Meniu

Psiholog copii Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copilul tau manisfera o agresivitate nejustificata si iti doresti sa „explorezi” aceasta problema cu ajutorul unui psiholog de copii din Ploiesti? Cand vine vorba de copilul tau, nu trebuie sa amani sub nicio forma vizita la terapeutul profesionist care il poate ajuta sa descopere care este motivul pentru care se simte agitat, dar si cum sa il combata eficient. Copiii sunt fragili atat fizic, cat si psihic, ceea ce inseamna ca au nevoie de un mediu armonios si prietenos in care sa se dezvolte. In cazul in care sunt expusi la un eveniment pe care il percepteaza ca fiind socant sau traumatizant, exista riscul ca acest lucru sa se reflecte si asupra comportamentului. Unii copii devin agresivi, altii se inchid in ei si nu mai comunica la fel cu cei din jur. 

Daca si tu esti in cautarea unui psiholog specializat in consilierea copiilor si care sa fie din Ploiesti, ai ajuns in locul potrivit. In cele ce urmeaza iti prezentam cinci unitati terapeutice pe care le poti lua in considerare pentru ca fiul sau fiica ta sa primeasca exact ajutorul de care are nevoie la momentul potrivit.

Cat costa o sedinta de consiliere la un psiholog de copii in Ploiesti?

Cel mai bine este ca, inainte de a merge la un psiholog de copii in Ploiesti, sa afli care sunt preturile practicate pentru o sedinta de consiliere. Pentru a-ti simplifica munca, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel atat cu preturile practicate, cat si cu numele unitatilor terapeutice la care poti apela cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Clear Mind
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 220 Ron
 • Atitudine pozitiva si caldura
 • Terapeuti blanzi
 • Buna pregatire
 • Experienta si empatie
 • Interactiune excelenta cu copiii
 • Amenajare placuta
 • Mediu confortabil
Iuliana Balan
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Sedinte terapeutice personalizate
 • Bune pregatire
 • Implicare si empatie
 • Atentie fata de pacient
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
 • Vizite terapeutice prietenoase
Alina Tanasescu
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Profesionalism
 • Buna pregatire si pricepere
 • Implicare si empatie
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare cu stil
 • Ambianta confortabila
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate excelente
Georgiana Zamfir
160 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 160 Ron
 • Prestatie ireprosabila
 • Sedinte terapeutice pentru copii
 • Empatie si buna pregatire
 • Pricepere si pasiune
 • Cabinet placut
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare cu bun gust
Carmen Bontas
180 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 180 Ron
 • Persoana calda
 • Atitudine optimista
 • Sedinte psihologice personalizate
 • Cabinet placut amenajat
 • Atmosfera confortabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati terapeutice unde poti gasi un psiholog de copii in Ploiesti

Copilul tau merita tot sprijinul si toata atentia din lume pentru a se dezvolta corect, situatie in care iti recomandam sa investesti in sedinte terapeutice la un psiholog de copii in Ploiesti. In continuare iti prezentam cinci unitati terapeutice la care te poti adresa cu incredere, unde cel mic va fi corect evaluat de catre un specialist in domeniu. Iata care sunt psihologii pediatri din orasul tau:

1. Clinica Clear Mind

Clear Mind este prima clinica integrata de psihologia sanatatii din Romania, localizata in Ploiesti, unde poti beneficia de ajutorul unui psiholog de copii cu o experienta vasta in domeniu. Echipa este numeroasa si bine pregatita in domeniu, din ea facand parte urmatorii: Alexandra Militaru, managing partner, psiholog clinician, Daniela Militaru, Mihail Ion Militaru, Elena Dumitrescu, Natalia Bajenaru, Ana Maria Isbasoiu, Nicoleta Toma, psihoterapeuti, Cornelia Visarion, Claudia Cojocaru, psihologi clinicieni, Ioana Mesca, Sebastian Spanache, psihologi clinicieni si terapeuti online. Printre serviciile puse in aplicare sunt amintite si: psihoterapie individuala copii, adolescenti si adulti, de cuplu, familie, online, consiliere psihologica, coaching, evaluare vocationala, consultanta parentala, hipnoterapie, evaluare clinica si psihodiagnostic adulti, copii, adolescenti, terapie ocupationala etc.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica pentru copii este de 220 lei.

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, pacientii fiind inca de la inceput primiti cu atitudine pozitiva si caldura. Terapeutii sunt foarte blanzi, mai ales cand vine vorba de interactiunea cu cei mici, dand dovada de o buna pregatire in domeniu, experienta si empatie. Cabinetul in care se desfasoara sedintele de terapie este amenajat placut si adorat de copii, acestia simtindu-se confortabil si incurajati sa vorbeasca liber.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Clear Mind
Vezi Pareri

2. Iuliana Balan

Iuliana Balan este un psiholog din Ploiesti specializat in interactiunea cu copiii, aplicand o serie de strategii si metode de abordare eficiente si adaptate in functie de cei mici. Este atestata de Colegiul Psihologilor din Romania, in specializarea psihoterapie sistemica de familie si cuplu cu o experienta de peste 14 ani in domeniu. A obtinut licenta in psihologie, la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, din cadrul Universitatii din Bucuresti, iar studiile masterale le-a urmat la Managementul Resurselor Umane, Facultatea Sociologie si Asistenta Sociala. De asemenea, este absolventa a programului de formare in terapia familiei, Asociatia de Psihoterapia Familiei si Cuplului Iasi, practicand totodata meseria de profesor si psiholog scolar. De asemenea, a urmat o multime de cursuri si a obtinut certificari care dovedesc competenta sa in domeniu.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica pentru copii este de 150 lei pentru 50 de minute.

Toti pacientii care au apelat la serviciile Iulianei Balan sunt multumiti de sedintele terapeutice de care au beneficiat. Terapeutul da dovada de o buna pregatire in domeniu, implicare, empatie si atentie fata de pacient, asigurand o atmosfera primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copilasi. Cabinetul este amenajat placut, astfel incat vizitele terapeutice sa fie placute si prietenoase.

3. Alina Tanasescu

Alina Tanasescu este un alt psiholog de copii care activeaza in Ploiesti si la ajutorul caruia poti apela cu incredere de fiecare data cand fiul sau fiica ta se confrunta cu anumite probleme comportamentale. A obtinut urmatoarele realizari: licentiata in psihologie, master in Psihologie Clinica, membru al Colegiului Psihologilor din Romania, certificare in psihoterapie integrativa si psihologie clinica, profesor de gradul I in Psihopedagogie Speciala, consilier de dezvoltare personala si atestare NLP. Pe langa terapia pentru copii, psih. Alina Tanasescu mai este competenta si in aplicarea urmatoarelor servicii: psihoterapie individuala, online, consiliere pentru dezvoltare personala, logopedie, evaluare clinica.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica pediatrica este de 200 lei.

Profesionalismul, buna pregatire si pricepere, implicarea si empatica de care Alina Tanasescu sa dovada sunt doar cateva dintre calitatile apreciate de pacienti. Atmosfera este una primitoare, fiecare persoana simtindu-se inteleasa si ascultata, iar amenajarea cabinetului este una placuta, creandu-se o ambianta confortabila. In plus, este important de mentionat si ca sedintele sunt personalizate in functie de necesitatile pacientului, astfel incat rezultatele obtinute sa fie unele excelente.

4. Georgiana Zamfir

Un alt psiholog de copii din Ploiesti catre care iti poti indrepta atentia este Georgiana Zamfir, un terapeut cu experienta atat in interactiunea cu adultii, cat si in cea cu micutii pacienti. Este psihoterapeut atestat cu drept de libera practica de catre Colegiul Psihologilor din Romania, a capatat experienta in Psihoterapia Sistemica a Familiei si a Cuplului, membru al APFC Iasi si este licentiata a Facultatii de Psihologie, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Are peste 20 de ani de practica in domeniu si asigura rezultate excelente pentru fiecare persoana in parte, indiferent ca este vorba de un adult sau copil cu diverse probleme comportamentale. Pe langa psihoterapia pentru copii, Georgiana Zamfir pune in aplicare si: evaluare psihologica clinica, interventie psihologica, evaluare si testare psihologica (psihologia muncii), testari psihologice auto.

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie pentru copii este de 160 lei.

Cabinetul psih. Georgiana Zamfir se adreseaza tuturor pacientilor, de la copii la adulti, care se confrunta cu diverse probleme psihologice. Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca prestatia psihoterapeutului este una ireprosabila. Aceasta da dovada de empatie, pricepere, buna pregatire si pasiune pentru domeniu, punand la dispozitia tuturor un cabinet placut, primitor si amenajat cu bun gust.

5. Carmen Bontas

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si cabinetul individual al psih. Carmen Bontas din Ploiesti, un psiholog cu o buna pregatire in domeniu, care exceleaza la interactiunea atat cu adultii, cat si cu copiii. Pe langa sedintele terapeutice pentru copii, aceasta practica si: logopedie, terapie ABA, psihooncologie, psihoterapie, psihologie clinica, psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor, terapia tramei. Sedintele pe care le asigura se adreseaza mai multor contexte. Iata cateva dintre ele: psihoterapie individuala, de cuplu, copii, adolescenti, de grup, evaluare psihologica si psihodiagnostic. 

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie individuala pentru copii este de 180 lei.

O persoana calda, cu atitudine optimista si intotdeauna orientata catre solutii, psih. Carmen Bontas a primit o multime de recenzii pozitive. Sedintele psihologice sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte, iar cabinetul este placut amenajat, astfel incat fiecare persoana sa se simta confortabil sa discute despre gandurile care le framanta. 

Concluzii

Vrei sa mergi impreuna cu cel mic la un psiholog de copii in Ploiesti unde acesta sa primeasca tot ajutorul si sprijinul necesar pentru a se dezvolta armonios? Atunci iti recomandam sa apelezi la variantele pe care ti le-am prezentat anterior, pentru a beneficia de un ajutor de specialitate. Din fericire, toti psihologii pe care ti i-am prezentat mai sus sunt implicati si bine pregatiti in domeniu, rezultatele obtinute de acestia fiind excelente atat pentru adulti, cat si pentru cei mici.