unitati medicale din Buzau la capitolul pneumologie si nu numai:

1. Clinica Angi San

Pentru consultatii de pneumologie, optiunea de top a pacientilor din Buzau este Clinica Angi San. Pneumologia este una dintre numeroasele discipline medicale prezente in lista de servicii, alaturi de cardiologie, dermatologie, gastroenterologie etc. Activitatea din cabinetul de pneumologie este coordonata de catre dr. Daniela-Madalina Cos, medic specialist cu experienta vasta. Aceasta a participat la numeroase congrese nationale, internationale si cursuri postuniversitare, care i-au permis sa ramana la curent cu ultimele noutati si metodologii din domeniul sau de activitate. A fost implicata in multiple activitati stiintifice si are competente in spirometrie si interpretare radiografii/CT. 

Pretul unui consult de specialitate este de 180 lei. 

Clinica Angi San se bucura de o reputatie foarte buna, avand feedback pozitiv de la un numar mare de pacienti. Conform acestora, conditiile din clinica sunt excelente, unitatea medicala fiind curata si echipata corespunzator cu echipamente moderne. Clinica respecta standarde europene de calitate, iar medicii dau dovada de profesionalism, dedicare, implicare si empatie. Atentia la nevoile pacientilor, amabilitatea personalului de la receptie si interactiunea cu intregul colectiv sunt alte puncte forte ale clinicii Angi San. Ca dezavantaje, pacientii mentioneaza ca se raspunde foarte greu la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Angi San
Vezi Pareri

2. Razedent

Pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor din sfera pneumologiei, pacientii din Buzau pot sa isi indrepte atentia catre Razedent. Aceasta clinica medicala si-a inceput activitatea in anul 1996, oferind servicii de radiologie dentara. Pe parcurs, au fost facute investitii considerabile in aparatura si s-a conturat o strategie durabila, astfel ca lista de servicii a fost extinsa. In prezent, sunt cuprinse mai multe ramuri medicale: imagistica medicala, pneumologie, reumatologie etc. In viitorul apropiat, clinica va oferi servicii si din alte arii terapeutice, cum ar fi oncologia si urologia. Corpul medical este format din medici primari, medici specialisti si asistenti cu experienta. 

Pretul unei consultatii porneste de la 200 lei.

Persoanele care au ales Razedent spun ca au fost intampinate cu zambetul pe buze si ca au ramas placut impresionate de comportamentul intregului personal. Colectivul clinicii este orientat catre gasirea de solutii, are o atitudine optimista, rabdare si incurajeaza pacientii. Medicii ofera pacientilor suport moral si medical, sunt empatici si comunica eficient. Din aceste motive, cei care au trecut pragul clinicii sustin ca serviciile sunt de calitate impecabila. Cele mai multe pareri sunt pozitive, dar exista si pacienti care spun ca nu li s-a respectat programarea.

3. New Medical

In Buzau, clinica New Medical ofera consultatii de pneumologie si din alte peste 30 de specialitati medicale. Aceasta clinica isi desfasoara activitatea in mai multe puncte de lucru si gazduieste personal calificat, cu experienta vasta in diferite arii terapeutice. La acest centru medical activeaza unii dintre cei mai buni medici din oras, care se ocupa de preventia, diagnosticul si tratamentul unui spectru larg de boli din specialitati ca alergologia, cardiologia, medicina interna, neurologia etc. Pe langa faptul ca lista de servicii medicale este complexa, New Medical garanteaza o calitate superioara a actului medical prin folosirea de aparatura medicala performanta. 

Consultatia de specialitate costa 120 lei. 

Privitor la feedback-ul pacientilor, cei mai multi declara ca au avut o experienta placuta. Acestia au folosit recenziile din mediul online ca mijloc de a isi exprima parerea, mentionand ca medicii de la aceasta clinica sunt profesionisti, amabili, prompti si foarte atenti la nevoile pacientului. Consultatiile si investigatiile decurg fara probleme, iar gama de servicii medicale este variata. 

Concluzii

Acestea sunt variantele principale pentru locuitorii orasului Buzau atunci cand vine vorba despre consultatii si tratamente care intra in sfera pneumologiei. Clinicile si centrele medicale surprinse in clasamentul de mai sus au reusit sa castige aprecierea si increderea oamenilor, ca urmare a calitatii serviciilor si a eforturilor de a isi extinde portofoliul.