Meniu

Psihiatru Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie la psihiatrie in Resita este foarte importanta pentru locuitorii din Caras-Severin care au nevoie sa-si imbunatateasca sanatatea mintala si emotionala. Medicul psihiatru face o evaluare precisa a starii de sanatate si, daca este cazul, planifica un tratament adecvat, ce poate include terapie, medicamente sau o combinatie intre cele doua.

In Resita, poti merge la psihiatru intr-un spital de stat in care sunt mai multi medici primari si specialisti psihiatri. Consultatiile regulate la psihiatru, in cazul persoanelor care au tulburari mintale, ajuta la prevenirea recidivelor sau agravarii simptomelor. Citeste pana la final acest articol pentru a afla unde te poti ingriji de sanatatea mintala in acest municipiu!  

Cat costa o consultatie de psihiatrie in Resita?

Consultatia la psihiatrie in municipiul Resita se poate face atat contra cost, cat si pe baza de bilet de trimitere de la medicul de familie. Afla din tabelul de mai jos care este tariful normal al unui control psihiatric in Resita!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Numerosi medici primari si specialisti psihiatri
  • Diverse specialitati medicale, unele in exclusivitate
  • Medici cu o vasta experienta si pregatire
  • Consultatii psihiatrice gratuite sau cu plata
  • Aglomeratie
  • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de servicii de psihiatrie in Resita?

Serviciile de psihiatrie din Resita nu sunt foarte ofertante, din punct de vedere al locatiilor in care se efectueaza. Exista o singura unitate medicala de stat in care poti beneficia de ajutor de specialitate.

Spitalul Judetean de Urgenta Resita

Daca esti din Caras-Severin, poti merge la o consultatie la psihiatrie la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita. Mai multi medici primari si specialisti psihiatri activeaza in aceasta unitate medicala, iar sef de departament este dr. Ecaterina-Cecilia Terea. Alti medici psihiatri care isi desfasoara activitatea in cadrul sectiei sunt: dr. Gheorghita Cismaru, dr. Codruta Neff (medici primari), dr. Anca-Diana Silvoseanu, dr. Anca Diana Racolta si dr. Cristian Irinel Silvoseanu  – medici specialisti. Un lucru avantajos la consultatiile de la stat este ca acestea sunt gratuite, pe baza biletului de trimitere, pentru persoanele asigurate. Acest spital este cea mai complexa unitate sanitara a judetului Caras-Severin, furnizand asistenta medicala pentru peste 80.000 de locuitori si avand specialitati care se regasesc in exclusivitate in judet (nefrologie, hemodializa cronica, oncologie etc.).

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie fara bilet de trimitere este de 100 de lei.

Cum se intampla, de regula, in multe dintre unitatile medicale de stat, oamenii au numeroase nemultumiri: aglomeratie, timp mare de asteptare, personal medical care pare insuficient pentru nevoile pacientilor. Sunt insa si lucruri pozitive remarcate de resiteni la acest spital, cum ar fi diversitatea specialitatilor medicale sau doctorii cu o vasta experienta.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Resita
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru o consultatie de psihiatrie in Resita, fie ca este o consultatie initiala (in care se stabileste un diagnostic), de control sau de monitorizare a unei afectiuni, poti merge cu incredere la Spitalul Judetean de Urgenta. Numarul mare de medici psihiatri si serviciile variate din acest domeniu sunt o garantie a faptului ca vei primi cea mai buna ingrijire.

Orice om poate avea nevoie la un moment dat sa mearga la cabinetul unui psihiatru. Simptomele si problemele care necesita vizita la specialist includ: tulburari de somn, schimbari semnificative de dispozitie, un eveniment traumatic, compulsia alimentara, tulburari de comportament etc. Este important sa primesti ajutor de specialitate cand ai o astfel de problema si nu considera aceasta consultatie ca pe ultima solutie!