Meniu

Pneumologie pediatrica Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru problemele de sanatate ale aparatului respirator al copiilor se pot accesa servicii medicale specializate de pneumologie pediatrica in Cluj la unul dintre cabinetele in care activeaza medici cu experienta clinica in domeniu. Fiind vorba despre afectiunile respiratorii ale celor mici, parintii acestora cauta sa beneficieze de cele mai bune conditii de diagnosticare si tratament. De aceea, parcurgerea articolului de mai jos poate fi de mare ajutor.

Unde gasesti pneumologie pediatrica in Cluj?

Nu este usor de gasit un medic bun care sa intruneasca ambele conditii ale ramurii de pneumologie pediatrica in Cluj, adica sa fie specialist in functionarea aparatului respirator si totodata pediatru cu experienta. Clasamentul clinicilor si cabinetelor specializate de mai jos poate orienta parintii pe piata serviciilor medicale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Ioana Sosa
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Tarif Consultatie 200 Ron
 • Medic cu experienta
 • Persoana amabila si implicata
 • Imbina medicina traditionala cu homeopatia
 • Tratamente eficiente
Regina Maria
295 Ron
 • Tarif Consultatie 295 Ron
 • Personal implicat si amabil
 • Profesionalism si intelegere fata de nevoile pacientilor
 • Conditii bune de spitalizare
 • Comunicarea deficitara a personalului de la receptie
 • Sistemul de programari ar putea fi imbunatatit
 • Preturi ridicate pentru calitatea oferita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune cabinete de pneumologie pediatrica in Cluj

Orice parinte preocupat de binele si sanatatea copilului sau urmareste sa aleaga cea mai sigura si eficienta cale de rezolvare a problemelor ce tin de pneumologie pediatrica. In Cluj se pot adresa unuia dintre specialistii din clasamentul urmator.

1. Dr. Ioana Sosa

Cabinetul Medical Dr. Ioana Sosa din Cluj este specializat in pneumologie pediatrica, dar si in problemele similare ale adultilor, homeopatie si alte tratamente conexe, dedicate problemelor aparatului respirator. Dr. Sosa este medic primar cu specialitate in pneumologie, doctor in stiinte medicale in Specialitatea Pediatrie si lector Homeopatie din anul 1994.

O consultatie de pneumologie pediatrica are pretul de 200 lei la acest cabinet din Cluj.

Pacientii se declara multumiti de serviciile dr. Sosa, pe care o recomanda drept un medic cu experienta, persoana amabila si implicata, care imbina medicina traditionala cu homeopatia. Se amintesc rezultatele deosebite ale tratamentelor, eficienta in gestionarea alergiilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ioana Sosa
Vezi Pareri

2. Regina Maria

Este o retea privata de sanatate cu centre medicale in majoritatea marilor orase din Romania, in care se pot gasi si servicii de pneumologie pediatrica. In Cluj, se poate beneficia de o consultatie in aceasta specializare la Policlinica Pasteur sau la Policlinica Observatorul.

Tariful pentru o consultatie de pneumologie pediatrica este de 295 lei, iar pentru un control se percepe suma de 185 lei.

Parerile pacientilor sunt impartite referitor la serviciile clinicilor Regina Maria din Cluj-Napoca. Recenziile pozitive vorbesc despre personalul implicat si amabil, despre profesionalism si intelegere fata de problemele de sanatate, conditii foarte bune de spitalizare. Parerile mai putin favorabile se refera la preturile ridicate pentru calitatea serviciilor oferite, comunicare deficitara a personalului de la receptie, nerespectarea programarilor.

Concluzii

Pentru problemele respiratorii ale copiilor, parintii pot accesa serviciile medicale ale cabinetelor specializate, in cate activeaza medici cu experinta in pneumologia pediatrica din Cluj. Fie ca este ales cabinetul medicului Ioana Sosa, cunoscut homeopat si pneumolog cu experienta in tratarea copiilor, fie ca se opteaza pentru serviciile retelei Regina Maria, se pot gasi solutii medicale eficiente pentru afectiunile respiratorii ale micilor pacienti.