Meniu

Psiholog copii Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Anumite evenimente si conjuncturi pot declansa in viata copiilor si adolescentilor tulburari comportamentale, manifestate in stari de spirit pesimiste, anxietate, schimbarea obiceiurilor alimentare, agresivitate, care pot fi investigate si tratate cu ajutorul unui psiholog copii. In Cluj se poate apela la serviciile unui astfel de specialist la unul dintre cabinetele autorizate, in care activeaza terapeuti cu experienta in problemele psiho-emotionale ale celor mici.

Unde gasesti un bun psiholog copii in Cluj?

Tulburari emotionale si incapacitatea copilului de a functiona normal si de a identifica ce se intampla cu el, cauzate de probleme precum divortul parintilor, bullying-ul scolar, anturajul, pot fi tratate de un bun psiholog copii in Cluj. Cabinetele din tabelul de mai jos ofera servicii de psihoterapie pentru copii, iar clasamentul poate fi de un real ajutor parintilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
165 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 165 Ron
 • Amenajare placuta
 • Spatiu confortabil
 • Terapeut cu experienta vasta
 • Rezultate ireprosabile
 • Efecte rapide
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine pozitiva
Mental Training
2
180 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Consiliere psihologica porneste de la 180 Ron
 • Blandete si intelegere fata de nevoile pacientului
 • Personal bine pregatit
 • Sfaturi si retete de viata viabile
 • Cadru confortabil
 • Mediu bland si armonios
 • Terapie online
Centrul de Pediatrie
3
160 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 160 Ron
 • Ambient placut, care ajuta copiii sa se destinda
 • Personal amabil si empatic
 • Programari efectuate pe termen scurt
 • Calitatea serviciilor
Maze
250 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 250 Ron
 • Solutii potrivite pentru problemele emotionale
 • Abordare profesionala si empatica din partea psihologului
 • Viata pacientilor s-a schimbat in bine
 • Servicii calitative
Diana Tarcea
180 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 180 Ron
 • Cabinet situat central
 • Ambient placut
 • Terapeut bine pregatit
 • Persoana amabila, dispusa sa ajute pacientii
Dr. Monica Cristea
150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Consiliere psihologica porneste de la 150 Ron
 • Ambient placut, care favorizeaza terapia
 • Psihologul este un model de profesionalism si seriozitate
 • Rezultate bune in terapia copiilor cu autism
 • Servicii de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune cabinete de psiholog copii in Cluj

In centrele de mai jos activeaza cabinete de psiholog copii in Cluj, in care calitatea serviciilor este recomandata de personalul calificat, de respectul fata de pacienti si de multumirea parintilor ai caror copii au fost tratati.

1. Centrokinetic

Ai un copil sensibil si esti in cautarea unui psiholog specializat din Cluj Napoca la care sa poti apela? Din fericire, Centrokinetic este o unitate medicala multidisciplinara unde poti gasi si o echipa de psihologi bine pregatita in tratarea celor mici. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea Andrada Coroiu, un psiholog cu experienta dobandita de-a lungul timpului in anii de voluntariat la diverse centre de recuperare, dar si ca insotitor la gradinita pentru copiii cu intarziere in dezvoltare. Aceasta a fost, de asemenea, implicata in diverse programe de dezvoltare comunitara si programe sociale ca voluntar la Crucea Rosie Romania. Printre serviciile pe care le asigura merita mentionate si: consultatie de specialitate, evaluare psihologica, evaluare logopedica, sedinte de psihologie si logopedie intr-un cabinet placut amenajat. 

Pretul pentru o sedinta de psihologie este de 165 lei. 

Amenajarea cabinetului in care sedintele de terapie iau loc este una placuta, astfel incat copiii sa se simta cat mai confortabil inca de cand sosesc. Fiind vorba de un terapeut cu experienta vasta in domeniu si cu initiativa, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile, efectele incepand sa fie vizibile chiar de la primele sedinte. Atmosfera este una primitoare, iar atitudinea terapeutului intotdeauna optimista si pozitiva.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Mental Training Center

Mental-Training din Cluj este primul centru de psihologie din oras, in care isi desfasoara activitatea si un psiholog copii. Clinica dispune de o echipa complexă de specialisti in probleme psiho-emotionale si afectiuni derivate din acestea: psihologi, medici, psihoterapeuti, consilieri, sexologi, traineri si coach.

Tarifele de la Mental-Training sunt afisate pe site-ul centrului. O sedinta de psihoterapie individuala, consiliere sau dezvoltare personala are un pret de 200-300 lei pentru 50 de minute. Elevii care prezinta carnetul de note vizat beneficiaza de reducere, 180-230 de lei pentru o sedinta. Evaluarea psihologica a copiilor costa 270 lei.

Pacientii centrului care si-au exprimat opiniile referitoare la serviciile cabinetelor de aici au numai cuvinte de lauda despre terapeuti. Ei mentioneaza ca au reusit sa depaseasca anxietari, frici si blocaje emotionale, faptul ca personalul este profesionism si atent la nevoile pacientului, ca actioneaza cu blandete si intelegere. Multi spun ca au ramas cu adevarate retete si sfaturi de viata in urma terapiei, cu care pot depasi astazi mai eficient problemele.

3. Centrul de Pediatrie

Se poate apela la serviciile unui psiholog copii la cabinetul de psihoterapie al Centrului de Pediatrie din Cluj. Cele trei locatii ale centrului (Nemo, Mario si Lego) sunt dedicate problemelor copiilor si vin cu un concept medical nou pe piata medicala, acela al consultatiilor la domiciliu, pe langa serviciile oferite in cadrul cabinetelor.

O evaluare psihologica la acest centru medical din Cluj costa 250 lei, iar o sedinta de consiliere 160 lei.

Opiniile pacientilor sunt in mare masura pozitive si sunt lasate in urma experientei cu anumiti medici. Parerile favorabile mentioneaza ambientul placut, care constituie un cadru in care copiii se relaxeaza si coopereaza cu medicii. Totodata, se apreciaza blandetea, amabilitatea si empatia personalului. Un alt punct forte este legat de termenele relativ mici pentru consultatii comparativ cu alte clinici unde se asteapta mai mult pentru o programare. Sunt si multi parinti care au scris despre superficialitatea unora dintre medici, raceala acestora si lipsa de rabdare fata de copii.

4. Centrul Maze

Un psiholog copii empatic poate fi gasit si la Centrul Maze din Cluj-Napoca, creat in urma unei experiente personale cu terapia care a oferit fondatorului o noua perspectiva asupra vietii si asupra rezolvarii problemelor psiho-emotionale. La acest centru, in cazul in care pacientii nu se simt compatibili cu psihoterapeutul ales, pot beneficia de o noua sedinta gratuita cu alt psiholog.

O sedinta de psihoterapie copii are un pret de 250 lei pentru 50 de minute.

Pacientii clinicii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat aici si amintesc de faptul ca li s-au oferit solutii potrivite problemelor emotionale cu care se contruntau, ca abordarea psihologului este empatica si profesionala si ca viata li s-a schimbat considerabil in bine in urma terapiei in acest centru. Parerile mai putin favorabile nu implica activitatea de psihoterapie si privesc lipsa locurilor de parcare si caldura din interior pe timpul verii.

5. Diana Tarcea

O abordare grijulie si empatica a problemelor ofera si psihologul copii Diana Tarcea din Cluj, la Cabinetul Parinte Cuminte. Este ea insasi mama a unei fetite, este psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportamental cu un interes major in domeniul parentingului.

Se poate beneficia de evaluare psihologica a copilului la acest cabinet, la pretul de 250 lei, iar pentru o sedinta, parintele copilului va achita suma de 180 lei.

Putinele recenzii lasate de pacienti vorbesc despre un cabinet situat central, un ambient placut si despre persoana terapeutului Diana Tarcea, caracterizata drept un om minunat, bine pregatit si dispus sa ajute.

6. Dr. Monica Cristea

Abordarea ca psiholog copii a terapeutului Monica Cristea din Cluj tine cont de faptul ca in viata unei persoane, copilaria este cea mai importanta perioada de formare. Este doctor in psihologie si trateaza atat copiii, cat si adultii, cu scopul de a obtine schimbari semnificative in viata acestora astfel incat sa se atinga un nivel mai ridicat de bunastare mentala, emotionala sau spirituala.

Preturile pentru sedintele de psihoterapie depind de tipul lor (individual, cuplu, grup etc.), de durata si complexitatea terapiei. Acestea se stabilesc de la caz la caz in urma evaluarii situatiei si a stabilirii planului de interventie. Tariful unei sedinte de consiliere psihologica porneste de la 150 de lei. O evaluare psihologica costa 250 lei.

Pacientii cabinetului sunt multumiti de serviciile psihologului Monica Cristea. Ei mentioneaza ambientul terapeutic, pregatit anume pentru a asigura conditii optime pentru sedinte. De asemenea, este apreciat terapeutul ca model de profesionalism si seriozitate in domeniu. Sunt si parinti care mentioneaza rezultate bune la terapia copiilor cu autism.

Concluzii

Ca in orice oras mare, exista multe cabinete de psiholog copii in Cluj. Este un loc in care parintii pot rezolva problemele psiho-emotionale si tulburarile de comportament ale copiilor si adolescentilor, iar alegerea unuia dintre cabinetele de top garanteaza rezultate eficiente si o comunicare cu un specialist competent, empatic si orientat catre problemele micilor pacienti.