Meniu

Psiholog copii Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea celui mai bun psiholog pentru copii din Constanta? Acest articol iti prezinta cele mai bune optiuni de cabinete si clinici pe care le poti alege daca esti de parere ca micutul tau are nevoie de consiliere psihologica pentru ca are un comportament neobisnuit, se adapteaza greu in colectiv, nu poate stabili relatii cu cei din jur sau trece printr-o perioada dificila din punct de vedere emotional. Pierderea unei persoane dragi, bullying-ul si neintelegerile cu fratii sunt cateva cauze frecvente pentru care parintii iau decizia de a isi duce copilul la psiholog.

Sedintele de terapie ii vor ajuta pe copii sa fie mai echlibrati si sa isi inteleag a emotiile, ceea ce inseamna ca vor putea sa evite mai usor situatiile conflictuale. Teama copilului de a fi abandonat, frica de a ramane fara parinti sau dependenta de frati sunt alte probleme care pot fi rezolvate cu ajutorul unui psiholog.

Cat costa o sedinta la un cabinetul unui psiholog pentru copii in Constanta?

Daca ai decis sa mergi impreuna cu micutul tau la un psiholog pentru copii si locuiesti in Constanta, exista suficienti specialisti la care poti apela. Raportul calitate-pret este un aspect important atunci cand iei in calcul terapia pentru copil, asa ca tabelul de mai jos te ajuta sa iti faci o idee cu privire la costurile unei sedinte la psiholog pentru cei mici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Gabriela Vasiloaia
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psiholog cu experienta
 • Evolutie de la o sedinta la alta
 • Profesionalism
 • Empatie si dedicare
Claudia Talpeanu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Psiholog bine pregatit
 • Rezultate bune in urma sedintelor de terapie
 • Strategii eficiente de dezvoltare personala
 • Sfaturi utile
Mind Solution
130 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 130 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psihologi cu experienta
 • Amabilitate si profesionalism
 • Implicare si atentie
 • Abordare personalizata
Andreea Mindrescu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate bune
 • Psiholog cu experienta
 • Profesionalism
 • Implicare
Lavinia Tilina
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate de la prima sedinta
 • Profesionalism
 • Empatie si atentie
 • Atentie la nevoile clientului
 • Mediu placut
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun psiholog pentru copii din Constanta?

Cand vine vorba despre sedinte la psiholog pentru copii este firesc sa alegi unul dintre cei mai buni specialisti, pe care ii poti gasi si in Constanta. Calificarile si experienta, feedback-ul pozitiv de la alti parinti si abordarea terapeutica sunt factorii de care trebuie sa tii cont in alegerea unui cabinet.

Luand in calcul toate aceste aspecte, am alcatuit un top in care poti gasi informatii utile despre cei mai buni psihologi din orasul Constanta, ale caror servicii se adreseaza inclusiv copiilor:

1. Gabriela Vasiloaia

Unul dintre cei mai buni psihologi pentru copii pe care il vei gasi in Constanta este Gabriela Vasiloaia, care se adreseaza in egala masura copiilor si adultilor. Aceasta si-a inceput activitatea in domeniul psihologiei in anul 2008, iar patru ani mai tarziu si-a deschis propriul cabinet. Aceasta ofera servicii numeroase din sfera psihologiei clinice (evaluare si interventie terapeutica, programe de reintegrare sociala, evaluare tulburari comportamentale, psihoeducatie etc.) si foloseste instrumente moderne pentru psihodiagnostic.

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica pentru copii este de 200 lei.

Profesionalismul, empatia si implicarea sunt calitati definitorii ale psihologului Gabriela Vasiloaia, conform recenziilor disponibile in mediul online. Parintii care au ales acest cabinet pentru consilierea psihologica a micutilor spun ca au sesizat evolutia de la o sedinta la alta si ca doamna psiholog este dedicata meseriei, motiv pentru care o recomanda cu incredere.

Vezi parerile pacientilor despre Gabriela Vasiloaia
Vezi Pareri

2. Claudia Talpeanu

Cabinetul individual de psihologie Talpeanu Claudia Mioara se numara printre cele mai bune cabinete specializate din Constanta pe care le poti alege daca iti doresti sa colaborezi cu un psiholog pentru copii. Aici isi desfasoara activitatea psihologul Claudia Mioara Talpeanu, care detine numeroase competente si specializari. Aceasta a urmat mai multe cursuri de certificare, oferind in cabinetul sau servicii diversificate de psihoterapie pentru oameni de toate varstele, servicii de dezvoltare personala, terapii si evaluari.

Pretul unei sedinte de terapie la acest cabinet este de 200 lei.

Multi clienti si-au impartasit experienta avuta la acest cabinet si in mediul online, unde au notat faptul ca sunt multumiti de interactiunea pe care au avut-o cu doamna psiholog Talpeanu Claudia si de rezultatele obtinute in urma sedintelor de terapie. Oamenii au numai cuvinte de apreciere la adresa acesteia si o descriu ca fiind o profesionista, care asculta cu atentie si ghideaza clientul in dezvoltarea unor strategii eficiente care il ajuta sa depaseasca provocarile. Aceasta ofera sprijin si sfaturi utile, este dedicata starii de bine a clientului, intelegatoare, empatica si dedicata meseriei. Clientii sustin ca in timpul sesiunilor de terapie se simt in siguranta, deoarece psihologul creeaza un mediu propice dezvoltarii si constientizarii.

3. Mind Solution

In Constanta, Mind Solution este unul dintre cabinetele unde profeseaza psihologi pentru copii si pentru persoane de toate varstele. Printre procesele terapeutice adresate micilor clienti se numara evaluarea psihologica, terapia de grup, psihoterapia si terapia comportamentala. Psihoterapeutii si psihologii care activeaza la acest cabinet au un parcurs academic complex si detin competente multiple, avand expertiza de a oferi servicii de consiliere pentru intreaga familie.

Pentru sedintele de terapie ale copiilor, se aplica un tarif de 130-150 lei pe sedinta.

Persoanele care au ales Mind Solution sunt convinse de faptul ca au facut o alegere inspirata, potrivit feedback-ului din mediul online. Psihologii sunt bine instruiti, implicati, amabili si atenti. Acestia asigura o abordare personalizata fiecarui client, tinand cont de varsta si nevoile sale.

4. Andreea Panait Mindrescu

Andreea Panait Mindrescu profeseaza in Constanta si este un psiholog pentru copii la care poti apela atunci cand simti ca micutul tau are nevoie de ajutor din partea unui specialist. Psihologul foloseste o combinatie de tehnici si metode pentru abordarea si consilierea celor mici, pentru care creeaza un spatiu sigur de impartasire a emotiilor. Serviciile de la acest cabinet se adreseaza oamenilor de toate varstele, care beneficiaza de sprijin si consiliere din partea unui specialist in calatoria de dezvoltare personala si de rezolvare a unor probleme interioare.

Pretul unei sedinte de terapie pentru copii este de 100 lei.

Majoritatea oamenilor care i-au ales serviciile se declara multumiti de felul in care au decurs sesiunile de terapie si de rezultatele pe care le-au obtinut in urma acestora. Andreea Panait Mindrescu este un psiholog cu experienta, apreciat pentru abordarea personalizata a fiecarui caz, pentru profesionalism si pentru implicare.

5. Lavinia Tilina

Serviciile psihologului Lavinia Tilina sunt o optiune buna pentru parintii din Constanta aflati in cautarea unui bun psiholog pentru copii. Printre serviciile oferite la acest cabinet se numara consilierea psihologica, terapia ocupationala pentru copii, consilierea de grup online si ateliere pentru clienti de toate varstele. Aceasta foloseste metode si tehnici adecvate varstei celor mici pentru a ii incuraja sa se deschida, aplicand ulterior strategii eficiente prin care sa ii ajute sa se dezvolte, sa isi depaseasca temerile si sa se inteleaga mai bine.

Pretul unei sedinte de terapie porneste de la 150 lei.

Acest cabinet este foarte apreciat in Constanta. In mediul online, mai multi oameni au oferit recenzii pozitive si au spus ca locatia este deosebita pentru copii, fiind plina de jucarii si decoratiuni adecvate varstei acestora. Mediul este unul pozitiv, ceea ce creeaza o experienta placuta pentru clientii de toate varstele, nu doar pentru copii. Psihologul Lavinia Tilina este caracterizata de profesionalism, empatie si atentie la nevoile clientului. Rezultatele se vad inca de la prima sedinta, terapeutul fiind implicat si pasionat de ceea ce face.

Concluzii

Constanta este un oras in care vei gasi destul de usor un psiholog pentru copii, la care sa mergi atunci cand observi semne de ingrijorare in comportamentul micutului tau. Poate fi vorba despre crize de agresivitate, stari persistente de tristete, tendinta de retragere din grupuri sau izolare de familie, comportamente negative – oricare dintre acestea si multe alte probleme pot fi rezolvate cu ajutorul psihologului.