Meniu

Psihoterapeut Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La un psihoterapeut din Pitesti poti beneficia de suport pentru depasirea problemelor din viata, pentru anxietate, depresie, probleme comportamentale, emotionale sau relationale. Chiar daca psihologia inca se loveste de preconceptii, iar oamenii refuza sa ceara ajutor de specialitate din teama de a fi stigmatizati, sedintele de psihoterapie pot face „minuni” in viata lor. 

O sedinta de psihoterapie in Pitesti poate fi oferita de mai multe cabinete private, dintre care, in acest articol, le-am ales pe cele mai bune, conform aprecierilor oamenilor. In functie de nevoile individuale ale fiecarei persoane, in acest cabinet poti vorbi deschis si confidential despre problemele tale, poti ajunge sa te intelegi cu adevarat, iti dezvolti strategii de gestionare a emotiilor si abilitati de comunicare eficienta. Citeste, asadar, pana la final, pentru a afla unde sa te programezi pentru psihoterapie in acest municipiu.

Cat costa o sedinta la un psihoterapeut din Pitesti?

Pretul pentru o sedinta la un psihoterapeut este diferit in Pitesti, in functie de anumiti factori: pregatirea specialistului, durata sedintei, notorietatea clinicii etc. In tabelul de mai jos sunt cuprinse tarifele percepute de principalii psihologi din oras. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Clinica Senex
Clinica-Verificata
175 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 175 Ron
 • Medici psihiatri, psihologi si psihoterapeuti cu experienta
 • Psihiatrie individuala, de cuplu sau de familie
 • Abordare holistica
 • Program de luni pana sambata
 • Terapie pentru tulburarile de alimentatie si dependente
 • Dezvoltare personala
 • Cabinete confortabile
Clinica Psihosmart
120 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 120 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut cu experienta
 • Psihoterapie individuala, de cuplu, de familie
 • Psihologie scolara, psihologia transporturilor
 • Logopedie
 • Psihologia muncii
 • Psiholog cu empatie si intelegere pentru fiecare client
Adriana Neacsu
180 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 180 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Psihoterapie cognitiv-comportamentala
 • Consiliere pentru copii, adulti si familii
 • Consiliere pentru orientarea profesionala
 • Participa la diverse cursuri de perfectionare
 • Atmosfera placuta si linistitoare in cabinet
 • Terapia florala Bach
Mentalcare
220 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 220 Ron
 • Psihoterapeuti certificati si cu diverse specializari
 • Psihoterapie in cabinet sau online
 • Dezvoltare personala
 • Tratarea dependentelor si a tulburarilor de alimentatie
 • Psihoterapie cognitiv-comportamentala, integrativa, psihosomatica, psihanaliza
 • Atmosfera placuta si primitoare
Adriana Petrescu
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Psihologie clinica si psihoterapie
 • Psihologia muncii, apararii, transporturilor
 • Psihoterapie individuala, de cuplu, de familie
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la psihoterapeut in Pitesti? Top 5 cabinete!

Atat pentru managementul tulburarilor de sanatate mintala, cat si pentru dezvoltare personala si cresterea stimei de sine si a increderii, trebuie sa te programezi la un psihoterapeut bun din Pitesti. Dar cum poti identifica un bun specialist? Te invitam sa parcurgi cu atentie informatiile de mai jos si te vei pune astfel la curent cu ceea ce te intereseaza.

1. Clinica Senex

Clinica Senex din Pitesti este o prima optiune, daca ai nevoie de un psihoterapeut bun. Echipa de specialisti a clinicii este alcatuita din medici psihiatri si psihologi care pun accentul pe abordari holistice pentru imbunatatirea sanatatii si pentru dezvoltare personala. Printre psihoterapeutii clinicii se numara Alexandra Baescu, Florentina Mihai si Simona Patrichi. Poti merge singur la sedintele de psihoterapie individuala sau, daca intampini probleme de comunicare cu partenerul si cu copiii, puteti merge impreuna la psihoterapie de cuplu sau psihoterapie de familie. Grupul de psihologi de la Senex ofera terapie psihologica si consiliere de dezvoltare personala atat in Pitesti, cat si in Bucuresti.

O sedinta de psihoterapie individuala costa 175 de lei si are o durata de 50 de minute.

In mediul pus la dispozitie de Clinica Senex din Pitesti, clientii se bucura de o companie placuta si de tehnicile de autocunoastere si dezvoltare personala cu care ii familiarizeaza psihologii. Personalul bine pregatit ii ajuta pe pitesteni sa-si expuna nemultumirile si suferintele, fiind asigurati ca sunt ascultati si ca, prin fiecare sedinta, ajung mai aproape de obiectivul pe care si l-au propus. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Senex
Vezi Pareri

2. Clinica Psihosmart

Persoanele cu tulburari de sanatate mintala, cele care au trecut prin schimbari dramatice, care au nevoie sa dezvolte abilitati de gestionare a emotiilor sau care vor doar sa se cunoasca mai bine pot alege cu incredere clinica Psihosmart din Pitesti, unde se afla o echipa de psihologi si psihoterapeuti cu experienta. Sedintele de psihoterapie se desfasoara individual sau se adreseaza cuplurilor si familiilor. In cadrul lor, se efectueaza interventii psihologice pentru autocunoastere si dezvoltare personala, dar si de control al factorilor psihologici ce sunt implicati in sanatate si boala, de depasire a problemelor psihoemotionale si relationale. Sedintele de psihoterapie au o frecventa saptamanala. La Psihosmart se afla psihologul Anca Cristina Macaneata, care mai ofera si alte servicii din sfera psihologiei: logopedie, psihologie clinica, psihologia transporturilor, psihologia muncii si organizationala, psihologie educationala.

Tariful unei sedinte de psihoterapie este de 120 de lei, avand o durata de 60 de minute.

Profesionalismul, blandetea si deschiderea fata de clienti sunt lucruri pe care argesenii le-au remarcat la acest psiholog si datorita carora au capatat incredere in obtinerea unor rezultate bune. Oamenii spun ca pot vorbi despre orice in sedinta la psiholog, stiind ca nu sunt judecati sau criticati. Se mai precizeaza in recenzii ca oamenii sunt ajutati sa-si recunoasca emotiile si sa le gestioneze corect, iar faptul ca este si psiholog scolar este un alt avantaj important, oferind si sedinte pentru copii si adolescenti, dar si indrumari pentru parinti de a avea o buna comunicare cu acestia.

3. Adriana Neacsu

Multi pitesteni sustin ca psihologul clinician Adriana Neacsu este printre cei mai buni din Pitesti, oferindu-si serviciile atat adultilor, cat si copiilor si adolescentilor care au nevoie de psihoterapie cognitiv-comportamentala sau consiliere psihologica. In cabinetul sau de pe strada Aleea Stadionului din Pitesti, psihologul efectueaza si evaluari clinice si consiliere pentru copil, adult si familie, dar si sedinte de consiliere in vederea orientarii profesionale. Adriana Neacsu a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din Bucuresti si participa la diferite cursuri de perfectionare in domeniu. De cativa ani, psihologul practica si Terapia florala Bach.

Pretul unei sedinte de psihoterapie este de 180 de lei.

Desi unii dintre clienti au simtit o oarecare teama la inceput de a se deschide in fata psihologului, profesionalismul si abordarea directa a acestuia i-au convins rapid ca nu este cazul. I-a ajutat foarte mult pe pitesteni si faptul ca au descoperit in psiholog o persoana calda, empatica si mereu pregatita cu o vorba buna pentru a le aduce linistea sufleteasca si a-i face sa-si schimbe perspectiva asupra vietii lor.

4. Mental Care

Mental Care este o clinica de psihologie si psihoterapie din Pitesti, in care oamenii sunt ajutati sa depaseasca dificultatile emotionale si sa-si trateze unele afectiuni psihice. Sunt cinci psihologi si psihoterapeuti in cadrul clinicii, printre ei numarandu-se si Ciprian Jurma, psihoterapeut psihanalist cu o experienta de peste 20 de ani si cu pregatire in cadrul Fundatiei Romano-Olandeze pentru Psihoterapie Psihanalitica. Specialistul a efectuat stagii clinice la: Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, Spitalul Marie Curie si Clinica de Psiho-Oncologie „Lidia Stoica”. Ciprian Jurma este specializat in tratarea tulburarilor afective sau de personalitate, a celor compulsive, a tulburarilor anxioase si depresive si in mindfulness. 

Costul unei sedinte de psihoterapie este de 220 de lei.

Clinica Mental Care este apreciata pentru diversitatea serviciilor in domeniul psihologiei si psihoterapiei si pentru echipa de exceptie. Psihologii si psihoterapeutii sunt laudati pentru cunostintele vaste, abordarea prietenoasa si empatica, iar atmosfera calda si placuta din cabinete este de asemenea un plus al clinicii pe care oamenii l-au remarcat.

5. Adriana Petrescu

In Cabinetul Individual de Psihologie Adriana Petrescu din Pitesti sunt puse la dispozitie servicii ce tin de psihologia clinica, psihoterapie, psihologia transporturilor, psihologie scolara, psihologia apararii, a muncii, iar de curand a fost introdusa in oferta de specialitati a clinicii si psihologia sportiva. Daca te confrunti cu o tulburare de sanatate mintala, cu stres, schimbari importante in viata, dificultati in relatie si probleme legate de parenting, te poti programa pentru o sedinta de psihoterapie individuala, de cuplu sau familie, unde vei invata sa-ti gestionezi problemele. 

Pretul sedintei de psihoterapie este de 150 de lei.

Clientii spun ca acest specialist i-a ajutat sa depaseasca situatii delicate, prin experienta, profesionalism si dedicare. Alte lucruri pe care pitestenii le-au constatat in urma vizitelor la psiholog ar fi: mediul placut din cabinet, in care este facilitata comunicarea si clientii sunt incurajati sa-si expuna cele mai intime probleme, pretul accesibil al sedintelor si faptul ca programarile se respecta cu strictete.

Concluziile noastre 

Fiecare psihoterapeut din Pitesti prezentat in articol s-a remarcat prin pregatire si experienta. In plus, toti acesti profesionisti au calitati umane care ii ajuta pe oamenii asezati pe fotoliul sau canapeaua din cabinet sa se simta in siguranta si intelesi. In acest fel, pitestenii sunt incurajati sa-si exploreze cu incredere gandurile si sentimentele cele mai profunde.

Fiecare persoana care intra in cabinetele acestor profesionisti au parte de o ghidare adecvata pentru a face fata dificultatilor. Competentele, pregatirea in psihologie si in diverse terapii, ambianta placuta din cabinet sunt lucruri pentru care oamenii revin cu placere in aceste cabinete.