Meniu

Psiholog copii Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca observi ca celui mic ii este extrem de dificil sa stea fara tine, manifesta agresivitate nejustificata sau este hiperactiv, cel mai bine ar fi sa te adresezi unui psiholog de copii din Sectorul 3, pentru a afla care este, de fapt, cauza problemei, dar si cum poate fi ameliorata. Stim ca iti protejezi copilul si ii oferi cele mai bune conditii pentru a se dezvolta atat fizic, cat si psihic, insa este nevoie doar de un eveniment pe care cel mic sa il intercepteze ca a fi marcant, urmand o schimbare semnificativa in comportament. Din acest motiv, pe langa medicul pediatru care te consiliaza cu privire la alimentatie, diversificare si programul de somn, vei avea nevoie si de ajutorul unui psiholog capabil sa iti ofere indicatii precise cu privire la dezvoltarea psihica.

Spre norocul tau, in Sectorul 3 exista o multime de unitati terapeutice in cadrul carora isi desfasoara activitatea psihologi cu experienta, competenti in sustinerea unei sedinte complete. Nu-ti fie teama, ci, din contra, priveste aceasta terapie ca o noua etapa importanta din viata copilului tau care se vindeca, devenind un adult remarcabil in societate.

Cat costa o sedinta la un psiholog de copii in Sectorul 3?

Pentru ca vrem sa fii la curent cu toate preturile practicate pentru o sedinta la psihologul de copii in Sectorul 3, ti-am pregatit in tabelul de mai jos toate tarifele aplicate in prezent, pentru a nu fi luat prin surprindere. Iata care sunt acestea, dar si care sunt unitatile terapeutice la care te incurajam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Speranta Sante
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Medici implicati
 • Terapeuti bine pregatiti
 • Atmosfera confortabila
 • Amenajare cu bun gust
 • Experienta vasta
 • Empatie si profesionalism
Nicoleta Pitu
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Activitate ireprosabila
 • Sedinte complete
 • Profesionalism
 • Amabilitate si seriozitate
 • Amenajare atractiva
Violeta Popa
180 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 180 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Experienta de peste 15 ani
 • Buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Rating ridicat
 • Amenajare placuta
Camelia Dracsineanu
230 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 230 Ron
 • Abordare moderna si eficienta
 • Terapeut empatic
 • Implicare si profesionalism
 • Seriozitate
 • Mediu primitor
 • Amenajare placuta
 • Rezultate excelente
Psiho Hope
250 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 250 Ron
 • Abordare moderna
 • Servicii ireprosabile
 • Amabilitate si seriozitate
 • Conditii optime de confort
 • Profesionalism si empatie
 • Abilitati dezvoltate de comunicare
 • Intelegere
 • Amenajare placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 institutii terapeutice unde vei gasi un psiholog de copii in Sectorul 3

Te-ai hotarat sa apelezi la ajutorul unui psiholog de copii in Sectorul 3, dar nu stii care varianta este mai buna? Atunci parcurge articolul pana la final pentru a descoperi cele cinci institutii pe care ti le recomandam, dar si pentru a-ti prezenta terapeutii la care poti merge impreuna cu cel mic. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Clinica Speranta Sante

Clinica Speranta Sante este o unitate medicala multidisciplinara din Sectorul 3 unde ai ocazia de a gasi un psiholog pentru copii cu o experienta vasta in domeniu. Echipa este formata din medici cu o experienta vasta in domeniu, care asigura un act medical ireprosabil. Fiind pregatit in unitati universitare prestigioase si in unitati medicale de exceptie, rezultatele obtinute sunt excelente. Pe langa identificarea cauzei unui anumit tip de comportament, psihologul are competenta si de a elabora sedinte terapeutice personalizate cu scopul vindecarii micului pacient. Pe langa consiliere, se poate elabora si fisa de evaluare psihologica in vederea incadrarii in grad de handicap, a orientarii scolare si profesionale etc.

Pretul pentru o sedinta de terapie cu un psiholog de copii este de 200 lei.

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive. Medicii sunt implicati, terapeutii asigura o atmosfera primitoare si confortabila atat pentru adulti, cat si pentru copii, iar cabinetul este amenajat cu bun gust si spatios. Experienta vasta in domeniu, empatia si profesionalismul de care specialistii dau dovada sunt principalele calitati care sunt apreciate pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Speranta Sante
Vezi Pareri

2. Nicoleta Pitu

Dr. Nicoleta Pitu este specializata in psihologie pentru copii si adulti in Sectorul 3, asigurand sedinte ireprosabile de terapie. A obtinut diploma de licenta si de master in artele comunicarii, a absolvit Facultatea de Psihologie, este considerata consilier si formator certificat pentru dezvoltare personala certificat de Ministerul Muncii CNFPA, a urmat scoala de respiratie alaturi de marele Maestru Dan Brule. De asemenea, este membru fondator in Asociatia Romano-Americana de terapie prin respiratie si alte terapii complementare si in Asociatia Romana Trup cu Suflet care sustine persoanele cu dizabilitati. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: consiliere psihologica, psihodiagnoza, consiliere de cuplu, adulti, copii, varstnici, evaluare clinica, elaborare rapoarte psihologice, dezvoltare profesionala, psihoeducatie.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica pentru copii este de 200 lei.

Conform recenziilor postate pe motoarele de cautare, ratingul unitatii medicale este unul ridicat. Drept dovada sunt cuvintele de lauda pentru activitatea ireprosabila desfasurata de Nicoleta Pitu. Fiecare sedinta este completa, realizata cu profesionalism, pacientii fiind tratati cu amabilitate si seriozitate, iar amenajarea cabinetului este atractiva atat pentru adulti, cat si pentru copii.

3. Violeta Popa

Violeta Popa este un psiholog psihoterapeut care se ocupa atat cu tratarea copiilor, cat si a adultilor in Sectorul 3. Are o experienta vasta in domeniu; pe parcursul a noua ani a facut diverse formari in aria terapiei cognitiv-comportamentale, NLP, psihologie sportiva, familie si cuplu, sexterapie, LGBT. In timpul a patru ani a colaborat cu FRH si COR, (psiholog sportiv-comunicator), lucrand cu echipa nationala de handbal (senioare si junioare), a Romaniei si cu Institutul National de Medicina Aeronautica si Aerospatiala, din Bucuresti. In prezent. Violeta Popa are peste 15 ani de experienta in psihoterapie, punand in aplicare urmatoarele servicii: psihoterapie de cuplu, individuala, de grup, grup de dezvoltare personala pentru adulti, adolescenti, copii, sexterapie etc. Aceasta a pus bazele si unei carti, „Agenda Vindecarii”, care poate fi achizitionata de pe site-ul personal.

Pretul pentru o sedinta de terapie pentru copii este de 180 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca peste majoritatea pacientilor s-a declarat a fi multumita de serviciile si sedintele de care au beneficiat. Cabinetul este decorat si amenajat placut, iar atmosfera este una primitoare. Medicul da dovada de o buna pregatire, empatie si implicare, avand o experienta in domeniu de peste 15 ani.

4. Camelia Dracsineanu

Camelia Dracsineanu este psiholog de copii si adulti in Sector 3, cu atestat de la Colegiul Psihologilor din Romania. Are o buna pregatire in domeniu in universitati prestigioase, capatand o experienta vasta printr-o practicare si perfectionare continua. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: terapia de cuplu, de familie, consiliere parinti, terapie copii, adolescenti, individuala si consiliere psihologica. Medicul are competenta de a identifica motivul unui anumit tip de comportament, dar si de a stabili un plan personalizat de terapie in functie de fiecare in parte, cu scopul vindecarii. De asemenea, cabinetul este dotat corespunzator, astfel incat fiecare sedinta sa fie un succes.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica pentru copii este de 230 lei.

Toti pacientii care au apelat la cabinetul psihologului Camelia Dracsineanu s-au declarat a fi multumiti de abordarea moderna si eficienta a specialistului. Terapeutul este empatic, implicat si profesionist, asigurand seriozitate si un mediu primitor pentru fiecare pacient in parte, indiferent care este problema cu care se confrunta. Cabinetul este amenajat placut, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

5. Psiho Hope

Psiho Hope este o alta varianta pe care ti-o recomandam daca esti in cautarea unui psiholog pentru copii in Sectorul 3. In cadrul cabinetului isi desfasoara activitatea Ana Consuela Lujanschi, un psiholog cu drept de libera practica in psihoterapie cognitiv-comportamentala si psihooncologie. Printre competentele sale se numara si: psihoterapii scurte centrate pe resurse si solutii, psihoterapie scurta strategica si hipnoza clinica. A absolvit Facultatea de Psihologie si masterul in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala, avand formari in Psihoterapie Integrativa Oncologica. De asemenea, a urmat un curs de formare in ingrijiri paliative, avand capacitatea de a efectua evaluari si interventii psihologice atat la copii, cat si la adolescenti. In cadrul unei consilieri psihologice sunt aplicate: coaching si dezvoltare personala, control si autocontrol comportamental si emotional, dezvoltarea abilitatilor de comunicare etc.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 250 lei.

Majoritatea pacientilor care si-au facut programare la acest cabinet s-au declarat multumiti de abordarea moderna si serviciile ireprosabile. Inca de la primire au fost tratati cu amabilitate si seriozitate, medicul prioritizand confortul si placerea pacientului. In timpul sedintei, terapeutul da dovada de profesionalism si empatie, avand abilitati dezvoltate de comunicare si intelegere. De asemenea, cabinetul este amenajat placut si primitor.

Concluzii

Vrei sa ii asiguri fiului sau fiicei tale cele mai bune conditii in care sa se dezvolte si ai luat hotararea de a cere ajutorul unui psiholog de copii in Sectorul 3? Atunci variantele pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a te bucura de rezultatele mult dorite. Prioritizeaza atat sanatatea mintala, cat si pe cea fizica atunci cand vine vorba de copilul tau, pentru ca ceea ce faci acum ii va fi de un real ajutor in procesul de dezvoltare, devenind astfel un adult  moral, cu incredere in sine.