Meniu

Psihoterapeut Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa incepi un proces de autocunoastere profunda si ai nevoie de ajutorul unui psihoterapeut in Vaslui? Prin intermediul sedintelor de terapie, specialistul acorda 100% atentie pacientului, ascultandu-l, intelegandu-l si indrumandu-l corect catre pacea interioara, dar si catre o cunoastere aprofundata a propriilor emotii. Conteaza foarte mult sa stii cum sa iti gestionezi propriile emotii, astfel incat sa le depasesti eficient si sa dezvolti un comportament sanatos atat fata de ceilalti, cat, mai ales, fata de tine. Un psihoterapeut te invata cum sa iti practici autocompasiunea, dar si cum sa ridici nivelul de iubire pentru propriul sine, asa ca nu mai sta pe ganduri si, cu prima ocazie, fa-ti programare la un cabinet specializat. 

Daca locuiesti in Vaslui si vrei sa apelezi la ajutorul unui terapeut din oras, te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt variantele pe care ti le prezentam. Afla cat de bine pregatiti sunt terapeutii din orasul tau, dar si cat de apreciati sunt de ceilalti pacienti.

Care este pretul unei sedinte la un psihoterapeut in Vaslui?

Inainte de a merge la un cabinet de psihoterapie in Vaslui te incurajam sa te informezi corect cu privire la preturile practicate, astfel incat sa fii la curent cu toate detaliile esentiale. Pentru a-ti simplifica munca, ti-am pregatit un tabel cu toate preturile practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Oana Mitrea
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 100 Ron
 • Rating ridicat
 • Atmosfera placuta
 • Mediu primitor si prietenos
 • Sedinte terapeutice personalizate
 • Psihodiagnostic corect
 • Experienta vasta
 • Decor modern
 • Spatiu confortabil
Dr. Irinel Oana Pascal
120 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 120 Ron
 • Rezultate ireprosabile
 • Amabilitate si caldura
 • Sedinte terapeutice personalizate
 • Buna organizare
 • Cabinet primitor
 • Buna pregatire si implicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul unitatilor terapeutice unde poti gasi un psihoterapeut in Vaslui

Stim ca nu este usor sa gasesti un psihoterapeut in Vaslui cu care sa poti rezona si care sa iti ofere confortul psihic de a discuta liber despre gandurile care nu isi dau pace. Tocmai de aceea ti-am pregatit un clasament al celor mai apreciati si frecventati terapeuti din oras la ajutorul carora poti apela cu incredere si care dau dovada de competenta. Iata care sunt acestia si ce trebuie sa stii punctual despre fiecare in parte:

1. Oana Madalina Mitrea

Oana Madalina Mitrea este un psihoterapeut din Vaslui cu o buna pregatire in domeniu, care asigura tuturor pacientilor sedinte eficiente de terapie. A absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, a participat la congrese, conferinte si cursuri de perfectionare si si-a inceput activitatea propriu-zisa in anul 2016. In cadrul cabinetului sau individual se desfasoara urmatoarele servicii: terapie de cuplu, dezvoltare personala / psihoterapie individuala / psihoterapie de familie si cuplu, terapia scolarului mic si mare, consiliere psihologica etc. Printre problemele emotionale si afective care sunt vindecate se numara si: depresie, anxietate, tulburari alimentare, stres, tulburari comportamentale, timiditate, stima de sine scazuta etc.

Pretul aplicat pentru o sedinta de psihoterapie este de 100 lei.

Rating-ul cabinetului individual de psihoterapie este ridicat, datorita faptului ca pacientii sunt multumiti in unanimitate de prestatia terapeutului. Atmosfera in care sunt primiti este una placuta, primitoare si prietenoasa, sedintele terapeutice sunt adaptate in functie de necesitatile fiecaruia, iar psihodiagnosticul este stabilit corect, datorita experientei vaste in domeniu. In plus, cabinetul este unul echipat modern, care asigura un spatiu confortabil pentru fiecare persoana, indiferent de varsta.

Vezi parerile pacientilor despre Oana Madalina Mitrea
Vezi Pareri

Dr. Irinel Oana Pascal

Dr. Irinel Oana Pascal este un medic primar in psihiatrie si psihoterapeut din Vaslui la care poti apela cu incredere pentru a-ti vindeca problemele emotionale, dar si pentru a discuta liber despre diverse aspecte din viata ta care te-au marcat intr-un fel sau altul. A absolvit Facultatea de Drept  a Universitatii „Al. I. Cuza” din Iasi si, in acelasi an, a intrat la Facultatea de Medicina Generala, pe care am absolvit-o sase ani mai tarziu. A trecut examentul de rezidentiat in cadrul Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iasi, a urmat studiile de doctorat in Psihiatrie la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa”, iar concomitent a inceput formarea in Psihoterapie Integrativa, pe care a terminat-o in anul 2015. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se remarca si: consultatii psihiatrice gratuite si retete compensate, datorita relatiei contractuale pe care o are cu CJAS Vaslui, servicii de psihoterapie, consiliere vocationala, eliberarea fiselor medicale auto, port-arma, fiselor de angajare. 

2. Pretul aplicat pentru o sedinta de psihoterapie este de 120 lei.

Toti cei care au optat pentru serviciile doamnei doctor au fost incantati de rezultatele ireprosabile de care s-au bucurat. Fiecare pacient in parte este primit cu amabilitate si caldura, beneficiind de sedinte terapeutice personalizate si bine organizate in functie de necesitati. Cabinetul este unul primitor, iar medicul da dovada de o buna pregatire si implicare. 

Concluzii

Esti in cautarea unui psihoterapeut in Vaslui cu o experienta vasta in domeniu care iti poate asigura servicii si sedinte de calitate? Atunci iti recomandam sa iei in considerare variantele amintite mai sus. Terapeutii din orasul tau desfasoara o activitate ireprosabila, asigurand fiecarui pacient in parte ajutorul de care are nevoie pentru a pune capat afectiunilor emotionale cu care se confrunta.