Meniu

Pneumologie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pe piata serviciilor private de pneumologie din Vaslui se afla un cabinet si o clinica multidisciplinara care are si aceasta specialitate pe lista de servicii. In cadrul celor doua locatii isi desfasoara activitatea medici cu experienta de zeci de ani sau medici tineri, care vin cu o abordare noua si care pun accentul pe comunicarea deschisa cu pacientul. Poti descoperi aceste clinici citind acest articol.

O consultatie de pneumologie este pasul ce trebuie facut atunci cand apar anumite simptome (dificultati de respiratie, dureri in piept, sputa cu sange, tuse persistenta etc.), dar si in cazul afectiunilor respiratorii cronice. Descopera unde poti beneficia de asistenta medicala in Vaslui, in domeniul pneumologiei. 

Cat costa consultatia de pneumologie in Vaslui

In tabelul de mai jos poti vedea cat costa o consultatie de pneumologie in municipiul Vaslui.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Rodica Robu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici cu experienta si pregatire continua
 • Consultatii cu sau fara bilet de trimitere
 • Pneumologie si somnologie
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Diagnostic precis
Centrul Medclinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medic tanar si bine pregatit
 • Spirometrie cu sau fara test bronhodilatator
 • Personal amabil la receptie
 • Locatie accesibila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici private cu cabinet de pneumologie in Vaslui

Sunt doua clinici private in Vaslui unde sunt puse la dispozitie servicii de pneumologie, precum: consultatii, controale, spirometrie si altele. Iata cateva informatii utile despre aceste cabinete!

1. Dr. Rodica Robu

Cabinetul de pneumologie pentru adulti si copii al dr. Rodica Robu este o prima optiune in Vaslui in materie de servicii private de specialitate. In cadrul cabinetului medical sunt oferite consultatii si interpretari ale radiografiilor si se efectueaza spirometrii. De curand, s-a alaturat echipei medicale din acest cabinet si conf. dr. Daniela Boisteanu, medic primar pneumolog care are competenta de somnologie si ventilatie noninvaziva. Medicul detine si o bogata activitate de cercetare, scriind numeroase articole si prezentari in cadrul manifestarilor stiintifice si fiind autoarea unor carti de somnologie. Cabinetul dr. Rodica Robu se afla in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Vaslui.

Pretul unei consultatii este de 200 de lei in cadrul acestui cabinet de pneumologie din Vaslui.

Serviciile medicale oferite de acest cabinet sunt pe placul pacientilor din mai multe motive. Vasluienii apreciaza ca dr. Robu si specialistii din echipa sa sunt bine pregatiti, profesionisti, cu experienta, dedicati profesiei, cu multa precizie in diagnostic, dar si ca dau dovada de afectiune fata de pacienti. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Rodica Robu
Vezi Pareri

2. Centrul Medclinic

Centrul Medical Medclinic din Vaslui dispune si de un cabinet de pneumologie, unde isi desfasoara activitatea dr. Florin Ionut Patrascu, un medic specialist pneumolog tanar, care a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi. Pe langa consultatii, doctorul mai efectueaza si spirometrie cu sau fara test bronhodilatator. Sunt numeroase specialitati medicale in cadrul clinicii, pe langa pneumologie: medicina interna, gastroenterologie, obstetrica-ginecologie, chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, dermatologie, ORL, pediatrie.

Pretul unei consultatii initiale este de 150 de lei. 

Despre medicii din aceasta clinica se spune in recenzii ca sunt bine pregatiti, dedicati si cu o atitudine deschisa si comunicativa fata de pacienti. Lucruri frumoase se spun si despre asistente sau personalul de la receptie, vasluienii subliniind ca au avut parte de experiente placute in aceasta locatie.

Concluziile noastre

La o consultatie de pneumologie in Vaslui poti intalni medici cu o vasta experienta, recunoscuti in judet pentru precizia in diagnosticare si pentru diversitatea investigatiilor pe care le realizeaza, cat si pneumologi tineri care au o abordare noua si deschisa.

Asadar, chiar daca nu este un numar mare de cabinete de pneumologie in municipiul Vaslui, serviciile care sunt disponibile sunt destul de diverse si acopera necesitatile locuitorilor pentru consultatii, investigatii si tratamente de specialitate.