Meniu

Psihoterapeut Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai luat hotararea de a merge la psihoterapeut in Brasov? Aceasta decizie poate aparea in contextul unor probleme personale sau a dorintei de dezvoltare, psihoterapeutul fiind specialistul la care sa apelezi pentru a gasi solutii eficiente de gestionare a unor situatii dificile din viata. Daca te simti coplesit de emotii, daca ai ganduri negative sau daca treci printr-un moment delicat si ai nevoie de sprinij, psihoterapia poate fi raspunsul. 

Psihoterapeutul te ajuta sa te cunosti mai bine, sa iti intelegi emotiile si sa iti regasesti echilibrul interior, prin tehnici si strategii structurate. Cateva tipuri de psihoterapie sunt terapia cognitiva, terapia comportamentala si terapia familiala. Depresia, anxietatea, dependenta, problemele in cuplu si tulburarea bipolara sunt cateva dintre problemele care pot fi rezolvate in cadrul sedintelor de terapie. 

Care este cel mai bun psihoterapeut din Brasov?

Multi psihoterapeuti isi desfasoara activitatea in Brasov. Prin urmare, va fi destul de usor sa gasesti un profesionist in apropierea ta. In materie de preturi, terapia implica un tarif pe sedinta, despre care poti afla detalii mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Dr. Simigiu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Terapeut cu experienta vasta
 • Empatie si dedicare
 • Atentie la detalii
 • Sedinte de terapie dinamice si constructive
 • Rezultate peste asteptari
Danut Negru
350 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 350 Ron
 • Servicii calitative
 • Psiholog cu experienta vasta
 • Rezultate bune inca de la primele sedinte
 • Empatie, umor si atentie la detalii
 • Implicare si disponibilitate
 • Abordare personalizata
Doriana Souca
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Schimbari pozitive inca de la primele sedinte
 • Recomandari utile si sprijin in depasirea problemelor
 • Profesionalism si empatie
 • Atitudine optimista
Liliana Codleanu
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Psiholog bine pregatit
 • Deschidere, intelegere si empatie
 • Solutii si sugestii utile
 • Servicii de calitate
Doina Dolghier
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Metode si strategii eficiente
 • Psihoterapeut bine instruit
 • Atentie si implicare
 • Abordare personalizata
 • Servicii de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi cel mai bun psihoterapeut din Brasov?

Cand alegi un psihoterapeut, fie ca e vorba despre Brasov sau alt oras, e important sa cauti un specialist bine pregatit. Pentru a te simti confortabil si pentru a gasi impreuna raspunsuri la intrebarile care te framanta, este esential sa rezonezi cu terapeutul pe care l-ai ales. Experienta si abordarea terapeutica sunt doi factori de urmarit atunci cand esti in cautarea unui psihoterapeut.

Mai jos poti vedea care sunt cei mai apreciati psihoterapeuti din orasul Brasov, motivele pentru care sunt considerati cei mai buni si tariful pentru o sedinta de terapie:

1. Dr. Aurora Simigiu

Dr. Aurora Simigiu este unul dintre psihoterapeutii spre care te poti indrepta in Brasov atunci cand ai nevoie de sprijin in gestionarea unor situatii delicate sau cand doresti sa iti atingi potentialul maxim in materie de dezvoltare personala. Aurora Simigiu este profesor psiholog doctor si terapeut, cu specializare in psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala. Aceasta pune la dispozitia oamenilor care trec pragul cabinetului servicii de psihodiagnostic, terapie si avize psihologice. Dr. Aurora Simigiu contureaza programe personalizate pentru oamenii care se confrunta cu anxietate, depresie, nesiguranta, dificultati in relatie etc. 

Pretul unei sedinte de psihoterapie la acest cabinet este de 200 lei.

In mediul online vei gasi sute de recenzii pozitive la adresa doamnei Aurora Simigiu, pe care oamenii o descriu ca fiind un profesionist de exceptie, o persoana empatica si un terapeut pasionat de meserie. Sedintele de terapie sunt dinamice si constructive, iar clientii beneficiaza de sprijin, sfaturi si de o conexiune profunda, bazata pe incredere si siguranta. Clientii au numai cuvinte de lauda la adresa doamnei psiholog, despre care spun ca este atenta la cele mai mici detalii si ca propune solutii cu rezultate peste asteptari. Aceasta e bine pregatita si dedicata, iar oamenii care au ales-o sustin ca si-au rezolvat problemele si ca sedintele de terapie le-au schimbat viata in bine.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Aurora Simigiu
Vezi Pareri

2. Danut Negru

Printre cei mai buni psihoterapeuti dintre care poti alege in Brasov se numara si Danut Negru, in cabinetul caruia poti beneficia de consiliere psihologica, sedinte de psihoterapie si sprijin in dezvoltarea personala. Cu peste doua decenii de activitate in domeniul psihologiei, acesta e membru in numeroase societati de profil, avand calitate de membru fondator si reprezentant in Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie. Printr-o abordare complexa a tulburarilor mintale, psihologul Danut Negru propune oamenilor solutii eficiente si ii ghideaza in procesul descoperirii si intelegerii sinelui. 

Pentru o sedinta de psihoterapie, se aplica tariful de 350 lei.

Danut Negru este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati psihoterapeuti din Brasov. Clientii il considera un adevarat profesionist, ce reuseste sa ii citeasca rapid pe oameni si sa isi adapteze metodele in raport cu personalitatea acestora. Foarte multi clienti spun ca au rezonat cu domnul psiholog si ca pe parcursul sedintelor au reusit sa se dezvolte, sa isi gestioneze emotiile si sa se cunoasca mai bine, cu ajutorul sugestiilor si metodelor propuse de psiholog. Empatia, umorul, intuitia, atentia la detalii si capacitatea de a identifica rapid si corect problemele sunt cateva dintre calitatile acestui psiholog. Cativa dintre clienti spun ca psihologul a fost la fel de disponibil si implicat inclusiv in cadrul sedintelor desfasurate online. Majoritatea dintre cei care l-au ales sustin ca imbunatatirile s-au vazut inca de la primele sedinte. Pe de alta parte, exista si oameni care spun ca nu au rezonat cu abordarea sa, intrucat uneori este foarte direct.

3. Doriana Souca

Doriana Souca se numara printre psihoterapeutii la care au apelat deja foarte multi oameni din Brasov, in dorinta de rezolvare a unor probleme de ordin emotional. La acest cabinet se desfasoara sedinte de psihoterapie, dezvoltare personala, cursuri si seminarii. Doriana Souca este psiholog si psihoterapeut, care ajuta oamenii in procesul de identificare a problemelor si care propune solutii personalizate de imbunatatire a viziunii si de dezvoltare personala, punand accent deosebit pe recapatarea increderii in sine. 

O sedinta de psihoterapie te va costa 250 lei. 

Persoanele care au ales acest cabinet pentru sedinte de psihoterapie declara ca au simtit rapid o schimbare in bine si ca au primit recomandari utile in cadrul fiecarei sedinte. Profesionalismul, empatia, intelegerea, disponibilitatea, optimismul si sprijinul acordat clientilor sunt cateva dintre calitatile doamnei psiholog Doriana Souca. Oamenii spun ca au fost ascultati cu rabdare si calm, fiind de parere ca experienta avuta la acest cabinet le-a fost de folos in dezvoltarea pe plan personal. 

4. Liliana Codleanu

Daca te afli in cautarea celor mai buni psihoterapeuti din orasul Brasov, Liliana Codleanu este unul dintre numele care trebuie sa apara pe lista. De peste 20 de ani, aceasta ofera consiliere si sprijin oamenilor aflati in procese de dezvoltare si evolutie personala. Este psiholog, psihoterapeut si terapeut in medicina energetica, printre altele, aflandu-se intr-o perfectionare continua. Misiunea psihologului este de a ii sustine pe oameni in drumul catre autocunoastere si vindecare a traumelor, oferind solutii adaptate la nevoile acestora. 

Tariful aferent unei sedinte de psihoterapie este de 250 lei.

Majoritatea clientilor care au ales acest cabinet afirma ca au avut experiente pozitive, care i-au ajutat sa se inteleaga pe sine si sa rezolve anumite probleme. Psihologul are experienta, este deschis si empatic, oferind oamenilor sprijinul si solutiile de care au nevoie pentru a depasi cu brio perioade delicate din viata lor. 

5. Doina Dolghier

Topul celor mai buni psihoterapeuti care lucreaza in Brasov este completat de catre Doina Dolghier. Aceasta a urmat un program de formare in psihoterapie sistemica de cuplu si familie, dupa care si-a finalizat studiile de master in psihologie clinica si psihoterapie. Folosind o serie de tehnici care s-au dovedit utile in generarea unor schimbari pozitive, psihologul Doina Dolghier ii ajuta pe oameni sa se inteleaga mai bine si sa depaseasca evenimente dificile din viata, sa se dezvolte pe plan personal si sa isi imbunatateasca relatiile cu ceilalti.  

Pretul unei sedinte de psihoterapie este de 200 lei.

Doina Dolghier este caracterizata de oameni ca fiind bine pregatita, atenta si implicata. In cadrul recenziilor din mediul online, mai multi clienti au mentionat faptul ca dupa sedintele de terapie au capatat mai multa incredere in sine si ca au reusit sa identifice radacina problemelor. Acestia spun ca terapeutul le inspira incredere si ca se simt confortabil sa discute deschis in cadrul sesiunilor de psihoterapie. Abordarea personalizata si eficienta metodelor aplicate sunt alte aspecte apreciate si notate ca avantaj de catre numerosi clienti.

Concluzii

Gasirea unui psihoterapeut potrivit poate sa dureze un timp, insa daca locuiesti in Brasov ai sanse mari sa gasesti din prima un specialist foarte bun, in preajma caruia sa te simti confortabil si cu ajutorul caruia sa te dezvolti pe plan personal si sa depasesti perioadele dificile.