Meniu

Psihoterapeut Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui psihoterapeut in Iasi, care sa te ajute sa intelegi si sa depasesti problemele din viata ta? O sedinta de psihoterapie se poate dovedi foarte productiva, mai ales atunci cand simti o conexiune cu terapeutul din fata ta. Prin parcurgerea articolului de fata, vei afla informatii utile despre cabinetele individuale din oras si despre modul in care psihoterapeutii isi practica meseria.  

Exista mai multe aspecte pe care este ideal sa le ai in vedere inainte de a te programa la o sedinta de psihoterapie, indiferent ca intentionezi sa apelezi la un terapeut din Iasi sau dintr-un alt oras din tara. Printre acestea se numara locatia cabinetului, tarifele practicate in cadrul acestuia, experienta acumulata de psihoterapeuti pe parcursul activitatii lor in domeniu etc.  

Cat costa o sedinta cu un psihoterapeut in Iasi? 

Costul unei sedinte efectuate de un psihoterapeut din Iasi poate sa fie mai mult sau mai putin accesibil, in functie de cabinetul pe care ai ales sa-l vizitezi. In scopul de a evita pe cat posibil surprizele neplacute, noi ti-am pregatit un tabel cu tarifele practicate pentru acest serviciu, la mai multe clinici din oras. Tine cont de aceste diferente de pret inainte de a programa o vizita:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Dr. Tudor Rotaru
Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 600 Ron
 • Doctor in psihologie
 • Experienta in domeniu
 • Diverse publicatii
 • Atmosfera placuta
Alexandra Teleman
275 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 275 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Servicii de terapie online
 • Pachete de servicii
 • Atmosfera placuta
Mirela Zetu
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Diverse publicatii
Andra Dragan
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Servicii online
 • Atmosfera placuta
Equilibrium
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Participari la cursuri de perfectionare
 • Sedinte personalizate
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete la care te poti programa pentru o sedinta cu un psihoterapeut in Iasi  

La cabinetele de mai jos poti gasi psihoterapeutul din Iasi de care ai nevoie pentru efectuarea unei sedinte de calitate, prin intermediul careia poti afla mai multe despre propria persoana. Exista si situatii in care psihoterapia nu este raspunsul ideal pentru o persoana, iar terapeutul poate recomanda o alternativa mai potrivita. Fa-ti o programare pe baza informatiilor prezentate mai jos:

1. Dr. Tudor Stefan Rotaru  

Un prim cabinet la care se pot programa oamenii pentru a beneficia de expertiza unui psihoterapeut cu experienta din Iasi este cel al Dr. Tudor Stefan Rotaru, absolvent al Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza. Pe parcursul activitatii sale, acesta a publicat mai multe articole in reviste de specialitate, aducand in discutie diverse subiecte de interes in domeniul psihologiei, sociologiei si filosofiei. Serviciile oferite in cadrul cabinetului sunt sedinta de psihoterapie individuala, terapia de cuplu sau familie si pachetul de psihoterapie individuala „Effect”, care consta in 12 sedinte de terapie. Durata unei sedinte variaza intre 45 de minute si o ora, in functie de subiectele abordate in timpul acesteia. 

In ceea ce priveste costul sedintei de psihoterapie individuala, acesta este de 600 de lei.

Cele mai multe persoane care au optat pentru sedinte de psihoterapie cu Dr. Tudor Stefan Rotaru au adus cuvinte de lauda la adresa psihoterapeutului si activitatii sale. Printre cele mai apreciate aspecte se numara profesionalismul, dedicarea si implicarea. Chiar si cei care s-au prezentat la cabinet cu un oarecare scepticism au fost placut impresionati de atitudinea terapeutului. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Tudor Stefan Rotaru  
Vezi Pareri

2. Alexandra Teleman

Urmatorul cabinet de pe lista ii apartine Alexandrei Teleman, psihoterapeut care a urmat cursurile a doua mastere din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Pe parcursul activitatii sale profesionale, aceasta a lucrat atat in spitale, cat si in centre pentru copii si a colaborat cu pacienti straini. Serviciile prestate la cabinet includ terapia individuala, de cuplu, de grup si online. Ultima forma de terapie se adreseaza persoanelor care au nevoie de expertiza unui profesionist din domeniu, dar care nu se pot prezenta la cabinet din diferite motive. O sedinta de terapie dureaza 60 de minute, timp in care pot fi aduse in discutie tot felul de probleme si nevoi, de la anxietate si atac de panica, la dezvoltare personala. Cei interesati pot opta pentru diverse pachete de servicii. 

Sedinta de terapie individuala costa 275 de lei. 

Alexandra Teleman este apreciata in mod deosebit pentru pasiunea si devotamentul de care da dovada in timpul sedintelor de psihoterapie si nu numai. Fiecare sesiune le ofera oamenilor indrumarea de care acestia au nevoie pentru a trece cu bine peste problemele cu care se confrunta la momentul respectiv. In plus, rezultatele se vad la putin timp dupa efectuarea psihoterapiei. 

3. Mirela Zetu 

Un alt psihoterapeut care pune la dispozitia persoanelor interesate un portofoliu variat de servicii in Iasi este Mirela Zetu, absolventa a Facultatii de Psihologie din oras. Cu privire la competente, aceasta a efectuat formarea de lunga durata in Psihoterapie Integrativa in cadrul APIPC (Asociatia de Psihoterapie Integrativa si Psihologie Clinica) si in psihotraumatologie, la institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei din Bucuresti. La cabinet se efectueaza sedinte de psihoterapie individuala, de grup, de cuplu si familie si de dezvoltare personala. Un alt serviciu la care au acces oamenii este cel de evaluare clinica. Programarile se pot face printr-un apel telefonic. 

Pretul sedintei de psihoterapie este de 250 de lei. 

Trasatura care iese cel mai bine in evidenta in legatura cu activitatea Mirelei Zetu este empatia, intrucat mai multe persoane marturisesc ca au avut parte de o experienta placuta la cabinet, datorita atmosferei calde si primitoare. Metodele terapeutice folosite ii determina pe multi pacienti sa recomande serviciile cabinetului tuturor celor care au nevoie de sprijin din acest punct de vedere. 

4. Andra Dragan  

La cabinetul Andrei Dragan se efectueaza o gama variata de servicii de psihoterapie in Iasi, de la sedintele clasice 1-on-1, la cele online pentru diaspora si tehnici de vindecare a traumelor prin EMDR. Sedintele online se pot desfasura pe mai multe platforme, precum Skype, Zoom sau WhatsApp. Cu privire la studii, Andra Dragan a absolvit Facultatea de Psihologie si Drept din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, iar mai apoi a efectuat o formare in psihoterapie cognitiv-comportamentala. Cei care doresc sa se programeze pentru o sedinta de psihoterapie pot folosi fie numarul de telefon de pe site, fie formularul de contact, in care au oportunitatea sa descrie problema cu care se confrunta. 

O sedinta de psihoterapie individuala costa 250 de lei, iar durata este de 60 de minute. 

Persoanele care au apelat la serviciile prestate la cabinetul Andrei Dragan au apreciat calmul, flexibilitatea si rabdarea de care psihoterapeutul da dovada in timpul sedintelor. Mai mult decat atat, pacientii au reusit sa faca progrese mari inca de la inceputul terapiei, ceea ce i-a determinat sa revina cu drag la urmatoarele sedinte. 

5. Equilibrium 

Ultima optiune de pe lista este cabinetul individual de psihoterapie Equilibrium din Iasi, unde isi desfasoara activitatea Florina Cane, absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Petre Andrei. Activitatea cabinetului se concentreaza pe dezvoltare personala, tehnici de relaxare si gestionarea emotiilor. In plus, terapeutul a participat la mai multe cursuri de perfectionare de-a lungul carierei, in scopul de a le oferi oamenilor servicii de calitate. Pentru programari, cei interesati pot folosi numarul de telefon de pe pagina cabinetului. 

Pretul sedintei de psihoterapie este de 200 de lei, iar durata, de 50 de minute. 

Aspectele apreciate de oamenii care au apelat la serviciile cabinetului Equilibrium sunt empatia si buna pregatire a psihoterapeutului. Acesta este alaturi de pacient pe tot parcursul terapiei, pentru a-i oferi sprijin atunci cand are nevoie de el. Nici profesionalismul sau nu este trecut cu vederea. 

Concluzii

In final, o sedinta cu un psihoterapeut din orasul Iasi se poate dovedi utila in mai multe situatii, indiferent ca te confrunti cu stari anxietate, atacuri de panica sau alte problemele la care n-ai gasit inca un raspuns. Fa-ti o programare la unul din cabinetele de mai sus si bucura-te de efectele pozitive pe care ti le poate aduce psihoterapia!