Meniu

Pneumologie Resita 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de servicii de pneumologie in Resita, insa n-ai gasit o clinica la care sa te programezi pentru o consultatie? Optiunile pe care le ai la dispozitie sunt intr-adevar limitate, insa acest lucru nu trebuie sa te impiedice din a beneficia de serviciile medicale din oras. Cel mai bine este ca mai intai sa te interesezi cu privire la serviciile pe care clinicile din oras ti le pot asigura, iar apoi sa iei o decizie in legatura cu locul in care te vei programa pentru un consult. 

La clinicile din Resita poti gasi medici pneumologi, care au reusit sa capete o ampla experienta in domeniu, pe parcursul activitatii lor. Mai mult decat atat, prin cursurile urmate de-a lungul carierei, acestia au capatat diverse competente care le permit sa ofere solutii eficiente tuturor pacientilor care decid sa apeleze la serviciile clinicilor. 

Cat costa o consultatie de pneumologie in Resita? 

In functie de clinica la care alegi sa te programezi pentru consultatia de pneumologie din Resita, pretul acesteia poate sa fie mai mare sau mai mic. Daca iti doresti sa beneficiezi de cel mai accesibil tarif din oras, atunci trebuie sa te interesezi din timp cu privire la preturile practicate de clinici. Din fericire, ai mai jos un tabel pe care il poti consulta in acest scop: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
VestMed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Conditii optime de siguranta
 • Curatenie
 • Timp insuficient pentru consultatii
Spitalul Judetean
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici primari
 • Contract CAS
 • Experienta in domeniu
 • Lipsa de comunicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile care ofera servicii de pneumologie in Resita? 

Exista doua locuri in care te poti duce pentru a beneficia de servicii de pneumologie in orasul Resita: VestMed si Spitalul Judetean de Urgenta. In scopul de a-ti oferi sprijinul de care ai nevoie pentru a putea alege intre cele doua, noi ti-am pregatit cate o descriere pentru fiecare optiune, in care sunt prezentate detalii relevante despre modul in care isi desfasoara activitatea acestea: 

1. VestMed  

Prima clinica la care poti apela in scopul de a obtine servicii de pneumologie de calitate in Resita este VestMed. Dotata cu aparatura de ultima generatie si cu o echipa alcatuita de medici talentati, clinica este pregatita sa ofere pacientilor ingrijirea medicala de care au nevoie, intr-un spatiu modern si ingrijit. De ramura de pneumologie se ocupa doi medici specialisti: Dr. Diana-Raluca Velescu si Dr. Carla Gavan, iar portofoliul de servicii la care au acces pacientii este unul variat: consultatie de specialitate, spirometrie, poligrafie, titrare CPAP, pulsoximetrie, interpretarea analizelor, intocmirea documentelor medicale etc. Tratamentele oferite de clinica VestMed se axeaza pe rezolvarea rapida si eficienta problemelor de care sufera pacientii. 

Pretul unei consultatii de pneumologie este de 200 de lei. 

Printre aspectele pe care le remarca pacientii imediat de cum pasesc in clinica se afla curatenia la standarde inalte, lucru care asigura un mediu placut si sigur. Cu privire la medici, acestia dau dovada de profesionalism, promptitudine si o comunicare constanta. Exista si persoane care sunt de parere ca timpul acordat consultatiilor nu este suficient. 

Vezi parerile pacientilor despre VestMed  
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean

Cea de-a doua optiune pe care o ai in materie de servicii de pneumologie si nu numai in Resita este Spitalul Judetean de Urgenta. Din echipa departamentului respectiv fac parte medici primari precum Dr. Dumitru Secasan, Dr. Romulus Usurel, Dr. Cosmina Culea si Dr. Carla Costescu, alaturi de rezidenti. Scopul lor este a oferi sprijin pacientilor, indiferent de afectiunea de care sufera acestia. Programarile se fac cu ajutorul numarului de telefon al spitalului.

Pretul unei consultatii de specialitate pentru persoanele neasigurate este de 250 de lei. 

Persoanele care au avut parte de o experienta placuta in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din oras au adus cuvinte de lauda la adresa profesionalismului de care dau dovada medicii si respectul pe care acestia il acorda pacientilor. Chiar si asa, au existat mai multe situatii in care lipsa de comunicare dintre medici si pacienti a dus la niste situatii neplacute. 

Concluzii

Prin urmare, persoanele care au nevoie urgent de serviciile unui cabinet de pneumologie in Resita pot alege una din cele doua variante de mai sus pentru a-si face o programare. Pe urma, in functie de informatiile obtinute, medicii pot face recomandari sau chiar sa stabileasca un plan de tratament, pe care sa-l urmezi in perioada care urmeaza.