Meniu

Proctologie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De buna functionare a aparatului digestiv depinde starea de bine a intregului organism, iar o consultatie la proctologie in Valcea te ajuta sa tratezi cum se cuvine eventualele afectiuni care apar la rect si anus: hemoroizi, fisuri anale, fistule anale, infectii anale, abcese rectale, polipi rectali, prolaps rectal, cancer rectal, condiloame anogenitale etc.

In acest articol iti vom prezenta o clinica privata dotata la standarde europene, in care poti beneficia de consultatii si tratamente proctologice de ultima generatie. Consulta un medic proctolog daca experimentezi simptome precum: dureri in zona rectala sau anala, sangerari, prurit, aparitia unor secretii sau mucus in scaun, senzatia de presiune, incontinenta fecala, flatulenta excesiva, dificultati la defecare etc. Specialistii din Ramnicu Valcea iti pot veni in ajutor prin tratamente proctologice personalizate in functie de nevoile si problemele tale.

Cat costa o consultatie de proctologie in Valcea

Pretul unei consultatii de proctologie in Ramnicu Valcea este consemnat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Proctoline
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret Consultatie 250 Ron
  • Servicii de calitate
  • Cadre medicale profesioniste
  • Chirurgi experimentati
  • Solutii eficiente de tratament
  • Aparatura de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica privata te poti programa pentru o consultatie de proctologie in Valcea

Daca preferi sa tratezi in sectorul medical privat afectiunile ano-rectale, te poti programa la o clinica de proctologie din Valcea cu tratamente ultramoderne in acest domeniu. Afla in continuare informatii importante despre acest centru medical, pentru a vedea daca este o solutie pentru tine! 

Proctoline

In Ramnicu Valcea este o clinica specializata in proctologie. Este vorba despre Proctoline, care ofera consultatii de proctologie si tratamente inovative pentru boala hemoroidala, pentru fisuri anale si pentru alte afectiuni anorectale. Tratamentele nu includ operatii si nu necesita internare. Echipa Proctoline Valcea este alcatuita din doi medici primari chirurgie generala: dr. Cristina Sfeclan si dr. Radu Popescu. Pentru fiecare pacient se recomanda initial o consultatie, in cadrul careia i se stabileste un diagnostic al afectiunilor anorectare si o abordare personalizata a respectivei probleme. Pe langa tratamentul hemoroizilor de grad 1-4 si al fisurilor anale simple sau cronice, serviciile clinicii mai includ si: hemostaza locala,  excizie papila anala hipertrofica, excizie abces anorectal superficial si marisca hemoroidala. Din reteaua Proctoline fac parte 14 clinici medicale raspandite in toata tara. 

Pretul unei consultatii de proctologie este de 200 de lei.

Clinica a primit recenzii in majoritate pozitive de la pacientii sai. Valcenii spun ca atentia si profesionalismul medicilor sunt la inaltime si ca personalul comunica eficient, oferind informatiile si explicatiile necesare. Curatenia, aparatura performanta utilizata si buna organizare a activitatii sunt ale lucruri apreciate de actualii si fostii pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Proctoline
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In aceasta clinica de proctologie din Valcea sunt furnizate servicii de calitate, prin intermediul echipei specializate si dotarilor moderne. 

Proctologia este o ramura foarte importanta a medicinei, cu un rol esential in diagnosticarea si tratarea afectiunilor care apar la rect si anus. Daca ai probleme precum hemoroizi sau fisuri anale, dar si alte afectiuni, nu ezita sa apelezi la specialisti pentru a primi un tratament personalizat!