Meniu

Podiatrie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti servicii de podiatrie in Timisoara, pentru a scapa de unghiile incarnate, bataturi sau micozele de la nivelul picioarelor? Citeste in continuare pentru a afla unde te poti programa, in ce clinici si la ce specialisti, astfel incat sa ai garantia unor servicii de calitate.

Podiatrul sau podologul este un specialist care diagnosticheaza, trateaza sau previne afectiunile de la nivelul picioarelor, gleznelor si structurilor asociate. Totodata, el este specializat in ingrijirea picioarelor, cu accent si pe aspectele non-medicale: ingrijirea unghiilor, tratarea calusurilor si a bataturilor, prescrierea unor dispozitive ortopedice si oferirea unor sfaturi pentru prevenirea problemelor piciorului. 

Cat costa serviciile de podiatrie in Timisoara

Serviciile de podiatrie sunt variate in Timisoara, iar costul lor depinde de tipul tratamentului. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele pentru o consultatie de podiatrie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Podotim
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Podolog cu experienta
 • Produse de calitate superioara
 • Tratamente pentru unghii incarnate
 • Excizia calusurilor
 • Ortezare unghii
 • Bun raport calitate-pret
 • Spatiu curat si igienizat
PodoSante
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Consultatii podologice
 • Podolog tanar si bine pregatit
 • Tratamente pentru unghii incarnate
 • Tratamentul unghiei cu micoza
 • Materiale sigure si de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Podiatrie Timisoara: unde iti poti trata si ingriji picioarele

Sunt doua clinici care pun la dispozitie servicii de podiatrie in Timisoara. In continuare vei putea afla informatii utile despre ele, astfel incat sa stii daca reprezinta o optiune pentru tine sau pentru familia ta.

1. Podotim

O prima optiune in privinta serviciilor de podiatrie din Timisoara o reprezinta Podotim. Solutiile puse la dispozitie includ: consultatii, igienizarea picioarelor, exciziile colturilor incarnate cu granulom, scurtatul unghiilor, excizia calusului, ortezarea unghiilor. Pe langa toate aceste servicii, la Podotim sunt realizate si tratamente pentru micoza usoara sau severa si igienizari pentru unghiile micotice si plaga infectata. Timisorenii mai beneficiaza aici si de excizia bataturilor, de avulsie placa unghiala sau de tratamente cu ardere chimica pentru veruci. Tratamentele sunt realizate de un podolog cu experienta, Mirela Cinteza, si se realizeaza cu produse de calitate superioara, care contin un complex de ingrediente din plante si care se pot folosi si in cazul pielii sensibile sau in cazul persoanelor cu diabet. Produsele au efecte: antibacteriene, antifungice, exfoliante si hidratante.

Pretul pentru o consultatie de podiatrie este de 100 de lei.

Tratamentele realizate la Podotim i-au ajutat pe multi oameni sa aiba picioare sanatoase si cu un aspect ingrijit. Timisorenii spun in recenzii ca au admirat profesionalismul si amabilitatea podologului, dar si ca spatiul este foarte curat, igienizat si luminos. Clientii au mai specificat si ca produsele folosite sunt de foarte buna calitate, lucru demonstrat de efectele benefice pe care le-au resimtit dupa utilizare.

Vezi parerile pacientilor despre Podotim
Vezi Pareri

2. PodoSante

  Servicii de podiatrie sunt oferite si la PodoSante, un cabinet de sanatate a piciorului, in care activeaza specialisti cu experienta. La cabinetul de podologie o vei intalni pe Beatrice Szabo, specialist podolog. In cadrul centrului sunt oferite mai multe servicii pentru sanatatea si ingrijirea picioarelor: pedichiura medicala, tratamente pentru unghia incarnata, bataturi, calcaie crapate, veruci plantare, unghii ingrosate sau unghii cu micoza. Produsele și materialele utilizate in cabinet sunt de calitate superioara, sigure si eficiente.

  Pretul unei consultatii in acest cabinet de podologie este de 160 de lei.

  Pacientii care au beneficiat de serviciile din acest cabinet au notat mai multe impresii pozitive: podologul este tanar, prietenos si atent. In privinta tratamentelor efectuate la PodoSante, timisorenii sunt, in general, multumiti, dar sunt si persoane care au notat ca serviciile sunt prea scumpe.

  Concluziile noastre

  Daca ai nevoie de servicii de podiatrie in Timisoara, adreseaza-te cu incredere celor doua cabinete mentionate in acest articol. Specialistii cu experienta si materialele de calitate utilizate reprezinta o garantie pentru solutionarea problemelor de la nivelul picioarelor: unghii incarnate, micoze, calcaie crapate si multe altele.

  In aceste centre de podiatrie din Timisoara primesti atat ingrijirea necesara pentru a trata problemele, dar si sfaturi astfel incat sa previi reaparitia acestora.