Meniu

Pneumologie Deva 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie de pneumologie in Deva se poate dovedi foarte utila, mai ales atunci cand te confrunti cu simptome care sunt, de obicei, asociate cu afectiuni ale sistemului respirator. In cazul in care te regasesti in aceasta situatie si ai nevoie de sprijin, articolul de fata iti aduce informatii utile cu privire la clinicile care ofera servicii de pneumologie in oras. 

Bineinteles, consultatiile si investigatiile de pneumologie nu se regasesc doar in cadrul unor clinici din Deva special dedicate acestei categorii medicale, ci de cele mai multe ori, ele fac parte dintr-un portofoliu vast de specializari. De efectuarea lor se ocupa medici bine pregatiti, iar actul medical este sprijinit de tehnologia si aparatura moderna. 

Cat costa o consultatie de pneumologie in Deva? 

In afara de aspecte precum echipamentul din dotare si pregatirea medicilor, pacientii trebuie sa se intereseze si cu privire la pretul consultatiei de pneumologie din Deva. Acesta poate sa difere in functie de mai multi factori, printre care se numara si existenta unui contract cu o casa de asigurari. Tarifele pentru consultatiile de specialitate sunt prezentate in tabelul urmator: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Promed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar
 • Locatie centrala
 • Diverse parteneriate
 • Gama variata de servicii
 • Laborator de analize propriu
 • Suport tehnologic de ultima generatie
 • Program restrans
 • Programarile nu se respecta
MedLife
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Conditii optime de siguranta
 • Program restrans
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici care ofera servicii de pneumologie in Deva 

Exista doua clinici la care te poti adresa pentru a beneficia de servicii de pneumologie in orasul Deva: Centrul Promed si Hyperclinica MedLife. In scopul de a-ti usura decizia de alegere intre cele doua, noi ti-am pregatit cate o descriere pentru fiecare optiune, in care sunt prezentate detalii relevante despre modul in care isi desfasoara activitatea acestea:

1. Centrul Promed 

Urmatorul centrul la care poti gasi un portofoliu impresionant de specializari medicale, printre care se afla si pneumologia, in Deva este Promed. Initial, activitatea centrului s-a axat doar pe medicina de familie, insa cu timpul, echipa s-a extins si odata cu ea si gama de servicii. In prezent, aici isi desfasoara activitatea Dr. Lucia Bulugean, medic primar pneumolog, iar printre serviciile pe care le asigura se numara interpretarea radiografiilor pulmonare, spirometria, pulsoximetria etc. Programul de consultatii este unul restrans, asa ca oamenii au posibilitatea sa se programeze doar joia, intre orele 18 si 20. Programarile se fac la telefon. Centrul dispune si de un laborator de analize propriu. 

Pentru o consultatie de specialitate, pretul este de 200 de lei. 

Experienta placuta de care au avut parte mai multe persoane in cadrul Centrului Medical Promed se datoreaza profesionalismului, serviciilor de calitate si ambientului placut. In plus, centrul este amplasat intr-o zona centrala a orasului, asa ca accesul este unul facil. Au existat si situatii in care programarile facute de pacienti n-au fost respectate. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Promed 
Vezi Pareri

2. MedLife

Cea de-a treia clinica la care pot apela persoanele interesate de o consultatie de pneumologie este Hyperclinica MedLife Deva. Deschisa recent, mai exact, in anul 2022, clinica s-a dezvoltat rapid in scopul de a oferi o gama variata de servicii pacientilor care au nevoie de ele. De serviciile de pneumologie se ocupa atat medici specialisti ca Dr. Andrei Mihai Ersek si Dr. Lucica Izabela Chino, cat si medici primari ca Dr. Claudia Mirela Coltatu. Portofoliul de servicii include consultatia de specialitate, controlul, pulsoximetria si spirometria. Normele de igiena sunt respectate cu strictete, astfel incat pacientii sa se bucure de un mediu sigur si confortabil. Programul este unul restrans, iar oamenii au posibilitatea sa se programeze doar in cea de-a doua jumatate a zilei. 

O consultatie de specialitate costa 160 de lei. 

Motivele pentru care mai multe persoane au recomandat serviciile efectuate in cadrul clinicii MedLife din Deva sunt profesionalismul, seriozitatea si rabdarea de care da dovada personalul de la receptie. Din pacate, au existat si momente in care lipsa de comunicare dintre pacienti si personalul de la receptie a dus la diverse neintelegeri si chiar la pierderea unor programari. 

Concluzii

In cele din urma, indiferent de centrul pe care il alegi pentru servicii de pneumologie in Deva, cel mai important este sa urmezi sfaturile primite de la medici. Scopul lor este de a te ajuta sa-ti gestionezi intr-un mod cat mai eficient simptomele, astfel incat sa te poti bucura in continuare de activitatile care iti fac placere!