Meniu

Psihoterapeut Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici sau a unui cabinet individual, la care sa te poti programa pentru sedinte de psihoterapie in Sibiu? Motivele pentru care oamenii apeleaza la acest tip de terapie sunt numeroase, de la dorinta de a remedia simptomele asociate cu diverse tulburari de comportament, la gestionarea factorilor de stres din viata unei persoane. 

La cabinetele din Sibiu isi desfasoara activitatea psihoterapeuti bine pregatiti, care sunt dispusi sa te ajute sa treci cu bine peste problemele cu care te confrunti la momentul actual. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti terapeutul potrivit pentru tine, iar prin intermediul articolului de fata vei obtine informatii cheie in legatura cu optiunile pe care le ai in oras! 

Cat costa o sedinta de psihoterapie in Sibiu? 

Pretul psihoterapiei in Sibiu variaza de la un cabinet la altul, in functie de experienta terapeutului care se ocupa de efectuarea sedintelor si de durata acestora. Exista si alti factori care pot influenta tarifele, precum numarul celor care participa la terapie; poate sa fie vorba de sedinte individuale sau de grup. In tabelul urmator vei gasi preturile practicate de mai multi terapeuti din oras:    

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Alina Stoica
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Cursuri de formare
 • Preturi accesibile
Life Therapy
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Cursuri de formare
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta
 • Locuri de parcare
Lidia Burca
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Cursuri de formare
 • Servicii online
 • Atmosfera placuta
Ioan Poglan
180 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 180 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Servicii online
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta
Mihaela Ionas
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Servicii online
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cinci cabinete la care se efectueaza psihoterapia in Sibiu 

Printr-o programare la unul din cabinetele de mai jos, ai posibilitatea sa beneficiezi de expertiza unor profesionisti in domeniul psihoterapiei din Sibiu. Intrucat fiecare caz este unic in felul sau, obiectivul acestor terapeuti este acela de a oferi o abordare personalizata tuturor celor care se confrunta cu un moment dificil in viata lor. Tine cont de informatiile prezentate in descrierile urmatoare, astfel incat decizia pe care o vei lua sa fie una cat mai potrivita: 

1. Alina Stoica  

Primul cabinet de pe lista ii apartine Alinei Stoica, psiholog si psihoterapeut din Sibiu, care a urmat pe parcursul activitatii mai multe cursuri de formare in domeniu, precum este cel de tehnici si interventii cognitiv-comportamentale in mediul clinic. Specialitatile cabinetului sunt psihologia clinica, psihoterapia, psihologia muncii si organizationala. Astfel, in gama de servicii se regasesc consilierea psihologica, psihoterapia individuala, terapia de cuplu, terapia pentru copii, evaluarea psihologica, orientarea in cariera etc. Cabinetul este deschis in zilele de luni, miercuri si vineri intre orele 15 si 21, iar martea si joia, intre 15 si 17. Disponibilitatea terapeutului poate fi verificata online; tot aici se fac si programari. Cu privire la anulari, acestea trebuie facute cu 24 de ore inainte de ora la care urmau sa fie efectuate sedintele, pentru a evita taxarea serviciilor.  

O sedinta de psihoterapie individuala costa 100 de lei, iar durata este de o ora. 

Mai multe persoane o recomanda pe Alina Stoica pentru atitudinea pozitiva, implicarea si empatia de care da dovada in timpul sedintelor de psihoterapie. Spatiul din interiorul cabinetului este frumos amenajat si contribuie la crearea unui spatiu sigur, in care oamenii se pot relaxa fara probleme. De asemenea, experienta placuta si pozitiva ii determina pe multi pacienti sa revina la cabinet, in scopul de a beneficia din nou de servicii de calitate. 

Vezi parerile pacientilor despre Alina Stoica  
Vezi Pareri

2. Life Therapy 

La clinica Life Therapy isi desfasoara activitatea o echipa alcatuita din mai multi psihologi si psihoterapeuti din Sibiu, precum Iulia Ludosan, Nicoleta Ilies si Alexandra Cirlan. Serviciile prestate la cabinet se adreseaza tuturor categoriilor de varsta: psihoterapie individuala sau de grup pentru adulti, pentru copii, evaluare psihologica, terapie de recuperare, logopedie si comunicare si terapie prin muzica. Exista atat terapeuti care sunt disponibili in prima jumatate a zilei, cat si terapeuti care isi desfasoara activitatea dupa-amiaza si seara. Astfel, persoanele interesate de o sedinta de psihoterapie au mai multe variante de programare. Cu privire la programarile online, acestea trebuie confirmate prin intermediul unui apel telefonic. 

Pretul sedintei de psihoterapie individuala este de 150 de lei. 

Echipa clinicii Life Therapy este apreciata pentru profesionalism si dedicare. Atat adultii care au optat pentru o sedinta de psihoterapie din proprie initiativa, cat si parintii care au vizitat clinica alaturi de copii, au avut parte de o experienta placuta si de rezultate pe masura. In plus, Life Therapy dispune de locuri de parcare suficiente si de un spatiu de joaca special gandit pentru copii. 

3. Lidia Burca 

Lista continua cu un cabinet individual de psihologie, care ofera servicii de psihoterapie si nu numai in Sibiu si in cadrul caruia isi practica meseria Lidia Burca. Aceasta a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, iar mai apoi a urmat cursuri de formare profesionala. La cabinet se pot efectua sedinte de psihoterapie individuala, de cuplu si de familie, iar serviciile se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. In cazul in care o persoana nu are posibilitatea sa se deplaseze pana la cabinet pentru efectuarea sedintei de psihoterapie, exista varianta online. Sedintele se realizeaza doar cu programare, iar cei interesati au la dispozitie numarul de telefon de la cabinet pentru a stabili data si ora. 

Sedinta de psihoterapie costa 150 de lei. 

Caracteristica pe care oamenii o apreciaza in mod deosebit la activitatea cabinetului Lidiei Burca este empatia. Spatiul in care se desfasoara sedintele de psihoterapie este unul placut si primitor, in care pacientii se simt inspirati. In plus, cei care au optat pentru serviciile de aici marturisesc ca au reusit sa gaseasca solutii pentru probleme pe care nici nu stiau ca le aveau. 

4. Ioan Poglan 

Ioan Poglan este un psiholog-psihoterapeut din Sibiu, specializat in psihoterapie cognitiv-comportamentala, care isi practica meseria in cadrul unui cabinet individual din oras. Serviciile la care au acces oamenii sunt psihoterapia individuala, de cuplu, de grup si sedinta de dezvoltare personala. Cu privire la modalitatea in care se desfasoara psihoterapia la acest cabinet, procesul este structurat pe trei etape: evaluare, conceptualizare si interventie. In general, sedintele au loc o data pe saptamana, insa acest lucru variaza in functie de obiective si de rezultatele obtinute pe parcursul psihoterapiei. Cei care aleg efectuarea sedintelor in mediul online vor folosi platforma Skype. Cabinetul este deschis de luni pana vineri, intre orele 10 si 21, iar prima programare trebuie facuta prin intermediul unui apel telefonic. 

In ceea ce priveste pretul sedintei de psihoterapie, acesta este de 180 de lei. 

Exista mai multe aspecte pe care oamenii le apreciaza la psihoterapeutul Ioan Poglan, dintre care merita amintite: empatia, atentia la detalii, abilitatile de comunicare si profesionalismul. Cu ajutorul sedintelor de psihoterapie efectuate la cabinet, oamenii au reusit sa-si imbunatateasca atat viata, cat si atitudinea pe care o au fata de cei din jur. 

5. Mihaela Ionas 

Ultimul cabinet de psihoterapie de pe lista este cel al Mihaelei Ionas din Sibiu. Cu privire la studii, aceasta a absolvit Facultatea de Stiinte, specialitatea Psihologie de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, iar mai apoi a efectuat un Master in Psihosociologia Negocierii in cadrul aceleiasi facultati. Din 2009 si pana in prezent, Mihaela Ionas este profesor consilier scolar la Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala din Sibiu, oferind consiliere psihopedagogica cadrelor didactice, copiilor si parintilor. Serviciile prestate la cabinet sunt psihoterapia pentru copii si adolescenti, pentru adulti, de familie si pentru cupluri. Sedintele de terapie se desfasoara doar pe baza unor programari, iar acestea se pot face la telefon, prin E-mail sau prin completarea formularului disponibil pe site-ul cabinetului. 

Pretul unei sedinte de psihoterapie este de 150 de lei. 

Persoanele care au apelat la Mihaela Ionas pentru sprijin au constatat la putin timp dupa efectuarea sedintelor de psihoterapie o imbunatatire a starii lor de spirit. Mai mult decat atat, pacientii si-au redobandit increderea de sine, iar experienta productiva i-a determina sa revina la cabinet pe viitor. 

Concluzii

In concluzie, o sedinta de psihoterapie efectuata in Sibiu te poate ajuta sa inveti mai multe despre propria persoana, inclusiv cum sa-ti gestionezi cu succes emotiile. Alege unul din psihoterapeutii de mai sus si programeaza-te la o sedinta, pentru a afla care sunt primii pasi pe care trebuie sa-i faci, in scopul de a-ti imbunatati calitatea vietii!