Meniu

Psiholog copii Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Poti lua in considerare sa-ti programezi fiul sau fiica la un psiholog pentru copii din Targu Mures in diverse situatii sau probleme, printre care: dificultatile de a relationa cu alti copii, anxietate si stres, teama de a merge la scoala sau la gradinita, anorexie, bulimie, dificultati de invatare, scaderea performantelor scolare sau probleme comportamentale.

In acest articol, te ajutam sa ajungi impreuna cu copilul tau la cei mai buni psihologi pentru copii din Targu Mures. Vei cunoaste doi specialisti cu experienta, care nu doar ca le vor oferi micutilor confortul, increderea si siguranta de care au nevoie pentru a se deschide si a coopera in cadrul sedintelor, dar sunt la curent si cu tehnicile actuale de abordare si terapie pentru a obtine cele mai bune rezultate, in functie de obiectivul propus.

Cat costa o sedinta de consiliere la un psiholog copii din Targu Mures

Pretul sedintei de consiliere la un psiholog de copii din Targu Mures variaza in functie de nivelul de pregatire al specialistului, de complexitatea cazului, dar si de alte aspecte. Tabelul de mai jos iti poate fi de folos daca vrei sa stii ce buget sa aloci sedintelor de consiliere psihologica.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Programare Online
Ioana Florea
1 Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consilierea psihologica este gratuita
 • Profesionalism si pasiune
 • Implicare si empatie
 • Experienta vasta
 • Sedinte personalizate
 • Mediu primitor si comod
 • Amenajare placuta
 • Energie pozitiva
Dr. Cosmin Popa
2
200 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Consiliere psihologica porneste de la 200 Ron
 • Psiholog si doctor in medicina cu o deosebita experienta si pregatire
 • Psihoterapeut CBT certificat international
 • Evaluare complexa a personalitatii
 • Servicii pentru copii si adolescenti
 • Investigatii si evaluari psihologice
 • Psihodiagnosticul tulburarilor psihice
 • Evaluare neuropsihologica
Maria Oana Cordos
3
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Psiholog cu experienta in lucrul cu copiii
 • Eficientizarea stilului de invatare
 • Terapie pentru ADHD si tulburari comportamentale
 • Orientare scolara si profesionala
 • Consiliere pentru parinti
 • Psiholog scolar
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun psiholog de copii din Targu Mures

Pot alege un psiholog bun pentru copii din Targu Mures urmarind cu atentie informatiile de mai jos. Vei descoperi trei psihologi si psihoterapeuti care lucreaza si cu copii si adolescenti, dar si cu adulti.

1. Ioana Florea

Vrei sa iei legatura cu un psiholog de copii in Targu Mures, care sa ii ofere copilasului tau sansa de a beneficia de sedinte personalizate de terapie? Atunci cabinetul Ioanei Adriana Florea este o varianta catre care iti poti indrepta atentia cu incredere. Cu studii de licenta si master in Psihologie Clinica, in urma carora si-a insusit o multime de tehnici de interventie pentru desfasurarea ireprosabila a sedintelor de psihoterapie si consiliere, terapeuta are competenta de a evalua si trata corect atat adulti, cat si copii. De asemenea, este si licentiata CCP, avand competenta de a asigura consiliere educationala si vocationala, pentru a-i ajuta pe tineri sa isi gaseasca o cariera care sa corespunda propriilor competente si abilitati. Experienta pe care a dobandit-o in lucrul cu cei mici se datoreaza si perioadei in care a activat ca psiholog scolar la CJRAE Mures, unde a avut timp sa invete si sa descopere o multime de tipologii, dar si solutii eficiente pentru fiecare in parte. De asemenea, participa si in cadrul programului național „Din Grija pentru Copii”, prin care furnizeaza sedinte de terapie pentru gestionarea corecta a stresului, problemelor emotionale, anxietatii, timiditatii excesive sau diverse tulburari comportamentale.

Pretul pentru consilierea vocationala a copiilor variaza intre 130 lei si 180 lei, iar consilierea psihologica prin intermediul programului „Din grija pentru Copii” este gratuita in limita a 10 sedinte. 

Avand in vedere ca isi desfasoara activitatea cu profesionalism, implicare, pasiune si empatie, toti pacientii care calca pragul acestui cabinet se declara multumiti de rezultatele pe care le obtin. Terapeuta are o experienta vasta in tratarea corecta atat a adultilor, cat si copiilor, asigurand sedinte personalizate pentru fiecare in parte. Mediul este unul primitor, confortabil si placut amenajat, toti pacientii fiind intampinati cu o energie pozitiva.

Vezi parerile pacientilor despre Ioana Florea
Vezi Pareri

2. Dr. Cosmin Popa

Conf. univ. dr. Cosmin Popa este psihoterapeut CBT (terapie cognitiv-comportamentala) certificat international la Beck Institute of Cognitive-Behavior Therapy (SUA) si, din 2013, este si doctor in medicina, specialitatea Psihiatrie. Este conferentiar universitar la Facultatea de Medicina in Limba Engleza din Targu Mures, dar si la Facultatea de Medicina din cadrul UMCH Hamburg – Germania. Prin pregatirea sa de excelenta a devenit si presedinte ale Asociatiei de Psihoterapie Cognitiva si Psihologie Clinica, dar si formator in cadrul Asociatiei Romane de Terapie Comportamentala si Cognitiva. In cabinetul sau de psihologie clinica mai sunt alti doi psihologi: drd. Cristiana Cojocaru si drd. Alina Schenk, iar serviciile oferite cuprind: investigatii, evaluari, psihodiagnosticarea tulburarilor psihice, evaluare neuropsihologica, evaluarea complexa a personalitatii, adresandu-se atat adultilor, cat si copiilor si adolescentilor.

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica, la acest medic, variaza  intre 200 si 350 de lei, in functie de complexitate.

Activitatea din acest cabinet este apreciata de clienti din mai multe motive: psihologii cu experienta si cu o pregatire remarcabila in domeniu, atmosfera placuta si diversitatea serviciilor adresate atat copiilor, cat si adultilor.

3. Maria Oana Cordos

Maria Oana Cordos este psihoterapeut si psiholog scolar in Targu Mures. Ea a absolvit Facultatea de Psihologie a Universitatii „Dimitrie Cantemir” din Targu Mures, specializarea Psihologie si Psihopedagogie speciala, iar in cadrul aceleiasi institutii de invatamant superior a urmat si un master in „Psihodiagnostic, consiliere si psihoterapie”, efectuand ulterior si un curs de Psihoterapie sistemica de familie si cuplu, la Institutul de Cuplu si Familie din Iasi. Ajutorul psihologului este oferit in mai multe situatii si probleme din viata copiilor: eficientizarea stilului de invatare, strategii de comunicare eficienta, tulburari comportamentale, ADHD, situatii de criza, fobii, consiliere scolara si vocationala, evaluari psihologice, orientare scolara si profesionala. Pe langa implicarea trup si suflet in problemele celor mici, Maria Oana Cordos vine si in sprijinul parintilor, carora le ofera consiliere.

Tariful unei sedinte de consiliere psihologica pentru copii este de 200 de lei.

Pe lista lucrurilor pe care muresenii le apreciaza cel mai mult la acest psiholog se afla: comunicarea foarte buna cu cei mici, pregatirea temeinica in domeniul sau, ajutorul oferit parintilor in gestionarea relatiilor cu copiii lor, astfel incat sa obtina o comunicare eficienta, bazata pe: comunicare, empatie si respect.

Concluziile noastre

A te informa despre activitatea fiecarui psiholog pentru copii din Targu Mures este foarte important inainte de a lua decizia la cine sa-ti programezi micutul. 

Cei doi psihologi pe care ti i-am prezentat au experienta si o pregatire de exceptie, astfel ca sunt o alegere buna, indiferent de motivul pentru care copilul merge la psiholog: atacuri de panica, stres, burnout, probleme comportamentale, anxietate, depresie, tulburari de dezvoltare, probleme de somn sau de invatare.