Meniu

Proctologie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica specializata in proctologie in Constanta? De cele mai multe ori, oamenii care se adreseaza medicului proctolog sufera de hemoroizi si isi doresc un tratament adecvat, care sa amelioreze durerea si disconfortul provocat de aceste vene umflate si localizate in zona anala. Exista si alte afectiuni pentru care te poti adresa unui medic specializat in proctologie, anume fisurile anale, boala inflamatorie intestinala, sindromul colonului iritabil etc.   

Exista foarte multi medici proctologi buni in Constanta, la care poti apela atunci cand ai simptome ca sangerarea rectala, disconfort in timp ce stai pe scaun, umflaturi dureroase in zona anala etc. El este specialistul care se ocupa de diagnosticul si tratamentul bolilor de colon, rect si anus. 

Care sunt cele mai bune clinici de proctologie din Constanta?

Constanta este unul dintre orasele in care vei gasi un numar mare de clinici specializate in proctologie si implicit, numerosi medici care te pot ajuta cu optiuni de tratament, diagnostic si monitorizare. Pentru a iti face o idee cu privire la bugetul de care ai nevoie pentru consultatie, poti folosi urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ovidius Hospital
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Abordare multidisciplinara
 • Aparatura de ultima generatie
 • Conditii bune si curatenie
 • Preturi convenabile
 • Programari nerespectate
Prosana
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici cu experienta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Personal receptiv si intelegator
 • Atentie si respect fata de pacient
Proctoline
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Diversitate de tratamente
 • Medici cu experienta
Clinica 360
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Explicatii pe intelesul pacientilor
 • Preocupare pentru starea de bine a pacientului
 • Clinica moderna si curata
 • Aparatura performanta
 • Programarile se decaleaza
Regina Maria
190 Ron
 • Pret Consultatie 190 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si implicare
 • Explicatii amanuntite
 • Ora programarii nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in proctologie din Constanta

Oamenii care locuiesc in Constanta au multe optiuni la capitolul proctologie. Tocmai de aceea, au nevoie de cateva criterii de departajare in functie de care sa aleaga o clinica si un medic. Aici se incadreaza experienta si calificarile personalului, diversitatea de servicii si investigatii disponibile in clinica respectiva, raportul calitate-pret si inclusiv feedback-ul de la alti pacienti. 

Aceste aspecte sunt surprinse in descrierile de mai jos, care au rolul de a ii ghida pe pacienti in alegerea unui medic proctolog din Constanta:

1. Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital este optiunea de top a persoanelor din Constanta interesate de servicii medicale din domeniul proctologiei si nu numai. Aceasta unitate medicala marcheaza primul spital privat multidisciplinar din Sud-Estul tarii, care aduce la un loc o varietate remarcabila de specialitati medicale. Una dintre misiunile spitalului este de a pune la dispozitia pacientului servicii de diagnostic si tratamente complete, definite de acuratete si eficienta. Sunt disponibile proceduri medicale performante si se foloseste tehnologie de varf. De-a lungul anilor de activitate, s-au facut investitii majore in aparatura, iar in primavara lui 2023 spitalul devenea primul Centru de Referinta Siements Healthineers din tara. Colectivul reuneste medici cu experienta nationala si internationala, care dispun de intreaga tehnica medicala necesara pentru a asigura calitatea superioara a actului medical. 

Pretul unei consultatii de proctologie este de 300 lei.

Sute de pacienti si-au impartasit pe internet experienta avuta la Ovidius Clinical Hospital, iar cele mai multe pareri sunt pozitive. Spitalul este descris ca fiind curat, dotat cu aparatura de ultima generatie si primitor. Serviciile medicale sunt de inalta calitate si preturile sunt convenabile. Printre calitatile medicilor sunt amintite profesionalismul, atentia la nevoile pacientilor, implicarea si amabilitatea. Doctorii lucreaza in echipa si trateaza fiecare pacient cu respect, inspirand acestora incredere. Exista si cateva recenzii mai putin pozitive, de la oameni care noteaza ca programarile se decaleaza si ca atitudinea unor medici nu este tocmai profesionista.

Vezi parerile pacientilor despre Ovidius Clinical Hospital
Vezi Pareri

2. Prosana Medical Center

Daca vrei sa primesti sfaturi, indrumare si recomandari din partea unui medic specializat in proctologie si locuiesti in Constanta, o varianta foarte buna este Prosana Medical Center. Acest centru medical si-a deschis portile in anul 2002 si ofera servicii din mai multe discipline: dermatologie, medicina estetica, proctologie, chirurgie generala etc. Pentru cazuri complexe, medicii colaboreaza cu specialisti din alte departamente si pun la dispozitia pacientului o abordare completa a problemelor de sanatate. Din echipa fac parte numerosi medici primari si medici specialisti a caror misiune este de a contribui pozitiv la starea de sanatate a pacientilor. 

Consultatia costa 200 lei. 

Prosana Medical Center se bucura de aprecierea comunitatii, iar recenziile si feedback-ul din mediul online dovedesc acest lucru. Cei mai multi pacienti spun ca au intalnit medici cu experienta, amabili, receptivi, intelegatori si rabdatori. Intreaga echipa este laudata pentru profesionalism si oamenii sustin ca au fost tratati cu respect. 

3. Proctoline

Specializata in proctologie, clinica Proctoline este prezenta si in Constanta. La aceasta clinica este disponibil un catalog complex de servicii ultraspecializate din domeniul proctologiei, fiind asigurate tratamente pentru probleme ca hemoroizii si fisurile anale, precum si ecografii si alte investigatii. Planurile de tratament sunt personalizate in functie de stadiul afectiunii si se promoveaza interventiile minim invazive pentru afectiunile anorectale depistate. Proctoline face parte dintr-un grup de clinici prezente in mai multe orase, avand o experienta de peste doua decenii pe piata serviciilor medicale din Romania. 

Pentru o consultatie de proctologie, vei achita suma de 250 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales Proctoline se declara multumiti de calitatea actului medical. Acestia spun ca medicii pe care i-au intalnit dau dovada de profesionalism, amabilitate si intelegere. Sunt disponibile tratamente diverse pentru hemoroizi si alte afectiuni din domeniul proctologiei. Ca puncte slabe, cateva persoane sunt de parere ca o consultatie dureaza foarte putin. 

4. Clinica 360

In Constanta, o clinica foarte buna in domeniul proctologiei o reprezinta Clinica 360. Aici sunt disponibile servicii din mai multe arii terapeutice, portofoliul trecand printr-un amplu proces de diversificare incepand cu anul 2018. In prezent, sunt acoperite aproximativ 20 de specialitati medicale si chirurgicale, clinica avand in dotare inclusiv un laborator de analize medicale si farmacie. Unul dintre obiectivele corpului de medici este de a oferi ingrijiri de inalta calitate si de a promova mentinerea unei stari bune de sanatate. 

In departamentul de proctologie, consultatia costa 250 lei. 

Personalul de la Clinica 360 este bine pregatit, atent, dedicat si amabil. Asa reiese din parerile pacientilor care au impartasit impresii pe internet despre aceasta clinica, despre care declara ca ofera servicii de calitate. Medicii ofera explicatii pe intelesul pacientilor si sunt preocupati de starea de sanatate a acestora. Clinica este moderna, curata si dotata cu aparatura performanta. Desi majoritatea parerilor sunt bune, unii pacienti reclama organizarea programarilor si faptul ca unele consultatii decurg prea repede.

5. Regina Maria

Printre cele mai bune optiuni din Constanta la capitolul clinicilor specializate in proctologie se numara si Regina Maria, retea privata de sanatate cu prezenta bine consolidata pe intregul teritoriu al Romaniei. Consultatiile de proctologie si recomandarile de tratament sunt efectuate de catre dr. Alexandr Doga, medic primar in chirurgie generala. Regina Maria este prezenta in tara prin numeroase clinici, spitale, policlinici si prin Divizia Laboratoare Clinice Regina Maria. 

Consultatia de proctologie costa 190 lei.

Regina Maria a primit recenzii pozitive din partea unui numar mare de pacienti, care au cuvinte de lauda la adresa personalului. Medicii sunt caracterizati ca fiind profesionisti, amabili si implicati. Acestia sunt prompti si ofera explicatii amanuntite. Exista si persoane care sutin ca nu au avut cea mai buna experienta si ca programarile lor au fost decalate.

Concluzii

Alegerea celor mai bune servicii medicale este esentiala pentru starea ta de sanatate, iar multe clinici din Constanta pun la dispozitie un catalog diversificat de proceduri din sfera proctologiei. Variantele prezentate anterior se remarca prin calitatea serviciilor si prin faptul ca gazduiesc medici cu experienta.