Meniu

Radiografie pulmonara Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile toracice care provin de nicaieri, tusea care a devenit din ce in ce mai severa si dificultatile in respiratie sunt doar cateva dintre simptomele care alerteaza pacientii, convingandu-i sa mearga cat mai curand la o clinica de radiografie pulmonara in Cluj, pentru o examinare amanuntita a plamanilor. In orasul in care se afla cabinete medicale de top, ai ocazia sa te adresezi unor medici profesionisti, cu experienta, pentru a-ti oferi indicatii relevante si tratamente corespunzatoare in cazul in care acestea sunt necesare.

Exista o multime de afectiuni ingrijoratoare cu care te poti confrunta, atunci cand intampini senzatii neplacute la nivelul plamanilor, ca cele mentionate anterior. Din fericire, exista o multime de medici radiologi in Cluj care iti pot interpreta corect radiografia pulmonara la preturi accesibile si care iti pot oferi un verdict clar. De asemenea, echipamentele utilizate sunt de inalta performanta, oferindu-le tuturor pacientilor posibilitatea de a intra in posesia unor rezultate precise intr-o perioada scurta de timp.

Top 3 clinici de radiografie pulmonara in Cluj

In judetul Cluj, radiografiile pulmonare realizate in cadrul clinicilor de specialitate sunt profesionale, oferind rezultate precise, pe baza carora se stabileste si tratamentul potrivit. Iata cateva dintre clinicile puternic frecventate de pacienti in Cluj-Napoca, la care poti apela oricand pentru realizarea radiografiilor necesare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Medstar
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pret Radiografie 90 Ron
 • Ofera servicii medicale diverse
 • In contract cu CJAS Cluj
 • Specialisti bine pregatiti
 • Investigatiile se efectueaza cu rapiditate
 • Nu se respecta programarile
Interservisan
80 Ron
 • Pret Radiografie 80 Ron
 • Centru cu experienta de 25 de ani pe piata serviciilor medicale;
 • Peste 25 de certificari si premii
 • Specialisti cu experienta si reputatie in domeniu
 • Aparat CT performant
 • Radiografie digitala
 • Preturi avantajoase
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde iti poti efectua o radiografie pulmonara in Cluj?

Pacientii care vor sa apeleze la o clinica de radiografie pulmonara in judetul Cluj din cauza afectiunilor toracice care par sa se acutizeze, isi pot indrepta atentia cu incredere catre optiunile prezentate ulterior in articol, pentru a obtine investigatii la standarde inalte de calitate.

1. Medstar

Medstar este un centru medical care ofera servicii medicale complete si diverse, printre care se numara si cele de imagistica, fiind inclusa si posibilitatea realizarii radiografiilor pulmonare. Este amplasat in Cluj-Napoca, un oras in plina dezvoltare in ceea ce priveste domeniul medical. Pacientii au ocazia sa fie tratati aici de adevarati profesionisti.

Cu toate ca se utilizeaza un echipament performant, capabil sa obtina rezultate precise intr-un timp scurt, tariful pentru o astfel de investigatie la nivelul plamanilor este accesibil – 90 de lei. De asemenea, exista si posibilitatea accesarii serviciului medical in mod gratuit, costurile fiind suportate de catre CAS (Casa de Asigurari de Sanatate).

Pacientii care au apelat la serviciile clinicii au remarcat profesionalismul cadrelor medicale, rapiditatea efectuarii tuturor investigatiilor si s-au declarat multumiti, cu mentiunea ca pot exista imbunatatiri in privinta sistemului de management. De asemenea, oamenii si-ar dori ca programarile sa se respecte la acest centru medical si ca personalul de la receptie sa fie mai amabil in relatia cu pacientii.

Vezi parerile pacientilor despre Medstar
Vezi Pareri

2. Interservisan

Cu o experienta de 25 de ani, centrul medico-chirurgical Interservisan ofera servicii la standarde inalte de calitate, obtinand, din acest motiv, peste 25 de certificari si premii. Astfel, pacientii din judetul Cluj care au nevoie de o radiografie pulmonara, se pot adresa cu incredere echipei medicale Interservisan,  formate din medici profesionisti, cu experienta vasta.

Aparatul folosit pentru radiografia conventionala este marca Phillips, iar cel folosit pentru radiografia digitala este General Electric. Cu toate acestea, pretul care trebuie sa fie platit pentru o radiografie pulmonara este avantajos, de 80 de lei, iar rezultatele sunt primite in scurt timp.

Unii dintre pacientii, care si-au efectuat investigatiile pulmonare in cadrul clinicii Interservisan, au fost placut surprinsi de profesionalismul si rapiditatea de care medicii au dat dovada. Altii, in schimb, au mentionat ca se poate imbunatati modul de abordare in relatia medic pacient, punandu-se accentul mai mult pe nevoile acestuia din urma.

Concluziile noastre

In cazul in care iti doresti sa efectuezi o radiografie pulmonara in Cluj, pentru verificarea starii de sanatate a inimii, plamanilor si a vaselor de sange, iti poti indrepta atentia catre una dintre clinicile mentionate in randurile de mai sus, care ofera servicii premium la preturi accesibile. Desi procesul se realizare a radiografiilor este unul comun, des intalnit in cadrul cabinetelor medicale din toata tara, este necesar ca la un anumit interval de timp sa te adresezi unui medic radiolog, pentru efectuarea unei investigatii amanuntite.

Preturile accesibile si posibilitatea de a accesa examinarile radiologice in mod gratuit prin intermediul CAS sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa apelezi constant la clinicile de radiografie din judetul Cluj.