Meniu

Psihiatru Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tulburarile mintale si afectiunile psihice influenteaza negativ nu numai viata persoanelor afectate, ci si pe a celor din anturajul apropiat al acestora, de aceea, pentru a evita deteriorarea relatiilor semnificative cu ceilalti si a calitatii intregii existente, se recomanda apelul la ajutor de specialitate, pe care il poti obtine la un cabinet de psihiatrie din Satu Mare. Daca nu stii unde sa mergi pentru rezolvarea unor probleme de sanatate mintala, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata serviciilor medicale specializate din oras.

Citeste-l pana la capat, pentru a putea identifica cea mai buna solutie potrivita tie, pentru a obtine un diagnostic corect si un tratament adecvat, la un psihiatru din Satu Mare.

Cat costa o consultatie la psihiatrie in Satu Mare?

Problemele de sanatate mintala sunt chestiuni delicate si vrei sa te asiguri ca stii cat mai multe aspecte despre cabinetul de psihiatrie din Satu Mare catre care urmeaza sa te indrepti. Pretul consultatiei si disponibilitatea serviciilor decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale deservite de medici psihiatri buni, precum si tarifele practicate de acestea pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Mentalife
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Experienta pozitiva
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Echipamente moderne
 • Personal amabil
 • Tratamente cu rezultate bune
Star Medica
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de calitate
 • Timp de asteptare mare
Dr. Maria Lucia Pop
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medic profesionist
 • Experienta in lucrul cu pacientii
 • Solutii eficiente de diagnostic si tratament
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Dr. Coica
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalism si buna pregatire a medicilor
 • Dotari moderne ale cabinetelor
 • Timp de asteptare mare
Centrul de Sanatate
80 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 80 Ron
 • Centru modern
 • Echipamente performante
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Grija fata de pacienti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de psihiatrie in Satu Mare

In toate situatiile in care este vorba despre sanatatea ta sau a cuiva drag, vrei sa alegi cele mai bune servicii, iar vizita la un specialist in psihiatrie din Satu Mare nu face exceptie. Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie in alegerea cabinetului catre care sa te adresezi solicitand diagnostic si tratament, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele la care lucreaza unitatile medicale din top, despre competentele medicilor, despre dotari si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Mentalife

Clinica Mentalife din Satu Mare este specializata in probleme de sanatate mintala si reuneste cabinete de psihiatrie, psihologie, psihoterapie, dezvoltare personala, terapie complementara, cardiologie, endocrinologie, medicina interna, oncologie, pneumologie si reumatologie, in care poti beneficia de evaluare, diagnosticare si tratament cu medici de top si tehnologie de ultima generatie. Departamentul de psihiatrie de la Mentalife ofera consult psihiatric pentru adulti, consult psihiatric pentru copii, terapie medicamentoasa si psihoeducatie. Poti conta aici pe competentele si experienta a doi medici devotati profesiei: dr. Laura Cismas Petrean, medic primar psihiatru, doctor in știinte medicale si psihoterapeut cu specializare in psihodrama, si fiul acesteia, dr. Catalin Cismas Petrean, medic primar psihiatru, fondatorul clinicii. Centrul medical are contract de colaborare cu Casa de Asigurari, deci vei putea beneficia aici de consultatie gratuita, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Contra-cost, tariful pentru o consultatie la unul dintre cei doi medici psihiatri din Satu Mare este de 200 de lei.

Pacientii declara ca au avut o experienta pozitiva la MentaLife, cu servicii de calitate, medici profesionisti, echipamente moderne, personal amabil si ca au gasit aici tratamente cu rezultate bune pentru rezolvarea problemelor de sanatate.

Vezi parerile pacientilor despre Mentalife
Vezi Pareri

2. Clinica Star Medica

Star Medica este un centru medical modern din Satu Mare, care ofera consultatii in diverse ramuri medicale – endocrinologie, ginecologie, medicina interna, ORL, psihiatrie, chirurgie pediatrica, hematologie, urologie, reumatologie, gastroenterologie, pediatrie si ortopedie, analize in laboratorul propriu si toata gama de investigatii imagistice cu tehnologie moderna. Te poti adresa la cabinetul de psihiatrie catre dr. Lia Ardelean, medic specialist psihiatru, pentru anxietate si fobii, depresie, tulburari alimentare, insomnie si tulburari de somn, tulburari psihice, tulburare obsesiv-compulsiva (OCD), sindrom de stres post-traumatic (PTSD), tulburari sexuale, tulburări ale identitatii de gen, doliu complicat, suport pentru boli cronice si psiho-oncologie, ticuri nervoase. 

Tariful pentru o consultatie de psihiatrie la aceasta clinica este de 170 de lei.

Experientele pacientilor la Star Medica variaza in functie de cabinetul caruia s-au adresat. Multi spun ca au avut parte de servicii de calitate, de medici profesionisti si de beneficiile aparaturii performante in investigatii. Pe de alta parte, multe persoane remarca intarzieri mari in onorarea programarilor si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

3. Dr. Maria Lucia Pop

Cabinetele Dr. Pop din Satu Mare pun la dispozitia pacientilor servicii de psihiatrie, stomatologie si obstretica-ginecologie, deservite de medici specialisti bine pregatiti: dr.  Maria Lucia Pop, medic primar psihiatru, dr. Lucian Claudiu Pop, medic dentist, si dr. Stefan Pop, medic primar ginecolog. La cabinetul de psihiatrie poti solicita consultatii, tratament psihiatric, eliberarea de fise (conducere, port-arma, angajare) si evaluare psihiatrica pentru comisiile de expertiza.

Pretul unei consultatii la psihiatrie este de 150 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in legatura cu activitatea acestui medic psihiatru. O parte dintre persoanele care i-au trecut pragul declara ca au avut parte de servicii de calitate, de un medic profesionist, cu experienta, de solutii eficiente de diagnostic si tratament. Pe de alta parte, sunt pacienti care spun ca medicul nu are un comportament amabil.

4. Dr. Coica

Dr. Coica este un centru de permanenta, consultatii si ingrijire la domiciliu, in care pacientii au acces la servicii de medicina de familie, medicina muncii, psihiatrie, recuperare medicale, eliberare avize pentru permis de port-arma, pentru siguranta circulatiei, pentru permis auto si analize de laborator. Pentru examinari psihiatrice, evaluare, diagnostic si aviz medical il vei gasi la cabinetul specializat pe dr. Radu Ciurea, medic primar psihiatru. Cabinetele Dr. Coica sunt localizate in diverse zone ale orasului Satu Mare. Specializarea psihiatrie poate fi accesata in cadrul Cabinetului de Psihiatrie si Psihologie clinica din Bd. Lucian Blaga.

Pentru consultatie la psihiatru vei plati aici suma de 150 de lei.

Pacientii apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul si buna pregatire a medicilor si dotarile moderne ale cabinetelor. Multe persoane sunt nemultumite insa de timpul mare de asteptare si de comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

5. Centrul de Sanatate Mintala

Centrul de Sanatate Mintala din Satu Mare este o unitate medicala aflata in subordinea Spitalului Judetean de Urgenta din localitate, care pune la dispozitia pacientilor servicii de psihiatrie, psihologie clinica si psihoterapie. Functioneaza incepand cu anul 1979 si asigura accesibilitatea locuitorilor din judet la asistenta primara si asistenta psihiatrica ambulatorie. Este coordonat de dr. Cristian Tallian, medic specialist psihiatru,  medic primar psihiatrie pediatrica, si deservit de o echipa de patru specialisti in psihiatrie, din care mai fac parte: dr. Szidonia Szilagyi, medic primar psihiatrie pediatrica, dr. Alexandra Fanta, medic specialist psihiatru, si dr. Lavinia Dragalau, medic primar psihiatru. Serviciile medicale sunt decontate prin CAS pentru pacientii asigurati.

Contra-cost, o consultatie la medic specialist are aici pretul de 80 de lei, iar la un medic primar costa 100 de lei.

Opiniile pacientilor variaza in functie de experienta fiecaruia si problemele de sanatate pentru care au ajuns aici. Printre aspectele pozitive, se mentioneaza ca unitatea medicala din subordinea Spitalului Judetean Satu Mare este un centru modern, dotat cu echipamente performante si ca medicii sunt profesionisti cu experienta. Pe de alta parte, sunt reclamate timpul de asteptare mare si un comportament lipsit de empatie al cadrelor medicale.

Concluzii

Psihiatria in Satu Mare este una dintre specialitatile medicale bine reprezentate in acest oras, prin prezenta unor cabinete si clinici de top, a unor centre medicale dedicate sanatatii mintale si prin profesionalismul medicilor. Vei gasi aici medici psihiatri dedicati profesiei, cu rabdare si intelegere fata de pacienti si solutii moderne si eficiente de diagnostic si tratament.

Nu mai amana vizita la medic si analizeaza amanuntit ingormatiile din textul pe care tocmai l-ai terminat de citit, pentru o decizie bine intemeiata rational, in alegerea cabinetului de psihiatrie din Satu Mare catre care sa te indrepti. Suna apoi pentru o programare la psihiatrul despre care crezi ca iti poate satisface in mod optim nevoia de solutii competente pentru problemele cu care te confrunti.