Meniu

Radiografie ortopedica Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul fracturilor, al durerilor la nivelul aparatului locomotor, al inflamatiilor rezultate in urma activitatilor sportive, iti poate fi de folos in diagnosticare o radiografie ortopedica. In Cluj, ea poate fi realizata la una dintre multele clinici care au in componenta lor un cabinet de radiologie.

Cu ajutorul acesteia, medicul poate diagnostica probleme ale sistemului osos, deformari ale scheletului, precum leziuni si pozitii defectuoase ale oaselor, articulatiilor, muschilor, ligamentelor si tendoanelor. In Cluj, radiografia ortopedica este efectuata de personal cu experienta in acest domeniu, iar interpretarea rezultatelor se face in cea mai profesionista maniera.

Unde faci radiografie ortopedica in Cluj?

Daca locuiesti in Cluj sau in apropiere, te confrunti cu o problema medicala si ti-a fost recomandata o radiografie ortopedica in vederea diagnosticarii, iti va fi de ajutor clasamentul de mai jos in aflarea celei mai convenabile solutii de realizare a investigatiilor necesare. Fie ca esti din Cluj sau vii special in oras pentru radiografie, informatiile iti vor fi cu siguranta de folos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie ortopedica
Rating
Website
Medstar
90 Ron
  • Pret Radiografie ortopedica 90 Ron
  • Medici cu experienta
  • Contract cu CJAS Cluj
  • CT performant
  • Timp de asteptare mare
Interservisan
35 Ron
  • Pret Radiografie ortopedica 35 Ron
  • Multiple specialitati medicale
  • Personal cu inalta calificare
  • Contract cu CJAS Cluj
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici care realizeaza radiografie ortopedica

Persoanele din Cluj si din zonele apropiate au mai multe variante de clinici pentru a face o radiografie ortopedica, insa fiecare pacient isi doreste sa aleaga o unitate medicala moderna, ce raspunde la nevoile sale. Urmatorul clasament prezinta informatii esentiale despre acest tip de radiografie in cadrul clinicilor de top din acest judet:

1. Medstar    

O alta clinica din judetul Cluj potrivita pentru a face radiografie ortopedica este si Medstar. Pacientii pot apela cu incredere la serviciile medicale prestate aici, fie pe baza de bilet de trimitere de la medicul de familie, caz in care nu vor achita costul examinarii, fie pot plati pentru realizarea acestora. Actul medical performat de personalul clinicii este caracterizat de grija fata de sanatatea pacientilor.  

Tarifele pentru radiografie ortopedica difera in functie de zona examinata. O radiografie ortopedica porneste de la 90 lei.

Conform parerilor pacientilor, care au fost exprimate intr-un numar destul de mare in mediul online, personalul este descris ca avand o atitudine profesionista si politicoasa. Este apreciat comportamentul intregului colectiv, de la medici si asistente, pana la personalul auxiliar. Desi pregatirea personalului nu este contestata, unii dintre pacientii clinicii sustin ca managementul este defectuos si ca sistemul de programari online nu este tocmai satisfacator.  

Vezi parerile pacientilor despre Medstar
Vezi Pareri

2. Interservisan                      

Cu multiple specializari, o experienta de peste 25 de ani si personal inalt calificat, clinicile Interservisan din Cluj-Napoca ofera pacientilor servicii la standarde inalte in numeroase specializari medicale, efectuand si radiografii ortopedice.

Centrul medico-chirurgical are contract cu Casa Județeana de Asigurari de Sanatate Cluj pentru servicii medicale. Examinarile radiologice fac parte dintre serviciile decontate in sistemul public de asigurari si pot fi accesate cu bilet de trimitere de la medicul de familie. De asemenea, radiografia ortopedica se poate face si contra cost. Tarifele difera in functie de zona examinata cu raze X. O radiografie la picior sau la mana il va costa pe pacient 35 lei.

In linii mari, pacientii clinicii sunt multumiti de servicii si de profesionalismul echipei medicale. Conditiile de cazare sunt bune, iar saloanele sunt dotate confortabil. Un aspect la care se mai pot face imbunatatiri este cel referitor la interactiunea cu pacientii. De asemenea, in unele recenzii se mentioneaza faptul ca raportul pret-calitate nu este cel mai bun.

Concluziile noastre  

Investigatie neinvaziva, nedureroasa si accesibila, radiografia ortopedica, ce poate fi realizata la un centru medical de top din Cluj, ofera indicii detaliate despre starea sistemului osos, despre sanatatea acestuia, eventuale leziuni si deformari la nivelul oaselor, tendoanelor si ligamentelor, constituind un ajutor necesar in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului locomotor.

Desi exista tendinta de a considera alte investigatii imagistice ca fiind mai perfomante, precum RMN, uneori radiografia poate oferi detalii suficiente pentru diagnosticarea afectiunilor sistemului osos. Radiografia ortopedica este o investigatie de prima mana, accesibila atat din punct de vedere al confortului pacientului in timpul examinarii, cat si ca pret. In Cluj, la clinici private, pacientii au si posibilitatea decontarii costurilor de catre Casa de Asigurari de Sanatate.