Meniu

Psihoterapeut Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unui psihoterapeut din Targu Jiu, in acest articol vei descoperi mai multi specialisti din domeniu, care au competente remarcabile si experienta vasta. La psihoterapeut se pot trata diverse probleme: depresie, anxietate, atacuri de panica, adictii, furie,  iar oamenii mai pot primi tot suportul pentru dezvoltarea spirituala si personala.

Prin prezentarea specialistilor din acest articol ne propunem sa evidentiem cum contribuie acestia la promovarea bunastarii emotionale si a sanatatii mintale din Targu Jiu. Te poti inspira din informatiile primite pentru a-ti face o opinie si a decide la ce psihoterapeut sa mergi, daca treci printr-o experienta dificila sau pur si simplu vrei sa te cunosti mai bine si sa evoluezi.

Cat costa sedinta la un psihoterapeut din Targu Jiu?

Tarifele percepute pentru o sedinta la psihoterapeut in Targu Jiu variaza, asa cum se intampla in cazul tuturor serviciilor competitive de pe orice piata. In tabelul de mai jos au fost consemnate preturile percepute in cele mai apreciate cabinete din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Larisa Ciulpan
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 170 Ron
 • Psiholog clinician
 • Psihoterapeut de familie si cuplu
 • Consiliere parentala
 • Terapii pentru copii si adolescenti
 • Tratarea dependentelor
 • Psihoterapie pentru depresie
 • Buna comunicare
Marin Popescu
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut adlerian
 • Dezvoltare personala
 • Terapie depresie, anxietate, fobii, psihoze
 • Terapie adictii si reintegrare sociala
 • Consiliere suportiva pentru apartinatorii persoanelor bolnave
 • Orientare in cariera
Andreea Vlad
180 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 180 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut cu experienta
 • Psihoterapie cognitiv-comportamentala
 • Psiho-oncologie
 • Terapie pentru depresie, anxietate si alte tulburari
 • Terapie pentru abuz si dependente
 • Terapie maritala
 • Suport si consiliere pentru cuplurile cu probleme de fertilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce psihoterapeut din Targu Jiu este considerat cel mai bun?

Daca te-ai intrebat ce psihoterapeut din municipiul Targu Jiu este cel mai bun, te poate ajuta in acest scop clasamentul de mai jos. Retine insa ca totul tine de fiecare persoana, de asteptarile, nevoile si preferintele sale!

1. Larisa Ciulpan

Larisa Ciulpan este psiholog clinician in Targu Jiu si psihoterapeut de familie si cuplu. In cadrul cabinetului pe care il detine, ofera indrumare si ajutor pentru diverse probleme: doliu, depresie, recuperare postoperatorie, tulburari de comportament, divort sau separare, violenta domestica. Psihologul are un master in Psihologie clinica – tehnici de interventie prin consiliere si psihoterapie si a studiat si intr-un program de formare in psihoterapie familiala si de cuplu la Universitatea de Vest din Timisoara. Terapiile au o adresabilitate vasta: copii si adolescenti, cupluri, adulti cu dependenta de alcool, tutun, jocuri de nororc sau parinti care vor sa gestioneze mai bine relatia cu copiii lor.

Pretul unei sedinte de psihoterapie este de 170 de lei.

Clientii apreciaza calitatile profesionale ale acestui psiholog, spunand ca datorita pregatirii, intelegerii, rabdarii si calmului sau au reusit sa atinga obiectivele stabilite: gestionarea stresului si anxietatii, identificarea si managementul factorilor care duc la depresie, imbunatatirea relatiilor interpersonale. 

Vezi parerile pacientilor despre Larisa Ciulpan
Vezi Pareri

2. Marin Popescu

  Un alt psihoterapeut cunoscut din Targu Jiu este Marin Popescu, psiholog cu drept de libera practica, specializat in psihoterapie Adleriana. Sedintele de psihoterapie se adreseaza persoanelor care au nevoie sa-si rezolve diverse probleme din sfera personala si sociala: comunicare deficitara, timiditatie, dependente, stima de sine scazuta, abuz, atacuri de panica, anxietate, depresie si alte tulburari. Si cuplurile se pot adresa la specialist  pentru rezolvarea conflictelor si neintelegerilor, iar apartinatorii persoanelor bolnave pot de asemenea sa solicite consiliere suportiva. 

  Tariful sedintei de psihoterapie este de 150 de lei.

  Psihologul Marin Popescu se remarca drept un profesionist dedicat si empatic din recenziile postate de clientii sai pe internet. Oamenii spun ca experienta psihoterapeutului, gama variata de servicii, suportul esential in momentele dificile i-au ajutat sa depaseasca momente solicitante, din punct de vedere psihic, cum ar fi pierderea unui persoane dragi sau un diagnosticarea unei boli grave.

  3. Andreea Vlad

  Inca un psihoterapeut apreciat in Targu Jiu este Andreea Vlad. In acest cabinet, serviciile includ: psihoterapie cognitiv-comportamentala, psihologia transporturilor, psihologia muncii si organizationala. Psihoterapeutul Andreea Vlad trateaza prin terapie probleme precum: neadaptare la viata sociala, gelozia, furia, stresul, stima de sine scazuta, experiente traumatizante, fobii, anxietate, atacuri de panica, depresie. Si oamenii care au primit un diagnostic oncologic sunt sprijiniti emotional si terapeutic sa faca fata emotiilor si stresului asociate cu boala. Cuplurile care trec prin probleme de fertilitate pot solicita de asemenea consiliere pentru a face fata emotiilor si stresului si pentru a-si consolida conexiunea in timpul proceselor delicate, cum sunt fertilizarea in vitro, adoptia sau celelalte alternative.

  Sedinta de psihoterapie costa in acest cabinet 180 de lei.

  Profesionalismul psihologului, orientarea reala catre client, confidentialitatea si mediul placut din cabinet sunt calitati pe care oamenii le-au apreciat aici. Pentru ca sedintele de terapie se desfasoara in armonie si cu empatie din partea specialistului, clientii sunt ajutati sa-si exploreze in tihna mintea si sufletul, acceptandu-se asa cum sunt si debarasandu-se de gandurile si obiceiurile care ii impiedica sa evolueze.

  Concluziile noastre

  Exemplele de profesionistii dedicati, cu abilitati variate si cu o experienta vasta pe care i-ai descoperit in acest articol te pot ajuta sa alegi un psihoterapeut bun din Targu Jiu. 

  Psihoterapeutul este un pilon important in promovarea sanatatii mintale, in gestionarea anxietatii, depresiei, relatiilor si in provocarile din viata. Alege profesionisti din Targu Jiu care sa te ajute sa-ti recapeti echilibrul si sa avansezi pe scara dezvoltarii personale sau profesionale.