Meniu

Psihoterapeut Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui psihoterapeut in Galati? Numarul cabinetelor in cadrul carora isi desfasoara activitatea profesionisti cu experienta in domeniu este unul generos, iar pentru a-l alege pe cel mai potrivit pentru tine trebuie sa te informezi cu privire la mai multe aspecte. Exemple in acest sens pot fi locatia cabinetului, serviciile pe care le ofera, tarifele practicate etc.

Beneficiile pe care ti le poate aduce o sesiune de psihoterapie sunt numeroase. Mai exact, in Galati ai posibilitatea sa te programezi atat la sedinte individuale pentru adulti, cat si la sedinte pentru cupluri. Daca esti parinte si observi un comportament neobisnuit la copilul tau, atunci il poti duce pe acesta la cabinet pentru o evaluare psihologica.

Cat costa o sedinta la un psihoterapeut in Galati?

Pretul sedintei efectuate de un psihoterapeut din Galati variaza de la un cabinet la altul, in functie de mai multi factori, precum durata acesteia sau pregatirea profesionala a terapeutului. De aceea, inainte de a-ti face programare, ideal este sa te interesezi in legatura cu diferentele de pret. Noi iti venim in ajutor cu tabelul de mai jos, in care sunt incluse tarifele de la mai multe clinici din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Magda Calin
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Cursuri de formare
 • Reduceri la plata avans
Lucretia Preda
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Personal profesionist
 • Gama variata de servicii
 • Atitudine pozitiva
 • Cursuri de formare
PsiLand
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Rabdare si empatie
 • Servicii online
 • Atentie la detalii
 • Rezultate excelente
Psiholistic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Sedinte personalizate
 • Experienta vasta
 • Servicii online
 • Modalitate eficienta de abordare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinete la care poti gasi un psihoterapeut in Galati

Urmatorul top este alcatuit din cinci cabinete in cadrul carora poti gasi un psihoterapeut in orasul Galati. Uita-te peste fiecare descriere in parte, pentru a vedea prin ce se diferentiaza cabinetul respectiv de celelalte din lista. Dupa ce ai obtinut toate informatiile de care ai nevoie, tot ce ramane de facut este sa te programezi la terapeutul ales:  

1. Magda Calin

Persoanele care-si doresc sa beneficieze de expertiza unui psihoterapeut cu o ampla experienta in domeniu, se pot orienta catre cabinetul individual de psihologie Magda Calin din Galati. Aceasta a urmat Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii din Bucuresti in perioada 1990-1994, iar mai apoi, a efectuat un Master in specializarea Psihoterapii cognitiv-comportamentale, la Facultatea Titu Maiorescu. De asemenea, pe parcursul carierei a participat la mai multe cursuri de formare profesionala. Portofoliul de servicii la care au acces oamenii este unul variat si include psihoterapia cognitiv comportamentala, hipnoza, terapia Ericksoniana, consilierea psihologica in situatii de criza, psihodiagnosticul tulburarilor psihice etc. Tot la cabinet se organizeaza si workshop-uri, alaturi de grupuri de optimizare si dezvoltare personala. In plus, cei care platesc 5 sedinte in avans beneficiaza de o a 6-a in mod gratuit.

Pretul unei sedinte de psihoterapie este de 200 de lei.

Mai multi pacienti care au optat pentru serviciile de psihoterapie prestate in cadrul cabinetului Calin Magda au marturisit ca sedintele respective i-au ajutat sa-si restabileasca echilibrul interior si chiar sa-si depaseasca propriile fobii si stari de anxietate. Chiar si cei care s-au prezentat cu un oarecare scepticism la cabinet au avut parte de o surpriza placuta, care i-a determinat sa revina si pe viitor pentru a continua terapia.

Vezi parerile pacientilor despre Magda Calin
Vezi Pareri

2. Lucretia Preda  

In cadrul urmatorului cabinet de psihoterapie din Galati isi desfasoara activitatea Lucretia Preda, absolventa a Facultatii de Psihologie de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, cu un Master in Interventie Psihosociala si Psihoterapie. De asemenea, psihoterapeutul apartine de mai multe organizatii, precum Colegiul Psihologilor din Romania, Asociatia de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana si Federatia Romana de Psihoterapie. Serviciile la care pot apela persoanele interesate variaza de la sedintele de psihoterapie, la cele de psihosexologie, life-coaching, hipnoza clinica etc. Exista si servicii care se adreseaza in mod deosebit sportivilor. Cabinetul este deschis de luni pana vineri intre orele 9 si 17, iar programarile se pot face prin intermediul numarului de telefon disponibil pe site.

sedinta de psihoterapie costa 200 de lei.

Psihoterapeutul este apreciat de mai multi pacienti pentru faptul ca ofera sustinere si indrumare in situatii dificil de gestionat. Atmosfera de la cabinet este una placuta, in care oricine se poate relaxa. Alte aspecte legate de activitatea sa care ies in evidenta sunt profesionalismul si seriozitatea.

3. PsiLand

Centrul psihologic PsiLand a aparut din dorinta de a le oferi oamenilor sansa de a beneficia de serviciile unui psihoterapeut bine pregatit in Galati. Aici isi practica meseria Violeta Simion, care a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, iar mai apoi a urmat un Master in Analiza si Interventia in grupuri si organizatii. Bazele centrului au fost puse in anul 2017, iar in prezent, serviciile sale se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. In gama de servicii sunt incluse sedintele de psihoterapie individuala, programele de dezvoltare a inteligentei emotionale, consultanta psihoeducationala etc. De asemenea, oamenii pot opta si pentru sesiuni de terapie in mediul online. In ceea ce priveste programul cabinetului, acesta este deschis de luni pana vineri intre orele 10 si 19.

Tarifele sedintelor efectuate la cabinet variaza intre 150 si 300 de lei.

Serviciile oferite de centrul psihologic PsiLand sunt apreciate atat de adultii care au optat pentru sedinte de psihoterapie din proprie initiativa, cat si de parintii care si-au adus copiii aici in scopul de a-i intelege mai bine. Toti pacientii, indiferent de varsta, beneficiaza de rabdare si intelegere din partea psihoterapeutului, ceea ce-i determina sa revina la cabinetul PsiLand.

4. Psiholistic  

Tot pentru sedinte de psihoterapie in Galati, persoanele interesate au ca optiune Psiholistic, unde isi desfasoara activitatea Oana Rafa. Principalul obiectiv al activitatii cabinetului este de a diminua, ameliora si chiar rezolva problemele de natura psihologica. In acelasi timp, Psiholistic isi doreste sa incurajeze si sa sustina maturizarea si dezvoltarea personala a pacientilor. La cabinet se pot efectua atat sedinte de psihoterapie individuala, cat si de grup. In general, durata unei sesiuni este de 50-60 de minute, timp in care pot fi aduse in discutie mai multe subiecte. Cei care isi doresc se beneficieze de o sedinta de psihoterapie, o pot face apeland la numarul de telefon de pe site sau completand formularul online.

Pretul unei sedinte de psihoterapie incepe de la 100 de lei.

Caracteristica pe care oamenii o apreciaza in mod deosebit la activitatea centrului Psiholistic este profesionalismul de care da dovada psihoterapeutul. Chiar daca procesul de vindecare este unul lung si complex, terapeutul este alaturi de pacient pe tot parcursul acestuia. Exista pacienti care apeleaza de ani de zile la serviciile oferite de Oana Rafa si sunt in continuare super multumiti.

Concluzii

In cele din urma, efectuarea unei sedinte de terapie cu un psihoterapeut din orasul Galati este posibila, printr-o programare la unul din cabinetele prezentate in randurile de mai sus. Fiecare pacient este diferit, iar abordarea terapeutului trebuie sa fie una pe masura. In cazul in care n-ai idee daca psihoterapia este potrivita pentru tine, o discutie cu un psihoterapeut iti poate oferi mai multe informatii despre beneficiile pe care aceasta ti le poate aduce!