Meniu

Pneumologie pediatrica Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor respiratorii si pulmonare la copii, multe persoane aleg clinici si centre medicale specializate in pneumologie pediatrica din Bucuresti. Tusea cronica, astmul si dificultatile de respiratie sunt cateva dintre problemele in cazul carora se merge la pneumolog. Starea de sanatate a copiilor reprezinta o prioritate pentru parinti, astfel ca simptomele care pot anunta o problema la nivelul aparatului respirator nu trebuie ignorate. 

Pentru ca micutul tau sa beneficieze de o consultatie amanuntita si de ingrijiri medicale de calitate, poti sa te adresezi uneia dintre numeroasele clinici specializate din Bucuresti. Capitala este locul in care profeseaza foarte multi medici specializati in pneumologie, la care vin si pacienti din alte orase. 

Cat costa o consultatie de pneumologie pediatrica in Bucuresti?

Pentru depistarea eventualelor afectiuni pulmonare la copii, este nevoie in prima faza de o consultatie la un medic specializat in pneumologie pediatrica, pe care il vei gasi destul de usor in Bucuresti. Mai jos vezi care sunt centrele medicale de top si care este pretul pentru o consultatie in departamentul de pneumologie pediatrica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ioana Center
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret Consultatie 400 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie, rabdare si atentie la nevoile medicilor
 • Afectiune pentru micii pacienti
 • Personal amabil la receptie
Enayati Medical City
320 Ron
 • Pret Consultatie 320 Ron
 • Servicii medicale de top
 • Echipa multidisciplinara
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Comunicare detaliata, transparenta si constanta
 • Design impresionant si dotari performante
 • Programarile nu se respecta
Clinica Medicum
400 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 400 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Profesionalism, implicare si deschidere
 • Explicatii detaliate privind orice procedura
 • Atentie deosebita pentru micii pacienti
 • Amabilitate si empatie
 • Decalaj la programari
KidMed
350 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 350 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si empatie
 • Personal amabil si prietenos la receptie
Marius Nasta
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate buna
 • Medici bine pregatiti si atenti
 • Rabdare si comunicare eficienta
 • Preocupare fata de starea pacientului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti medici specializati in pneumologie pediatrica in Bucuresti?

Pneumologia pediatrica este una dintre specialitatile medicale disponibile in cadrul a numeroase clinici renumite din Bucuresti. Multe persoane se deplaseaza in Capitala pentru a beneficia de servicii medicale calitative, mai ales atunci cand este vorba despre sanatatea copiilor, pentru care parintii isi doresc intotdeauna ce este mai bun. 

Pentru identificarea si tratamentul patologiilor respiratorii la copii, este important sa te adresezi unui medic specializat in pneumologie pediatrica si totodata un doctor care stie cum sa ii abordeze pe cei mici. Iata la ce clinici din Capitala ii gasesti pe cei mai buni:

1. Ioana Center

Ioana Medical Center este optiunea de top a parintilor din Bucuresti care urmeaza sa isi programeze copilul la pneumologie pediatrica. Acest centru medical a fost deschis in anul 2005 si recent a trecut printr-o modernizare ampla, care i-a permis sa ofere servicii din mai multe specialitati medicale: neurologie, psihologie, dermatologie etc. Obiectivul centrului este de a oferi ingrijiri medicale de calitate copiilor si adolescentilor, in toate cele 15 cabinete din componenta clinicii. Aici isi desfasoara activitatea un corp medical multidisciplinar, care pune accent pe dezvoltarea unei relatii durabile cu pacientii si familia, oferind solutii personalizate de ingrijire si instruire pentru prevenirea afectiunilor sau complicatiilor. 

Pentru consultatia de pneumologie pediatrica la medic primar se va achita suma de 400 lei.

Multi parinti din Bucuresti au ales Ioana Medical Center, unde spun ca micutii lor au beneficiat de ingrijiri medicale de inalta calitate. Medicii sunt profesionisti, empatici, rabdatori si atenti la nevoile pacientului si cerintele parintilor. Cadrele medicale ii trateaza pe cei mici cu o atitudine calda si ii fac sa se simta in siguranta. La experienta placuta contribuie si faptul ca personalul de la receptie este amabil. In plus, medicii sunt calmi si ii abordeaza pe cei mici cu afectiune. 

Vezi parerile pacientilor despre Ioana Center
Vezi Pareri

2. Enayati Medical City

Situat in Bucuresti, Enayati Medical City este primul oras medical din Romania si in acelasi timp o varianta foarte buna pentru cei interesati de efectuarea unei consultatii la pneumologie pediatrica. Acest ecosistem medical aduce intr-un singur loc o echipa medicala si furnizori de elita, reunind servicii dintr-o gama vasta de arii terapeutice. De la ingrijiri paliative, la tratamente complexe de oncologie, neurochrurgie sau traumatologie, Enayati Medical City ofera pacientilor de toate varstele acces la servicii medicale de top in cadrul policlinicii si spitalelor prezente in ecosistem. Pacientul beneficiaza sub acelasi acoperis de servicii de consult, diagnostic, tratament si monitorizare, indiferent de ramura medicala in care se incadreaza afectiunea sa.  

Consultatia costa 320 lei.

Persoanele care au mers la Enayati Medical City se declara impresionate de cum arata clinica si de pregatirea medicilor. Cadrele medicale abordeaza multidisciplinar fiecare caz, ofera ingrijiri medicale de calitate si comunica detaliat, transparent si constant cu pacientii sau insotitorii acestora. De asemenea, medicii sunt laudati si apreciati pentru implicarea, dedicarea, empatia si rabdarea de care dau dovada. Clinica este moderna, eleganta si ofera conditii excelente. Designul este impresionant, incaperile sunt luminoase si dotarile sunt de ultima generatie. Fara a contesta profesionalismul medicilor, cateva persoane sustin ca ar putea fi facute imbunatatiri la capitolul programari, intrucat au asteptat mult sa intre in cabinet. 

3. Clinica Medicum

Consultatii de pneumologie pediatrica se efectueaza si la Clinica Medicum din Bucuresti, unde sunt disponibile servicii din mai multe specialitati medicale: chirurgie generala, cardiologie pediatrica, endocrinologie, nutritie etc. Clinica gazduieste o echipa multidisciplinara, care asigura fiecarui pacient o abordare personalizata si complexa, astfel incat sa ii fie intelese in profunzime nevoile si conturat un plan terapeutic adecvat. Calitatea actului medical este sustinuta prin expertiza medicilor si inclusiv prin utilizarea celor mai avansate tehnologii medicale. 

Pentru consultatia de pneumologie pediatrica, tariful este de 400 lei. In cazul consultatiilor complexe, tariful creste la 600 lei. 

Dintre pacientii care au ales Clinica Medicum, foarte multi si-au relatat experienta in mediul online. Majoritatea dintre ei sustin ca medicii sunt de exceptie si ca dau dovada de profesionalism, implicare, deschidere si empatie. Numerosi parinti spun ca isi aduc aici copiii de ani de zile pentru depistarea, tratamentul sau monitorizarea unor probleme de sanatate si ca sunt extrem de multumiti de serviciile oferite in aceasta clinica. Medicii explica in detaliu fiecare procedura, raspund prompt si la obiect si se inteleg foarte bine cu micii pacienti. Clinica este curata, aerisita si luminoasa. Parerile sunt in mare parte pozitive, insa exista persoane care spun ca programarile nu se respecta.

4. KidMed

Pneumologia pediatrica este una dintre specialitatile medicale disponibile in cadrul clinicii KidMed din Bucuresti. Serviciile oferite de aceasta clinica sunt dedicate copiilor si acopera 6 discipline medicale, printre care ortopedia, radiologia, cardiologia etc. Colectivul aduce la un loc medici cu experienta vasta, care au profesat zeci de ani in cadrul unor spitale renumite din tara. Participarea la cursuri si obtinerea unor certificari in domeniul medical atesta instruirea medicilor si experienta acestora. Clinica a fost deschisa cu misiunea de a oferi parintilor cele mai bune optiuni terapeutice in tratamentul celor mici, iar cabinetele au fost dotate cu aparatura moderna pentru a asigura conditii optime si precizie in timpul investigatiilor. 

In departamentul de pneumologie pediatrica, o consultatie costa 350 sau 400 lei, in functie de medic. 

Referitor la parerile celor care au ales KidMed, cei mai multi spun ca au avut o experienta pozitiva. Ei isi justifica pozitia afirmand ca medicii pe care i-au intalnit sunt profesionisti, rabdatori si empatici. Medicii sunt foarte buni, iar personalul de la receptie este amabil si prietenos. Cei mici se simt bine in prezenta carelor medicale si nu au timp sa se plictiseasca, intrucat au la dispozitie creioane colorate si desene. 

5. Institutul Marius Nasta

Pneumologia pediatrica nu lipseste de pe lista de servicii a Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucuresti, serviciile fiind oferite de medici primari cu experienta vasta. Aceasta unitate medicala a pornit la drum cu scopul de a oferi servicii medicale de calitate, care sa imbunatateasca semnificativ starea pacientilor. Ca viziune, acest institut urmareste sa dezvolte noi servicii medicale pentru gestionarea cu succes a afectiunilor respiratorii si sa devina o unitate medicala de referinta in patologia respratorie, obiectiv bifat prin investitia in aparatura performanta si intr-o echipa de profesionisti. 

Pretul consultatiei este de 150 lei.

Parerile despre acest spital sunt impartite, insa cele mai multe sunt pozitive. Numerosi pacienti sustin ca medicii care i-au tratat sunt profesionisti, bine pregatiti, atenti si rabdatori. Acestia spun ca medicii le-au oferit toate detaliile necesare si ca au fost preocupati de nevoile lor, explicandu-le pas cu pas procedurile. Desi majoritatea persoanelor spun ca au intalnit medici cu o conduita impecabla, empatici si amabili, exista si persoane care nu au avut cea mai buna experienta, ca urmare a felului in care au fost tratati la receptie si a atitudinii unor cadre medicale. 

Concluzii

Cand alegi o clinica din Bucuresti pentru servicii de pneumologie pediatrica, este important sa iei in calcul mai multe aspecte: de la experienta si calificarile medicilor, pana la recomandarile venite din partea altor pacienti, fiecare criteriu iti poate influenta considerabil experienta. In Capitala sunt suficienti medici specializati in acest domeniu, la care poti apela atunci cand suspectezi ca micutul tau sufera de o afectiune pulmonara, dar si pentru tratament si monitorizare.