Meniu

Psiholog Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Evaluare clinica psihologica, consiliere, evaluare prescolari, orientare scolara si obtinerea unor avize specializate – sunt doar cateva dintre cazurile pentru care ai avea nevoie de serviciile unui psiholog in Targoviste. Daca nu ai gasit inca o solutie pentru nevoile tale in oras, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii bine documentate despre cele mai bune cabinete de psihologie din municipiul resedinta a judetului Dambovita.

Citeste textul pana la capat pentru a identifica cele mai bune solutii in Targoviste pentru nevoile sau problemele emotionale cu carte te confrunti si a alege un psiholog cu care sa rezonezi in comunicare si dezvoltare personala.

Cat costa o sedinta la psiholog in Targoviste?

Fie ca apelezi la evaluare, la consiliere, la sfaturi de parenting sau la orientare scolara ori profesionala, vrei sa stii in primul rand cat costa o sedinta la psiholog in Targoviste, pentru a putea sa iti organizezi bugetul pentru vizita la cabinet. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetelor si clinicilor cu servicii de psihologie din oras, precum si tarifele practicate pentru o sedinta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Medcare Family
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Echipamente de ultima generatie
 • Amabilitatea si empatia personalului
 • Tratamente si interventii cu rezultate bune
Livia Spiroiu
200 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si experienta
 • Aria vasta de competenta a psihologului
 • Abordare moderna
 • Empatie si intelegere
 • Sedinte orientate spre solutii
Gabriela Matei
200 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Oferta diversa
 • Psiholog profesionist
 • Amabilitate si empatie
 • Atmosfera relaxanta
Anca Daniela Mihai
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Profesionalism si buna pregatire
 • Psihologul inspira incredere
 • Rabdare si intelegere fata de clienti
 • Sfaturi competente
 • Servicii de calitate
Clinica Lorentina
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii calitative
 • Dotari moderne
 • Personal profesionist
 • Amabilitatea si empatia abordarii
 • Solutii eficiente de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul cabinetelor de psiholog din Targoviste

Dupa ce te-ai edificat in privinta existentei unor cabinete de psiholog in Targoviste cu standarde ridicate, trebuie sa te decizi caruia dintre acestea te vei adresa pentru problemele tale. Nu este o decizie usoara, mai ales  cand ai mai multe optiuni, de aceea vrei sa cunosti mai multe informatii despre activitatea lor, despre standardele la care lucreaza, despre competentele psihologilor si despre opiniile clientilor care le-au trecut pragul. Pentru ca munca de documentare necesita timp si energie, am selectat pentru tine amanuntele de care ai nevoie ca sa-ti faci o opinie bine intemeiata rational si sa poti lua cea mai buna hotarare. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul la multe dintre nelamuririle tale. 

1. Medcare Family

La cabinetul de psiholog de la Medcare Family poti solicita evaluarea psihologica clinica/ psihodiagnostic clinic, cu identificarea factorilor psihologici implicati in sanatate, dezvoltare si tulburare sau boala mintala, interventie psihologica clinica generala, consiliere psihologica si psihoterapie de scurta durata, precum si psihodiagnostic si psihoterapie de tip integrativ. Te vei adresa aici psihologului si psihoterapeutului Andreea-Maria Popescu. Medcare Family Center este o clinica de familie din Targoviste infiintata si coordonata de reputatul dr. Andrei Tomescu, medic primar in obstretica-ginecologie, un centru in care pacientii din Dambovita vor gasi solutii de diagnostic si tratament in ginecologie, neonatologie, pediatrie, ortopedie, reumatologie, ORL, gastroenterologie, cardiologie, neurologie, chirurgie generala, chirurgie vasculara, chirurgie plastica, urologie si psihiatrie.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o sedinta de consiliere vei plati in acest centru suma de 200 de lei.

Pacientii clinicii sunt multumiti de experienta avuta aici. Sunt consemnate aspecte pozitive precum calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, echipamente de ultima generatie, amabilitatea si empatia personalului, tratamentele si interventiile cu rezultate bune.

Vezi parerile pacientilor despre Medcare Family
Vezi Pareri

2. Livia Alexandra Spiroiu

Livia Alexandra Spiroiu, psiholog clinician si psihoterapeut, ofera la Cabinetul sau individual privat de Psihologie din Targoviste, o gama variata de servicii, pentru persoane de toate varstele: psihoterapie online sau prin telefon, psihoterapie si consiliere psihologica analitica pentru adulti, adolescenti si copii, ateliere de terapie prin arta pentru copii, psihologie clinica – evaluare psihologica clinica si psihodiagnostic, psihologia muncii – testare psihologica pentru angajare/ mentinere functie, reluare activitate profesionala), consiliere si orientare in cariera a tinerilor. 

Pentru o sedinta de consiliere psihologica, specialistul percepe suma de 200 de lei.

Clientii acestui cabinet sunt incantati de serviciile de calitate, de profesionalismul si experienta psihologului, de aria sa vasta de competenta, de abordarea moderna, de empatie si intelegere, precum si de consilierea si psihoterapia orientate spre solutii.

3. Gabriela Matei

Gabriela Matei este psiholog cu drept de libera practica, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania in specializarile  psihoterapie – hipnoza clinica si ericksoniana, psihologie clinica, psihologie organizationala si psihologia muncii, psihologia securitatii nationale si psihologie judiciara. Vei putea accesa la Cabinetul individual de Psihologie din Targoviste servicii de: psihoterapie si consiliere individuala pentru adulti, copii, adolescenti, varstnici, psihoterapie si consiliere de cuplu, psihoterapie si consiliere de grup, psihosexologie, hipnoterapie, dezvoltare personala individuala, grupuri de dezvoltare personala, team building si workshop-uri, examinare psihologica pentru autorizarea exercitarii meseriilor si profesiilor cu grad mare de risc, examinare psihologica la angajare si periodica a personalului, examinare psihologica la reluarea activitatii, examinarea psihologica pentru obtinerea permisului de port-arma, examinarea psihologica pentru inscrierea la cursurile de formare profesionala, evaluare neuropsihologica complexa pentru Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap si evaluare neuropsihologica pentru Comisia de expertiza a capacitatii de munca.

Tariful pentru o sedinta la psiholog este de 200 de lei.

Clientii recomanda serviciile de calitate ale psihologului Gabriela Matei, diversitatea ofertei cabinetului, profesionalismul specialistului, amabilitatea si empatia si atmosfera relaxanta din cadrul sedintelor de consiliere sau psihoterapie.

4. Anca Daniela Mihai

Anca Daniela Mihai este psiholog clinician, avand competente in evaluare clinica, psihodiagnostic si interventie la copil si adolescent, principii si elemente de baza in psihosexologie, ingrijirea completa a copiilor cu istoric de trauma, tehnici de analiza comportamentala aplicata in tulburari de spectru autist, consiliere pentru dezvoltare personala, individuala si de grup. La Cabinetul sau de Psihologie din Targoviste, locuitorii judetului Dambovita pot accesa sedinte de consiliere pentru copii, adolescenti si adulti, precum si consiliere de cuplu si de grup.

Pentru o sedinta la acest psiholog din Targoviste, pretul este de 150 de lei.

Clientii se declara multumiti de serviciile de calitate ale cabinetului, de profesionalismul si buna pregatire a acestuia, de increderea pe care le-o inspira, de rabdarea si intelegerea manifestate in timpul sedintelor si de sfaturile competente primite aici.

5. Clinica Lorentina

Clinica Lorentina din Targoviste este clinica de recuperare medicala, psihiatrie, psihologie, in care functioneaza si un laborator clinic. Daca esti in cautarea unui psiholog clinician bun, vei gasi in acest centru medical patru specialisti cu experienta, dedicati profesiei: psih. Marius Tudor Duta, psih. Daniel Radu, psih. Alexandru Calin si psih. Constantin Pantea. La cabinetul specializat vei putea conta pe evaluare clinica, psihodiagnostic, consiliere psihologica si eliberare de diverse avize.

Pentru o sedinta de consiliere psihologica vei plati aici suma de 150 de lei.

Pacientii clinicii si-au exprimat in recenziile din mediul online multumirea pentru serviciile de calitate, dotarile moderne, profesionalismul personalului, amabilitatea si empatia cu care au fost abordati si pentru solutiile eficiente de tratament.

Concluzii

Indiferent ca vrei o evaluare psihologica temeinica, psihodiagnostic, sedinte de consiliere, de orientare in cariera, dezvoltare personala sau obtinerea unui aviz pentru proceduri judiciare, angajare, port-arma sau diverse alte activitati, poti conta pe serviciile unui bun psiholog in Targoviste. In cabinete individuale proprii sau in clinici de top din oras, specialistii in psihologie din oras au competente multiple si ofera o diversitate de servicii de calitate, cu ajutorul carora poti avea acces la expertiza, sfaturi si solutii de viata adecvate situatiei in care te afli in prezent.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre cabinetele de psihologie din Targoviste, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta emotionala si mintala, in alegerea psihologului care sa iti ofere sprijinul de specialitate de care ai nevoie pentru problema cu care te confrunti.