Meniu

Pneumologie pediatrica Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In prezenta unor simptome specifice, o consultatie de pneumologie pediatrica in Sibiu poate depista diverse probleme de sanatate:  astm, bronsiolita si infectii respiratorii, boli pulmonare cronice. Serviciul este oferit atat in cadrul spitalelor de stat din municipiu, cum ar fi Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu sau Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, cat si in clinicile private.

In acest articol iti prezentam o clinica medicala privata unde te poti prezenta cu copilul pentru consultatii si investigatii de pneumologie. Afla ce medici au aceasta specializare, de pneumologie pediatrica, in municipiul Sibiu si cat posta in mediul privat consultatiile si investigatiile de specialitate.

Cat costa consultatia de pneumologie pediatrica in Sibiu

O consultatie de pneumologie pediatrica are un tarif in Sibiu, in sistemul privat de sanatate, pe care il vei regasi in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
160 Ron
  • Pretul Consultatiei porneste de la 160 Ron
  • Medic specializat in pediatrie si in pneumologie pediatrica
  • Diverse specialitati medicale pentru copii si adulti
  • Medici cu experienta
  • Investigatii pneumologice
  • Aparatura medicala de ultima generatie
  • Nu se respecta programarile
  • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge cu copilul tau la pneumologie pediatrica in Sibiu, la privat?

Dupa cum am mentionat deja, pentru servicii de pneumologie pediatrica in Sibiu poti opta pentru sistemul public de sanatate (in acest caz, nu va trebui sa platesti, daca ai un bilet de trimitere), cat si pentru sistemul privat. Iata in ce clinica privata vei gasi un medic specializat in pneumologie pediatrica.

MedLife

In clinica Hiperclinica MedLife Sibiu – Mihai Viteazu sunt puse la dispozitie si servicii de pneumologie pediatrica. Acestea sunt asigurate de catre dr. Simona Iulia Ida, medic specialist pneumologie pediatrica si pediatrie. In acelasi centru medical se ofera consultatii in peste 26 de specialitati, impartite in trei centre: Centrul integrat de pediatrie, Centrul integrat pentru adulti, Centrul de recuperare medicala. De asemenea, sunt puse la dispozitie servicii complete in cadrul departamentului de imagistica, iar in cel de senologie se realizeaza mamografii spectrale cu substanta de contrast si ecografii cu un aparat de ultima generatie. Mai sunt si alti medici pediatri cu experienta in aceasta clinica, printre care: dr. Anca Vidrighin – medic primar, dr. Codruta Sotir-Setel, medic specialist sau dr. Daniela Ionela-Draghichiu, medic specialist. 

Pretul unei consultatii difera in functie de grupa de varsta, astfel: pentru copiii intre 0 si 7 ani – 200 de lei, pentru copiii peste 7 ani – 160 de lei. Pentru o spirometrie simpla, tariful este de 70 de lei, iar pentru o spirometrie bronhodilatatoare costul este de 115 lei.

Parerile sibienilor sunt destul de impartite in ceea ce priveste activitatea medicala de la aceasta clinica renumita. Sunt persoane care spun ca au avut mai multe motive de satisfactie dupa o vizita in clinica: personalul medical este profesionist si bine pregatit, personalul de la receptie este amabil, iar serviciile sunt la standarde europene. De cealalta parte, sunt pacienti care spun ca s-au lovit de mai multe aspecte neplacute, printre care nerespectarea programarilor si timpul mare de asteptare.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Exista, in Sibiu, un medic specializat in pneumologie pediatrica, la care poti merge cu copilul tau pentru investigatii si tratatamente de specialitate, dar si pentru monitorizarea unor afectiuni respiratorii si pulmonare. Acest specialist isi desfasoara activitatea intr-o clinica privata, dar daca vrei sa optezi pentru sistemul de stat, pentru a nu plati consultatiile si investigatiile, poti lua in considerare Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, care are un compartiment de pneumologie copii cu ambulatoriu integrat, sau Spitalul Clinic de Pediatrie.