Meniu

Psihoterapeut Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt momente in viata si traume pe care nu le poti depasi emotional si ai nevoie de competentele unui specialist pe care sa poti conta, in proximitatea ta, de un psihoterapeut in Ploiesti. Daca esti intr-un impas si nu ai inca o optiune de cabinet de psihoterapie, acest articol iti va servi drept ghid cu ajutorul caruia sa poti alege cea mai buna solutie pentru nevoile tale.

Citeste textul pana la capat pentru a afla unde trebuie sa mergi pentru serviciile specializate de psihoterapie in Ploiesti, necesare redobandirii poftei de viata si starii de bine.

Cat costa o sedinta la psihoterapeut in Ploiesti?

Daca te-ai hotarat sa faci o schimbare benefica in viata ta si sa depui eforturi sa depasesti o perioada critica, te astepti si la costuri financiare si vrei sa stii cat costa o sedinta la psihoterapeut in Ploiesti. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetelor specializate catre care ai putea sa te indrepti si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o sedinta de psihoterapie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Butterfly
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psihoterapeut profesionist
 • Abordare holistica
 • Experiente revelatoare si vindecatoare
 • Atmosfera placuta si primitoare a cabinetului
Iuliana Balan
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si experienta
 • Terapii eficiente
 • Abordare blanda si empatica
 • Cele mai bune solutii pentru terapia de cuplu
Lucia Anghel
180 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 180 Ron
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Sedinte vindecatoare
 • Abordare calda si empatica
 • Servicii calitative
 • Rezultate bune ale psihoterapiei
Gabriela Manea
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Psihoterapeut bine pregatit
 • Profesionalism si seriozitate
 • Persoana blanda, intelegatoare si empatica
 • Programe de psihoterapie eficiente
Carmen Bontas
220 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 220 Ron
 • Act medical de calitate
 • Psihoterapeut profesionist
 • Competenta si experienta
 • Abordari interesante si revelatoare
 • Atmosfera prietenoasa si placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune cabinete de psihoterapeut din Ploiesti

Iti doresti, desigur, sedinte eficiente la un psihoterapeut in Ploiesti, sa reusesti ca comunici bine cu el si sa iti ofere empatie, intelegere si solutii profesionale pentru problemele cu care te confrunti. Desi ai in fata un clasament intocmit pe o documentare temeinica, ai dori sa cunosti mai multe aspecte despre cabinetele din top, inainte de a decide sa te adresezi unuia dintre ele. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii relevante despre calitatea serviciilor, despre competentele psihoterapeutilor, despre oferta lor si despre parerile clientilor care le-au trecut pragul.

1. Butterfly Somato Transformation

Butterfly Somato Transformation este numele cabinetului de psihoterapeut al Iulianei Enescu din Ploiesti, specialist apreciat pentru abordarea holistica a problemelor emotionale ale clientilor. Vei gasi aici o oferta diversa de servicii, in care se includ psihoterapie experientiala unificatoare, terapie transgenerationala, hipnoza permisiva si miscari vindecatoare – meditatii active Osho, respiratie pneuma, mindfulness somato-creativ, ecstatic shaking medicine, ritualul trance dance si mandale de lumina.

Pentru o sedinta de psihoterapie la acest cabinet vei plati suma de 200 de lei.

Clientii cabinetului sunt incantati de serviciile de calitate, de persoana psihoterapeutului, un profesionist cu abordare holistica originala, la sedintele si workshop-urile caruia au avut experiente revelatoare si vindecatoare. Totodata, in recenziile din mediul online se consemneaza atmosfera placuta si primitoare a cabinetului.

Vezi parerile pacientilor despre Butterfly Somato Transformation
Vezi Pareri

2. Iuliana Balan

Iuliana Balan este psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, in specializarea psihoterapie sistemica de familie si cuplu. La cabinetul sau din Ploiesti, clientii pot accesa terapie de familie, terapie de cuplu, terapia copilului si adolescentului, dezvoltare personala pentru preadolescenti, consiliere premaritala si psihoterapie online. Iuliana Balan si-a inceput practica psihoterapeutica in urma cu 14 ani ca psiholog scolar, dezvoltand programe de consiliere individuala si de grup pentru copii si adolescenti, dar si pentru persoanele care fac parte din suprasistem (parinti, bunici, cadre didactice). In anul 212 a infiintat cabinetul individual privat din municipiul resedinta a judetului Prahova.

Tariful pentru o sedinta de psihoterapie la acest cabinet este de 200 de lei.

Clientii recomanda serviciile de calitate ale cabinetului privat, profesionalismul si experienta psihoterapeutului, eficienta terapiilor, abordarea blanda si empatica. Totodata, persoanele care au beneficiat aici de terapie spun ca au primit cele mai bune solutii pentru terapia de cuplu si au gasit resursele de a-si salva relatia sau casnicia.

3. Lucia Anghel

Daca esti in cautarea unui psihoterapeut bun in Ploiesti, il poti gasi si la Cabinetul individual de psihologie Lucia Anghel. Te poti adresa aici pentru consiliere psihologica, psihoterapie individuala, psihoterapie online, servicii psihologice de familie, servicii psihologice pentru adolescenti, dezvoltare personala, terapie de grup, terapie de familie si psihoterapie pentru tulburari emotionale. Lucia Anghel este psihoterapeut din anul 2017 si este specializata in psihologie clinica si psihoterapie psihanalitica de cuplu, familie si grup.

Pentru sedinta de psihoterapie vei achita aici suma de 180 de lei.

Clientii sunt multumiti de serviciile de calitate ale cabinetului, de atmosfera placuta si relaxanta, de sedintele vindecatoare de psihoterapie, de abordarea calda si empatica a psihoterapeutului si de rezultatele bune ale psihoterapiei.

4. Gabriela Manea

Gabriela Marienita Manea este psiholog clinician si psihoterapeut care activeaza in cadrul Cabinetului individual privat de Psihologie din Ploiesti, unde ofera servicii de psihologie clinica, terapie florala Bach, psihoterapie si consiliere psihologica, consiliere de reintegrare sociale persoanelor aflate in probatiune, evaluare si aviz pentru inseminarea in vitro, examen psihologic pentru comisia de expertiza a capacitatii de munca, examen psihologic stabilire grad de handicap, examen psihologic in vederea orientarii scolare pentru copii, terapii de scurta durata focalizate pe problema, terapii scurte centrate pe solutii, terapie online pe Skype si oxigenare celulara cu ajutorul aparatului Bol d’Air Jacquir. Psihoterapeutul organizeaza si cursuri si workshop-uri de autocunoastere si dezvoltare personala pentru copii si adolescenti, precum si cursuri de parenting si dezvoltare personala pentru mame.

Pretul practicat pentru o sedinta de psihoterapie este de 200 de lei.

Clientii marturisesc in recenziile din mediul online ca au intalnit la acest cabinet servicii de calitate, un psihoterapeut bine pregatit, profesionalism si seriozitate maxime, o persoana blanda, intelegatoare si empatica si programe de psihoterapie eficiente.

5. Carmen Bontas

La Cabinetul de Psihoterapeut Carmen Bontas, persoanele care sufera de tulburari emotionale si de comportament se pot adresa pentru psihoterapie, logopedie, psihologie clinica, psihologia muncii si organizationala, psihologie copii si parenting si pentru metoda constelatiei familiale, de grup sau individuala. Carmen Bontas este psiholog clinician si psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, membru in Federatia Romana de Psihoterapie, in EAP (European Association of Psychotherapy) si are formare in constelatii familiale/sistemice, cu trainerul psihoterapeut Barbara Morgan Anglia, pregatita la randul sau de Bert Hellinger.

In acest cabinet, vei plati pentru o sedinta de psihoterapie suma de 220 de lei.

Clientii isi exprima multumirea prin intermediul recenziilor din mediul online, afirmand ca serviciile cabinetului sunt de calitate, ca psihoterapeutul este un profesionist, competent si experimentat, ca abordarile sale sunt deosebit de interesante si revelatoare, iar discutiile se desfasoara intr-o atmosfera prietenoasa si foarte placuta.

Concluzii

Un psihoterapeut din Ploiesti te poate ajuta sa depasesti traume emotionale, sa iesi dintr-un impas in relatia in care esti implicat/-a, sa te orientezi mai bine in cariera sau sa fii un parinte mai bun pentru copilul tau. Experienta si competentele multiple ale specialistilor in psihoterapie din municipiul resedinta a judetului Prahova sunt atuurile cabinetelor de psihologie prezentate in clasamentul din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit.  

Cu ajutorul informatiilor din text, vei putea sa iei o decizie bazata pe o documentare temeinica si pe argumente solide in alegerea cabinetului de psihoterapie din Ploiesti, in care nevoile si exigentele tale sa fie satisfacute in mod optim si in care sa poti beneficia de sedinte de terapie care sa iti readuca starea de bine si sa iti imbunatateasca semnificativ relatiile sociale.