Meniu

Psiholog copii Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un psiholog pentru copii din Craiova este un specialist la care micutul tau poate primi indrumare si ajutor pentru a depasi anumite dificultati din viata sa, fie ca sunt emotionale, fie ca sunt comportamentale.

Pentru ca stim cat de important este ca psihologul sa fie bine pregatit si bine cotat, am pregatit in acest articol o lista a celor mai buni psihologi din Craiova. Vei descoperi mai multe informatii utile in cadrul articolului: cat costa o sedinta de consiliere psihologica in aceste cabinete, ce alte servicii mai sunt puse la dispozitie pentru copii si pentru adulti, ce pregatire si experienta au psihologii respectivi si ce opinii si-au format clientii in urma colaborarii cu ei.

Cat costa o sedinta la un psiholog copii in Craiova

O sedinta la un psiholog pentru copii difera in Craiova de la un cabinet la altul. Tabelul de mai jos te va ajuta sa-ti faci o parere si sa-ti alcatuiesti un buget estimativ pentru o anumita perioada.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Eduard Bondoc
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Psiholog, psihoterapeut si doctor in stiinte medicale
 • Peste 30 de ani de experienta in domeniul tulburarilor psihice
 • Pregatire profesionala in Norvegia, Olanda si Anglia
 • Terapie de grup, de cuplu si de familie
 • Grupuri de dezvoltare personala
 • Evaluare si testare psihologica
Camelia Cinica
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut
 • Psihologie educativa
 • Terapie pentru depresie, anxietate, dependente
 • Logopedie
 • Terapie pentru deficit de atentie
 • Psihoterapie la domiciliu
Oana Calinoiu
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut
 • Psihoterapie pentru copii si adolescenti
 • Evaluare si diagnoza psihologica
 • Determinare IQ
 • Terapie pentru ADHD
Oana Rebega
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Psiholog clinician si consilier psihologic
 • A absolvit numeroase cursuri de specializare
 • Servicii pentru persoane de toate varstele
 • Tehnici de meditatie mindfulness
 • Buna comunicare cu cei mici
Iulia Durac
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Evaluare psihologica a copiilor si adultilor
 • Interventii psihologice
 • Logopedie
 • Evaluare cognitiva
 • Atmosfera placuta in cabinet
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce psiholog pentru copii din Craiova este cel mai bun? Top 5 cabinete

Sunt cinci cabinete ale unor psihologi pentru copii din Craiova care merita atentia ta, daca esti interesat de acest subiect pentru a-i oferi cel mai bun ajutor copilului tau. Te invitam sa descoperi acesti specialisti in cele ce urmeaza!

1. Eduard Bondoc

Psihologul Eduard Bondoc este cunoscut in Craiova, atat printre copii, cat si printre adulti, avand o experienta de peste 30 de ani. Specialistul este psiholog clinician, psihoterapeut si, in plus, este doctor in stiinte medicale. Studiile sale sunt: Facultatea de Psihologie, Sociologie si Stiinte Politice, Universitatea Hyperion din Capitala, masterat in „Psihoterapii psihanalitice” si Scoala de psihoterapie din Bucuresti, unde a studiat analiza existentiala si logoterapie. Pregatirea sa profesionala in consiliere familiala, terapii alternative si terapie ocupationala a fost infaptuita in Norvegia, la Rogaland Psykiatriske Sjukenhus, Stavanger, iar cele in terapii non-biologice in Olanda si Anglia. Edi Bondoc are experienta in investigarea si diagnosticarea tulburarilor psihice, evaluarea personalitatii, evaluare neuropsihologica, evaluarea starii de sanatate mentala pentru angajati. Pe langa activitatea de la propriul cabinet, mai profeseaza si la Clincia de Psihiatrie I din Craiova ca psiholog clinician.

Tariful pentru o sedinta de consiliere psihologica pentru copii porneste de la 220 de lei.

Opiniile sunt in totalitate pozitive in legatura cu activitatea desfasurata de acest psiholog. Clientii au notat in recenzii ca specialistul este echilibrat, are un fin simt al umorului si lucreaza aplicat, dar cu compasiune fata de oameni. Datorita lui Edi Bondoc, multi doljeni au primit ajutor in momentele dificile din viata, cum ar fi: insomnie, anxietate sociala, depresie, atacuri de panica, iar copiii sunt atrasi sa mearga la cabinet pentru modul cum sunt abordati, prin tehnici speciale care ii determina sa coopereze si sa se simta confortabil.

Vezi parerile pacientilor despre Eduard Bondoc
Vezi Pareri

2. Camelia Cinica

Psihologul si psihoterapeutul Camelia Cinica se adreseaza, in activitatea sa, adultilor, dar si copiilor si tinerilor din Craiova si din intreg judetul Dolj. Serviciile pe care le pune la dispozitie acopera numeroase necesitati: psihologie educativa,  consiliere psihologica, managementul stresului, dezvoltarea abilitatilor de comunicare, consilierea carierei, dependenta de alcool, jocuri de noroc sau droguri si medicamente, depresie, anxietate, atacuri de panica, fobii. In ceea ce-i priveste pe copii, acestia primesc ajutor de la psihologul Camelia Cinica pentru multe dificultati si probleme din viata lor: scolare, de relationare, afectiuni somatice cu cauza psihica, deficit de atentie, agresivitate, nervozitate, traume, logopedie, izolare, timiditate, tulburari de comportament. Cei care isi doresc pot solicita psihoterapie la domiciliu, iar psihologul se va deplasa la ei acasa.

O sedinta de consiliere psihologica pentru copii are un cost de 230 de lei.

Multi clienti recomanda acest psiholog pentru ca ei insisi au reusit, datorita lui, sa-si imbunatateasca viata si sa gaseasca rezolvare la problemele care ii apasa. Pentru ca este o persoana blanda, calma, empatica si cu multa rabdare, psihologul reuseste sa se conecteze cu copiii si tinerii, ajutandu-i in obiectivele pentru care s-au adresat cabinetului, astfel incat procesul sa decurga cu mari progrese.

3. Oana Calinoiu

Un alt cabinet de psihologie din Craiova in care sunt servicii pentru copii este si cabinetul Oanei Calinoiu. Aceasta spune ca a fost atrasa dintotdeauna de bine, iubire si frumusete, de ascultarea si incurajarea persoanelor cu care interactioneaza. Acum este psiholog clinician si psihoterapeut, astfel ca serviciile pe care le asigura in cabinetul sau sunt: consiliere psihologica, psihoterapie, evaluare si diagnoza psihologica, determinare IQ, psihoterapie de cuplu, psihoterapie pentru copii si adolescenti. Din aceasta din urma categorie care parte probleme si afectiuni precum: ADHD, depresie, anxietate, fobii, tulburari de comportament.

O sedinta de consiliere psihologica destinata copiilor are un tarif de 220 de lei.

Parerile clientilor sunt apreciative la adresa acestui psiholog. Sunt enumerate in recenzii calitati precum: profesionalism, atentie, intelegere, rabdare, prin care Oana Calinoiu reuseste sa castige increderea copiilor, astfel incat acestia sa aiba parte de o experienta placuta in cabinetul de psihologie. Micutii sunt ajutati sa devina mai increzatori, mai echilibrati si sa faca fata cu incredere tuturor provocarilor.

4. Oana Rebega

Cabinetul psihologului Oana Luiza Rebega, din Craiova, pune la dispozitie servicii atat pentru copii, cat si pentru adulti: consiliere pentru persoanele de toate varstele, consiliere pentru parinti, consiliere de cuplu, autocunoastere. Oana Luiza Rebega este doctor in psihologie, psiholog clinician si consilier psihologic, avand experienta in mai multe probleme care atenteaza la starea de bine. A absolvit numeroase cursuri, printre care: curs international de medicina psihosomatica, hipnoza si renuntarea la fumat, tratament cognitiv-comportamental al pacientilor cu tulburari severe. Este licentiata a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei de la Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca si are un master in consiliere in scoala, precum si un curs postuniversitar de perfectionare in Psihologie Judiciara.

Pentru o sedinta de consiliere psihologica, tariful porneste de la 100 de lei pentru 50 de minute.

Modul placut de interactiune cu acest psiholog ii determina pe copii sa se relaxeze si sa coopereze in cadrul sedintelor de consiliere psihologica sau de psihoterapie. Parintii lor sunt incantati ca psihologul inregistreaza progrese cu micutii, indiferent ca este vorba despre: ADHD, dificultati de adaptare la scoala sau la gradinita, traume sau diverse frici.

5. Iulia Durac

Si Cabinetul Individual de Psihologie Iulia Durac este o buna optiune pentru copiii din Craiova.  Serviciile oferite in acaest cabinet sunt: evaluarea psihologica a sanatatii psihice pentru angajati, psihodiagnostic si evaluare psihologica clinica a copiilor si adultilor care solicita incadrarea in grad de handicap, evaluare cognitiva (IQ), interventii psihologice, consiliere psihologica si psihoterapie, logopedie.

Pretul sedintei de consiliere psihologica este de 200 de lei.

Atmosfera placuta din cabinet si profesionalismul psihologului sunt lucruri pentru care clientii apreciaza in mod special activitatea de aici. Faptul ca se simt ascultati si incurajati ii ajuta pe oameni sa se destinda si sa imbratiseze aceasta etapa din viata lor, cea a terapiei, in care au sansa sa scape de lucrurile care ii macina si sa se concentreze pe ceea ce le face bine cu adevarat.

Concluziile noastre

La un psiholog de copii, in Craiova, parintii cauta sprijin si indrumare in rezolvarea dificultatilor comportamentale sau emotionale cu care se confrunta micutii lor. In cabinetele prezentate in acest articol sunt psihologi cu experienta vasta, care, pe langa consiliere psihologica pentru copii, mai asigura si psihoterapie si evaluare psihologica.

Simptomele care ar trebui sa determine un parinte sa se programeze cu copilul la psiholog ar fi: schimbarile bruste de comportament, episoadele de furie si agresivitate, refuzul de a se implica in activitatile obisnuite sau de a merge la scoala. Fii atent la astfel de semnale si alege un psiholog bun din Craiova pentru copilul tau, care sa-l ajute sa depaseasca problemele si sa-si gestioneze emotiile si comportamentul.