Meniu

Psihoterapeut Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O persoana, fie adolescent sau adult, poate ajunge la un psihoterapeut din Valcea atunci cand se confrunta cu dificultati emotionale, chiar daca a primit sau nu o recomandare de la un specialist in acest sens. Semnele ca psihoterapia iti este necesara ar putea include: simptome persistente sau severe de anxietate, tristete accentuata sau depresie, conflicte frecvente cu partenerul, consum excesiv de substante, experimentarea unor evenimente traumatice. 

In acest articol te vom familiariza cu serviciile de psihoterapie din judetul Valcea, astfel incat daca ai nevoie sa incepi un astfel de program sa stii cui sa te adresezi. Vei afla in continuare care sunt tarifele sedintelor, ce pregatire au psihoterapeutii respectivi si ce opinii au exprimat clientii lor in mediul online.

Cat costa sedinta la un bun psihoterapeut din Valcea

Pretuile sedintelor de terapie percepute de psihoterapeutii din Valcea pot fi vizualizate in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Ramona Capatina
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 170 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Psihoterapie individuala, de cuplu, de familie
 • Servicii pentru adolescenti si adulti
 • Amabilitate, profesionalism si empatie
 • Atmosfera placuta in cabinet
 • Comunicare deschisa si eficienta
Gabriel Ursei
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Psiholog clinician si psihoterapeut
 • Psihoterapie cognitiv-comportamentala
 • Servicii pentru adolescenti, adulti, cupluri, familii
 • Atmosfera placuta si linistita in cabinet
 • Terapie pentru consum de alcool si jocuri de noroc
 • Terapie pentru tulburarile de comportament alimentar
Maria Gheordunescu
160 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Psihoterapie este 160 Ron
 • Psihoterapeut cu experienta
 • Psihoterapie individuala, de cuplu si de familie
 • Consiliere pentru parinti
 • Consiliere gravide si proaspete mamici
 • Consiliere pre-maritala
 • Raport psihodiagnostic
 • Psihologia transporturilor, muncii si organizationala
 • Servicii pentru persoane juridice
Mihaela Balcan
170 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 170 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut cu o pregatire solida
 • Consiliere psihologica
 • Ateliere de dezvoltare personala
 • Hipnoterapie
 • Programare neuro-lingvistica
 • Psihoterapie de grup
 • Servicii adresate adolescentilor si adultilor
Dr. Diaconescu
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Psihoterapeut integrativ
 • Dezvoltare personala
 • Tratarea tulburarilor de anxietate si depresie
 • Tratarea afectiunilor psihosomatice
 • Servicii flexibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la psihoterapeut in Valcea? Top 5 cabinete

Daca vrei sa descoperi un psihoterapeut bun in Valcea, citeste in continuare, pentru ca am identificat cinci specialisti cu experienta, care se bucura de numeroase aprecieri din partea clientilor care au ajuns in fata lor cu diverse probleme si obiective personale.

1. Ramona Capatina

Psihologul Ramona Capatina are cabinet in Ramnicu Valcea si este si psihoterapeut sistemic de cuplu si familie. Serviciile sale includ terapii pentru clientii care au diverse probleme: anxietate, fobii, atacuri de panica, dependente, depresie, dificultati in luarea deciziilor, experiente traumatice, managementul stresului, retragerea din viata sociala, stima de sine scazuta, tulburari alimentare sau ale somnului. Pe langa psihoterapie individuala, psihologul mai efectueaza si sedinte de psihoterapie de cuplu, abordand: pregatirea pentru casatorie, gelozia, violenta fizica si sexuala, disfunctiile erectile, dar si psihoterapie de familie sau pentru adolescenti. 

Tariful unei sedinte de psihoterapie individuala este de 170 de lei.

Cativa dintre valcenii care au beneficiat de sedinte de consiliere psihologica sau de psihoterapie la Ramona Capatina au tinut sa-si exprime opinia in legatura cu experientele lor, care au fost in majoritate unele foarte placute. Oamenii spun ca profesionalismul, pregatirea si amabilitatea sunt calitati pe care le-au remarcat inca de la prima sedinta la acest psiholog, notand si ca i-a ajutat in diverse probleme dificile pentru ei, cum ar fi: depresie, atacuri de panica, situatii si experiente dramatice din viata.

Vezi parerile pacientilor despre Ramona Capatina
Vezi Pareri

2. Gabriel Ursei

Gabriel Ursei este psiholog clinician si psihoterapeut specializat in psihoterapie cognitiv-comportamentala, iar serviciile sale se adreseaza atat adolescentilor cu tulburari de anxietate, cat si adultilor si cuplurilor. Problemele care pot fi tratate in aceasta locatie sunt: atacurile de panica, fobiile specifice, depresia, anxietatea sociala, tulburarea obsesiv-compulsiva, adictiile, tulburarile de personalitate sau de comportament alimentar.  Prin intermediul terapiei cognitiv-comportamentale, psihologul exploreaza gandurile, emotiile si comportamentele clientilor sai, pentru a-i ajuta sa se inteleaga mai bine, sa se accepte si sa-si gestioneze emotiile si comportamentele.

Pretul sedintei de psihoterapie este de 150 de lei.

Oamenii spun ca au gasit in acest cabinet o ambianta buna pentru a incepe o noua etapa din viata, dupa o perioada de suferinta. Faptul ca psihologul ii intelege, ii incurajeaza si le ofera explicatii pe intelesul lor ii ajuta sa nu se mai simta singuri in lupta cu depresia, atacurile de panica, anxietatea, dependentele si alte lucruri nocive. 

3. Maria Gheordunescu

Un alt psihoterapeut apreciat din Valcea este si Maria Gheordunescu. A absolvit Facultatea de Psihologie a Universitatii din Bucuresti si a urmat un masterat in Psihologia Clinica si Interventie Psihologica, inca unul in Psihoterapia de Cuplu si Familie, dar si un masterat in Psihologia Transporturilor si a Muncii. Pentru a se pregati si mai mult pentru sine si pentru clientii sai, a ales sa ia parte la numeroasse conferinte si workshopuri, unde a cunoscut numerosi specialisti care au ajutat-o sa devina ceea ce este: un adevarat profesionist in domeniu. Serviciile sale se adreseaza si cuplurilor si parintilor, iar pentru femei acorda si consiliere pre si post natala.

Sedintele de psihoterapie costa 160 de lei.

Parerile exprimate in mediul online in legatura cu acest psiholog sunt unele care abunda in cuvinte de apreciere si de recunostinta. Adolescentii si adultii care au stat pe canapeaua din cabinetul de psihologie sustin ca au fost ajutati sa se cunoasca mai bine, sa aiba mai multa incredere in ei, sa faca progrese in fata anxietatii. Cu rabdare si blandete, Maria Gheordunescu ii calauzeste pe valceni catre iesirea din impas si spre o schimbare in bine, din punct de vedere mental. 

4. Mihaela Balcan

In Ramnicu Valcea se afla si Cabinetul Individual de Psihologie si Psihoterapie Mihaela Balcan. Serviciile cabinetului includ: consiliere psihologica si psihoterapie, ateliere de dezvoltare personala si ateliere pentru parinti, psihoterapie de grup. Mihaela Balcan este specializata in Psihoterapie Psihodrama Clasica si este formata in psihoterapie cognitiv-comportamentala si hipnoterapie, precum si in programare neuro-lingvistica (NLP). Este membra a Colegiului Psihologilor din Romania si a Asociatiei Psihologilor din Romania, fiind si formator certificat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Psihologul se adreseaza adultilor, prin serviciile sale, dar si adolescentilor.

Sedinta de psihoterapie costa 170 de lei.

Sunt persoane care spun ca prin colaborarea cu acest psiholog au ajuns sa fie pasionate de domeniul psihologiei, cunoscandu-se mai bine pe sine si dezvoltand astfel empatie fata de cei din jur. Totodata, clientii spun ca au ajuns sa traiasca mai constient, sa evolueze, sa-si recunoasca si sa-si gestioneze emotiile si trairile, spunand ca psihologul este bland si empatic. 

5. Dr. Corneliu Diaconescu

Inca un psihoterapeut apreciat in Ramnicu Valcea este si Corneliu Diaconescu, ce are formare in psihoterapie integrativa, centrata pe realitatea pacientului, pe nevoile lui si mai putin pe rezolvarea simptomelor. Dr. Corneliu Diaconescu este membru in Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa si participa la conferinte, congrese si workshopuri pentru a fi la curent cu noile abordari din domeniul sau si pentru a se perfectiona. Serviciile pe care le asigura sunt: psihoterapie, training, dezvoltare personala, consiliere pentru cupluri si familie, pentru adolescenti si pentru persoanele care au diverse probleme: fobii, tulburari de anxietate, atacuri de panica, tulburari de comportament, probleme existentiale, depresii, nevroze, dependente. Specialistul asigura si interventii in situatii de criza, in afectiunile psihosomatice si somatizari. 

O sedinta de psihoterapie costa in acest cabinet 150 de lei.

Recenziile postate de clientii acestui cabinet de psihoterapie reflecta experiente benefice si transformatoare, valcenii apreciind abordarea specializata in tratarea unei game variate de probleme, incluziv tulburari de anxietate, afectiuni psihosomatice si fobii. Atmosfera securizanta si sprijinul profesionist sunt orientate catre obtinerea unor progrese semnificative in gestionarea problemelor de relationare, de comportament sau a atacurilor de panica. De asemenea, oamenii mai puncteaza si ca serviciile sunt flexibile, fiind acoperite diverse nevoi, de la tratamente individuale la terapii de cuplu si de familie.

Concluziile noastre

In momentul in care ai nevoie de ajutorul unui psihoterapeut din  Ramnicu Valcea, poti apela cu incredere la oricare dintre specialistii din acest articol. Dupa cum ai putut observa, pregatirea experienta, rabdarea, atentia si empatia de care dau dovada acesti specialisti i-au ajutat pe clientii lor sa faca progrese semnificative in infruntarea diverselor provocari, de la atacuri de panica si depresie, la dezvoltare personala sau rezolvarea neintelegerilor din cuplu/familie.

Nu ezista sa ceri ajutorul unui psihoterapeut din Valcea in orice moment dificil sau foarte important din viata ta. Vei primi sprijin si indrumare pentru a face fata dificultatilor emotionale, iar prin terapie vei avea sansa sa te cunosti la un nivel mai profund, sa-ti intelegi emotiile si gandurile si sa devii mai echilibrat.