Meniu

Psihiatru copii Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Evaluarea psihiatrica la copii in Bucuresti, Sectorul 5 se poate efectua in cabinetele de specialitate, pe care ti le vom prezenta in cele ce urmeaza. Stim cat de important este pentru tine sa gasesti un medic bine pregatit pentru copilul tau, care sa aiba competenta de a pune in aplicare tehnici si strategii eficiente de tratare a afectiunilor psihice. Parintii sunt incurajati sa apeleze la ajutorul doctorului psihiatru in urmatoarele situatii: cand se observa in mod clar o schimbare de comportament, cand cel mic simte nevoia sa se izoleze, este inhibat, temator si are cosmaruri in aproape fiecare noapte, cand rezultatele scolare sunt modeste sau cand are tendinte de perfectionism, dar si atunci cand devine agresiv atat cu familia, cat si cu prietenii sau colegii. Toate aceste probleme pot indica prezenta unei afectiuni psihice, care trebuie sa fie atent investigata de un medic expert. 

In continuare, iti prezentam doua clinici catre care iti poti indrepta atentia cu incredere si care se afla in Sectorul 5. Citeste mai departe si afla cat de pregatiti sunt medicii, dar si cat de multumiti sunt ceilalti parinti care apeleaza la ajutorul lor cu scopul tratarii celor mici.

Care este pretul unei consultatii la medicul psihiatru de copii in Bucuresti, Sectorul 5?

Vrei sa afli care este costul aplicat pentru o consultatie de psihiatrie pentru copii in Bucuresti, Sectorul 5? Atunci tabelul pe care ti-l prezentam mai jos iti va fi de un real ajutor pentru a descoperi care sunt tarifele practicate pentru acest serviciu medical. De asemenea, iti prezentam si care sunt denumirile celor doua clinici din capitala catre care iti poti indrepta atentia:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Mind Garden
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Implicare si profesionalism
 • Experienta placuta
 • Experiena vasta
 • Grad ridicat de eficienta
 • Atmosfera primitoare
Medic Line
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Consultatii amanuntite
 • Medic primar in psihiatrie pediatrica
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate remarcabile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie la medicul psihiatru de copii in Bucuresti, Sectorul 5?

Copiii sunt fragili si au nevoie de un mediu armonios in care sa se dezvolte, insa exista riscul ca un anumit eveniment din viata lor sa fie marcant, situatie in care au nevoie de ajutorul unui medic psihiatru de copii in Sectorul 5. Fie ca este vorba de o afectiune mostenita genetic sau dobandita ca urmare a unei traume experimentate, interventia psihiatrului este de-a dreptul necesara pentru ca procesele cognitive ale copilului sa se refaca si sa functioneze in parametri optimi. In continuare iti prezentam care sunt optiunile la care poti apela pentru ca cel mic sa primeasca ajutorul de care are nevoie la timpul potrivit:

1. Mind Garden

Mind Garden este o unitate specializata in psihiatrie pediatrica, psihologie clinica si logopedie din Sectorul 5 catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa ii asiguri copilului tau toate conditiile pentru a se dezvolta in parametri optimi. Echipa de profesionisti este reprezentata de: Alecsandra Irimie Ana, medic specialist psihiatrie pediatrica, psihoterapeut adlerian autonom si psihoterapeut de familie si cuplu in abordare sistemica, Elma Maria Minecan, medic specialist psihiatrie pediatrica, Sabina Maria Rada, medic specialist psihiatrie pediatrica, psihoterapeut in supervizare in psihoterapia familei, cuplurilor, adultilor, adolescentilor si copiilor din cadrul „Asociatiei Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie” din Bucuresti. Medicii au absolvit la facultati de prestigiu (Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa”, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”). 

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie pediatrica este de 300 lei.

Clinica pentru sanatatea mintala din Bucuresti este o optiune frecventata atat de adulti, cat si de copii, datorita implicarii si profesionalismului de care medicii dau dovada. Toti cei care frecventeaza aceasta unitate medicala mentioneaza ca au avut o experienta placuta, avand posibilitatea de a-si trata eficient problemele psihice. Medicii au o experienta vasta in aplicarea tehnicilor psihiatrice pentru adulti si copii, gradul de eficienta fiind ridicat. In plus, atmosfera este primitoare si confortabila.

Vezi parerile pacientilor despre Mind Garden
Vezi Pareri

2. Medic Line

Medic Line este o alta varianta din Sectorul 5 catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in psihiatrie de copii in capitala. In cadrul acestui departament, copilul tau va face cunostinta cu dr. Corina Ciobanu, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu. A studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, este colaborator in cadrul Asociatiei APTA (o asociatie profesional-stiintifica si de sustinere, apolitica, nonprofit, avand ca scop imbunatatirea actiunilor de prevenire, de depistare precoce si tratare a tulburarilor de alimentatie). Doamna doctor are competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: consultatie de psihiatrie pediatrica, consultatie de neurologie, psihoterapie, diagnosticarea corecta a pacientilor, elaborarea unui plan personalizat de tratament. 

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie pentru copii este de 250 lei.

Nici aceasta unitate medicala nu este mai prejos, avand o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor care au frecventat-o. Consultatiile sunt amanuntite, medicul primar avand competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament. De asemenea, atmosfera este primitoare, atitudinea personalului medical intotdeauna pozitiva, iar rezultate obtinute sunt remarcabile inca de la primele sedinte sau zile de tratament.

Concluzii

Ai luat hotararea de a apela la ajutorul medicului psihiatru din Bucuresti, Sectorul 5, dar nu stii care clinica este de incredere? Atunci cele doua optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru ca fiul sau fiica ta sa primeasca tratamentul adecvat.