RMN casa de asigurari Cluj

RMN casa de asigurari Cluj

Denumit si „inima Transilvaniei”, nu este doar un loc pe care atat turistii romani, cat si turistii straini il admira, ci este si un oras in care pacientii au posibilitatea sa gaseaca o multime de clinici care efectueaza examinari RMN in Cluj prin CAS, cu bilet de trimitere.

Cu alte cuvinte, pacientii care nu au la dispozitie bugetul necesar pentru realizarea unei examinari de tip RMN la clinicile private din Cluj, ii pot solicita medicului de familie un bilet de trimitere catre un cabinet care are contract incheiat cu CAS (Casa de Asigurari de Sanatate).

Unde iti poti realiza examinarea RMN in Cluj prin CAS?

Vesti bune pentru pacientii care au nevoie sa efectueze examinari RMN in Cluj prin CAS! Acestia au oportunitatea de a profita de o astfel de investigatie in mod gratuit, la una dintre clinicile care au contract incheiat cu CAS. Daca te afli si tu intr-o astfel de situatie, tot ce trebuie sa faci este sa te adresezi medicului de familie, care iti ofera bilet de trimitere catre o clinica specializata in RMN.

Iata doar cateva dintre clinicile din Cluj care accepta bilet de trimitere pentru efectuarea RMN-ului:

1. Interservisan

Centrul medico-chirurgical Interservisan are contract cu CAS din Cluj pentru prestarea diverselor servicii medicale printre care se numara si: examinarile radiologice, consultatiile dermatologice, oftalmologice, alergologice, psihiatrice, endocrinologice, ORL, neurologice, psihologie, diabetologie, analize de laborator, examinari RMN si cu computer tomograf.

In cadrul acestui centru medical, pacientii au posibilitatea de a beneficia de o multime de servicii la standarde inalte de calitate, printre care se numara si realizarea unei investigatii de tip RMN in mod gratuit, care, de regula, este suficient de costisitoare.

2. Pro Medical – centru de diagnostic si tratament

Pe langa serviciile medicale oferite la preturi accesibile, Pro Medical pune la dispozitia pacientilor si posibilitatea de a beneficia de acestea in mod gratuit, prin intermediul biletului de trimitere oferit de medicul de familie. Serviciile medicale care pot fi accesate prin intermediul biletului de trimitere sunt urmatoarele:

• consultatii de medicina interna;
• analize de laborator;
• colonoscopie;
• CT;
• RMN;
• RX.

Programarile pot fi realizata la numarele de telefon disponibile pe site-ul web: 0264 430 175 sau 0728 114 909.

3. Centrul Medical Transilvania

Centrul Medical Transilvania este o alta varianta catre care pacientii pot opta daca isi doresc sa beneficieze de servicii medicale in mod gratuit. Conform website-ului, centrul medical Transilvania isi informeaza pacientii ca acestia au acces la serviciile medicale atat contra cost, cat si gratuit, costurile fiind decontate de catre Casa de Asigurari de Sanatate.

Specializarile medicale in care se pot efectua consultatii si investigatii gratuit sunt urmatoarele: endocrinologie, neurologie, cardiologie, neurochirurgie, medicina interna, obstetrica si ginecologie, oncologie medicala, reumatologie, ORL, chirurgie estetica, vasculara, toracica, dermatologie, boli infectioase, psihiatrie, ortopedie, diabet zaharat si, nu in cele din urma, examinari RMN si CT.

Concluzie

Astfel, o multime de pacienti pot accesa serviciile medicale gratuite prin intermediul biletelor de trimitere eliberate de medicul de familie catre clinicile care au contract cu CAS.