Meniu

Psiholog Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

A merge la psiholog in Craiova este o necesitate atat pentru persoanele care trec prin afectiuni psihice, cat si pentru cele care doresc sa se dezvolte pe plan personal si profesional, cunoscandu-se mai bine si invatand sa-si exploateze resursele si partile pozitive. Desi psihologia inca este un subiect tabu in Romania, oamenii au inceput sa mai scape de prejudecati si sa apeleze la un psiholog atunci cand simt ca nu mai fac fata problemelor.

In acest articol te vom ajuta sa gasesti acel psiholog din Craiova care sa se potriveasca foarte bine cu obiectivele tale, cu personalitatea ta si cu care sa poti comunica deschis. Un astfel de specialist te va ajuta sa te intelegi mai bine, sa-ti dezvolti empatia si intelegerea fata de ceilalti, sa gestionezi mai bine stresul, sa stii cum sa actionezi pentru a limita efectele anxietatii si sa-ti imbunatatesti capacitatea de rezolvare a problemelor.

Cat costa o sedinta la psiholog in Craiova?

Pretul pentru o sedinta la psiholog in cabinetele din Craiova variaza. Pentru a-ti face o idee despre bugetul pe termen scurt sau lung pe care sa-l rezervi unor sedinte de consiliere psihologica, te invitam sa vizualizezi acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Luminita Pisica
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Persoana empatica si profesionista
 • Program inclusiv sambata
 • Terapie individuala sau familiala
 • Educatie si consiliere despre sanatatea mintala
 • Cabinet confortabil si cu o atmosfera placuta
Laura Cojocaru
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Consiliere psihologica
 • Terapie de cuplu
 • Terapie psihosexuala
 • Remedii Bach
 • Cursuri online
 • Psiholog si psihoterapeut cu o vasta pregatire si experienta
 • Competente variate in psihologie
Eduard Bondoc
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Terapie individuala, de cuplu sau de grup
 • Sedinte de consiliere pentru copii, adolescenti sau adulti
 • Psiholog si psihoterapeut cu experienta
 • Abonamente de psihoterapie
 • Terapie pentru depresie, anxietate, fobii si atacuri de panica
 • Grupuri de dezvoltare personala
 • Competente variate in psihologie
 • Evaluare si testare psihologica
Dragos Stoian
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut cu experienta
 • Sedinte la cabinet sau online
 • Avize psihologice
 • Rapoarte de evaluare psihologica
 • Terapie pentru disfunctiile sexuale
 • La curent cu noile abordari si terapii psihologice
 • Abordare orientata catre gasirea solutiilor
Daniela Ianos
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Psihoterapie individuala, de cuplu, de grup
 • Psihoterapie pentru copii
 • Art-therapy
 • Terapie pentru bulimie, anorexie si alte tulburari alimentare
 • Hipnoza si tehnici de relaxare
 • Bun raport calitate-pret
 • Program si sambata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete de top unde poti merge la psiholog in Craiova

Sunt 5 cabinete in Craiova in care vei gasi cate un psiholog cu recomandari foarte bune. Iata care sunt acesti specialisti si ce servicii ofera!

1. Luminita Pisica

In acest cabinet individual de psihologie din Craiova o vei intalni pe Luminita Simona Pisica, psiholog clinician cu experienta. Acest lucru inseamna ca in acest cabinet sunt diagnosticate si tratate problemele si tulburarile psihologice printr-o varietate de tehnici si abordari. Psihologul lucreaza cu fiecare client, il evalueaza si identifica problemele sale, dupa care propune o terapie individuala prin care oamenii isi pot explora problemele, sunt invatati sa le infrunte si sa le gestioneze mai bine. Pe langa terapia unu la unu, psihologul mai lucreaza si cu familii, pe care le ghideaza pentru rezolvarea conflictelor, imbunatatirea comunicarii si sprijinirea unor relatii sanatoase. Programul de lucru din cabinet este in fiecare zi lucratoare si inclusiv sambata.

Pretul pentru o sedinta la psiholog este de 250 de lei.

Despre calitatile acestui psiholog din Craiova vorbesc cel mai bine recenziile din mediul online, care sunt aproape in totalitate unele in care activitatea din cabinet este apreciata la superlativ. Clientii spun ca psihologul i-a ajutat sa-si transforme fricile in curaj si defectele in calitati, pentru ca au intalnit un profesionist bine pregatit, care este, pe deasupra, si o persoana empatica, rabdatoare si calma. Din aceste motive, la sedintele de terapie, craiovenii simt caldura, sustinere si intelegere, ceea ce face ca procesul de vindecare sa fie mai usor si mai confortabil pentru ei.

Vezi parerile pacientilor despre Luminita Simona Pisica
Vezi Pareri

2. Laura Cojocaru

Laura Maria Cojocaru este psiholog clinician si psihoterapeut expert in Craiova, fiind presedinte si fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistica Somato-Integrativa si al asociatiei „Generatia Iubire”. In plus, este specializata in hipnoza clinica, relaxare si psihoterapie ericksoniana, avand si nivelurile 1 si 2 in Terapii Florale Bach, de la Bach International Education Programme. Competentele sale in psihologie sunt variate: proceduri si tehnici cognitiv-comportamentale, psihoterapie psihanalitica, tehnici de socioterapie, constelatii familiale, psihosomatoterapie, psihopatologie, inteligenta emotionala, tehnici de art-terapie si comunicare.

Tariful unei sedinte de consiliere psihologica este de 200 de lei.

Felul de a fi al acestui psiholog ii cucereste pe clienti, pe langa solida sa pregatire profesionala. Doljenii spun ca au invatat sa se iubeasca, sa-si acorde lor, in primul rand, cea mai mare importanta, astfel incat sa se bucure de viata si sa emane energie pozitiva. Sedintele de consiliere psihologica si de psihoterapie, dar si cursurile organizate de acest psiholog sunt evaluate cu nota maxima de catre cei care au beneficiat de ele.

3. Eduard Bondoc

Eduard Bondoc este psiholog clinician, psihoterapeut si doctor in stiinte medicale. A urmat Scoala de Psihoterapie din Bucuresti, a absolvit Facultatea de Psihologie de la Universitatea Hyperion, dupa care, in cadrul aceleiasi institutii a urmat programul de master „Psihoterapii psihanalitice”. Psihologul participa constant la congrese nationale si internationale si la conferinte pe teme de psihiatrie fiind si coautor al unor lucrari de amploare, printre care „Manualul de nursing psihiatric”, editat de Fundatia M.A.D din Olanda. In paralel cu activitatea din cabinetul individual de psihologie si psihoterapie, Eduard Bondoc mai activeaza si ca psiholog clinician in cadrul clinicii de Psihiatrie I Craiova.

O sedinta de consiliere psihologica are un cost care porneste de la 220 de lei.

Recenziile de pe internet abunda in aprecieri pozitive pentru munca acestui psiholog. Clintii
spun ca abordarea specialistului este una aplicata, imbinata cu compasiunea si intelegerea.
Datorita psihologului Edi Bondoc, craiovenii spun ca au depasit probleme dificile, printre
care: anxietatea, depresia, insomnia sau atacurile de panica. Ambientul linistit din cabinet si
cuvintele de incurajare sunt motive

4. Dragos Stoian

Dragos Stoian are atestat de libera practica in psihoterapie integrativa si in psihologie clinica, fiind si membru in  Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa si in Colegiul Psihologilor din Romania. Pentru a fi la curent cu toate tendintele si abordarile din psihologie, participa la conferinte si workshopuri avand ca teme: consumul de droguri, incluziunea sociala, dizabilitatile, consilierea vocationala, psihosexualitatea etc. Abordarea sa este o armonie intre respectarea planului si a obiectivelor si flexibilitate si receptivitate la nevoile, urgentele si ritmul clientului. Pentru persoanele care nu pot ajunge in cabinet exista si optiunea de psihoterapie online.  Pe langa serviciile clasice de psihologie si psihoterapie, in cabinet se mai intocmesc si rapoarte de evaluare psihologica si se pot elibera avize psihologice pentru: sustinerea unor examene si concursuri, evaluarea periodica a starii de sanatate psihica, luarea in plasament.

Sedinta de consiliere psihologica individuala are un pret de 180 de lei.

Avand in vedere schimbarile pozitive pe care le-au adoptat in viata dupa ce au apelat la serviciile acestui psiholog, clientii spun ca au luat cea mai buna decizie. Prin ochii lor, psihologul Dragos Stoian este un adevarat profesionist, care, in doar cateva sedinte de terapie, a reusit sa le readuca linistea, sa depaseasca momente dificile, sa se redescopere si sa se accepte. Abordarea orientata care identificarea solutiilor este un mare plus cu care oamenii raman dupa sedintele la psiholog.

5. Daniela Ianos

Psihologul Daniela Ianos vine in sprijinul doljenilor cu servicii de: psihoterapie individuala, de cuplu, de grup, hipnoza si tehnici de relaxare, psiho-oncologie, tratand numeroase probleme: anorexie, bulimie, depresie, stres, insomnie, atacuri de panica, anxietate, agorafobie, dependenta de droguri si de jocuri de noroc. Programul cabinetului este de luni pana sambata, iar pentru cei care prefera sedintele online este pus la dispozitie si un astfel de serviciu. De asemenea, psihologul poate oferi si servicii pentru copii si adolescenti, iar un serviciu inedit pe care il ofera este Art-Therapy, ce utilizeaza metode artistice (scris, dans, muzica, fotografie, pictura, colorare) pentru imbunatatirea sanatatii mentale, fiind bazata pe ideea ca expresia creativa favorizeaza vindecarea.

La acest psiholog din Craiova, pretul unei sedinte de consiliere psihologica individuala este de 120 de lei. 

Ajutorul oferit clientilor a fost de bun augur, acestia declarand in recenzii ca au obtinut rezultate foarte bune in acest cabinet. In plus, oamenii au mai notat si ca pretul sedintelor de terapie este accesibil. Unii dintre clienti s-au bucurat sa descopere ca pot opta si pentru sedinte online, dar si ca programul cabinetului este de luni pana sambata.

Concluziile noastre

Alege un psiholog din Craiova care sa fie potrivit cu obiectivele pe care ti le doresti si cu care sa rezonezi. Din cei cinci specialisti pe care ti i-am prezentat cu siguranta se afla cel putin unul care sa se ridice la inaltimea preferintelor si a nevoilor tale.

Fie ca ai nevoie de sedinte de consiliere psihologica sau de psihoterapie sau ca ti le doresti pentru tine sau pentru cei apropiati, alege cu incredere ajutorul unui psiholog, mai ales in caz de: anxietate, atacuri de panica, depresie, dependente, dezvoltare personala, imbunatirea relatiilor, depasirea unui moment dificil din viata ta. Psihologul potrivit te va ajuta sa te iubesti pe tine si pe cei din jur si sa privesti cu mai multa detasare tot ce ti se intampla.